۱۳۸۹ هجدهم شهريور
٣٠/٩/١٤٣١هجری قمری
9/9/2010میلادی
شماره : 2610 صفحه اصلی   جستجو        درباره ما      ارتباط با ما      آرشیو       روزنامه امروز
سیاسی
اقتصادی
بین الملل
فرهنگی
اجتماعی
ورزشی
حوادث


کد خبر : بخش :
تاریخ انتشار :20/11/1388

لاريجاني:
بايد مجلس و دولت به همراهي خود ادامه دهند
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: با چانه زني و يا فرار از قانون نمي توان تغييري درمصوبه مجلس در خصوص هدفمند کردن يارانه ها ايجاد کرد.
به گزارش ايسنا، علي لاريجاني در نشست مشترک دولت و مجلس اظهارداشت: بايد از دولت به جهت ارائه اين لايحه و از نمايندگان مجلس به ويژه اعضاي کميسيون ويژه به دليل دقت در بررسي جوانب مختلف اين لايحه تقدير کرد که در نهايت منجر به ارائه متن منقهي شد که بر اساس آن مي توان مسير درستي را براي اقتصاد کشور رقم زد.
وي با اشاره به صحبت هاي وزير امور اقتصادي و دارايي، بر اجراي درست قانون تدوين شده تاکيد کرد و اظهارداشت: حتما بايد مجلس و دولت به همراهي خود ادامه دهند تا اين قانون به سرانجام برسد.
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌که اگر در اين قانون محل هاي مناقشه اي نيز وجود داشه باشد، بايد از طريق گفت‌وگو حل و فصل شود، تاکيد کرد: بايد آنچه که در متن قانون مطرح شده است به درستي اجرا شود.
وي با تاکيد بر اين‌که اگر بنا بر تغيير قانون باشد، بايد از راه هاي پيش بيني شده در قانون اين امر صورت گيرد و دليلي براي چانه زني يا فرار از قانون وجود ندارد، ادامه داد: نکته‌اي که وجود دارد اين است که در حال حاضر مجلس درگير بررسي لايحه بودجه و بعد از آن نيز مشغول بررسي لايحه برنامه پنجم توسعه خواهد شد و فعلا بايد بر اساس قوانين مصوب شرايط کشور را سامان بخشيد. لاريجاني ادامه داد: قانون اساسي، سند چشم انداز و سياست هاي کلي که رهبر معظم انقلاب ابلاغ فرموده اند، مبناي کار ما در تصميم گيري در خصوص تصويب لايحه بودجه است.
وي تاکيد کرد: دولت و مجلس به طور قطع مي توانند با تمسک بر همين اصول مسائل را اداره کنند.
رييس قوه مقننه با مثبت ارزيابي کردن مباحثه در خصوص برخي مناقشات موجود، گفت: مبناي شکل گيري جلسات مشترک مطرح شدن سوالات نمايندگان مردم و بيان ديدگاه هاي اعضاي هيئت دولت به منظور رسيدن به وحدت است.
وي ادامه داد: البته با توجه به رفت و آمدها و جلسات مشترک اعضاي کميسيون تلفيق بودجه با نمايندگان دولت بسياري از مسائل و سوالات و مناقشات به نحو دقيق تري مورد کاوش قرار خواهد گرفت.
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به صحبت هاي عزيزي معاون رييس جمهوري مبني بر اين‌که از نظر دولت سال 88 اولين سال اجراي قانون هدفمند کردن يارانه هاست، تاکيد کرد: اينجا بحث مجلس و دولت مطرح نيست و همه بايد مسائل کلي را به درستي دريابيم.


نظر بازدیدکنندگان


اعلام نظر
نام
ایمیل  
* نظر
امتیاز  


 
کلیه حقوق این سایت متعلق به روزنامه سیاست روز بوده
و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Copyright 2010 Siasat Rooz Newspaper &News Agency.All Right Reserved
Powered by : Razmpoosh.com

Email: Info@SiasatRooz.ir
WWW.SiasatRooz.ir
..