۱۳۸۹ هجدهم شهريور
٣٠/٩/١٤٣١هجری قمری
9/9/2010میلادی
شماره : 2610 صفحه اصلی   جستجو        درباره ما      ارتباط با ما      آرشیو       روزنامه امروز
سیاسی
اقتصادی
بین الملل
فرهنگی
اجتماعی
ورزشی
حوادث


کد خبر : بخش :
تاریخ انتشار :20/11/1388

عضو پيشين مجلس نمايندگان آمريکا:
چين تحريم ها عليه ايران را بي اثر مي‌کند
"هنک براون" اعتقاد دارد چين و برخي کشورها محدوديت هاي وضع شده عليه ايران را ناديده مي‌گيرند و همين موضوع باعث بي اثر بودن تحريم‌ها شده است.
"هنک براون" استاد دانشگاه علوم سياسي دانشگاه کلورادوي شمالي در آمريکا در گفت‌وگو با ايرنا گفت: عدم همکاري برخي کشورها موجب ناکارآمدي تحريم‌ها شده است.
عضو سناي ايالات متحده در سال 1990 و عضو مجلس نمايندگان آمريکا از کلورادو در دهه 1980، در مورد اهميت برنامه اتمي ايران براي غرب و رويکرد اين کشورها به آن گفت: به طور قطع، مشخص است که توقف موضوع اشاعه هسته‌اي و فعاليت‌هاي مربوط به غني سازي در ايران از موضوع‌هايي است که براي همه کشورها به ويژه غربي‌ها اهميت بسيار ويژه‌اي دارد.
وي که دکتراي حقوق را داراست و رئيس پيشين دانشگاه کلورادو نيز بود، در مورد کارآمدي تحريم‌ها عليه ايران گفت: چين و برخي کشورهاي ديگر با محدوديت‌هايي که عليه ايران وضع شده است، همراهي نمي‌کنند و برخلاف اين محدوديت‌ها به انتقال تکنولوژي به ايران مي‌پردازند. برخي از کشورها علي رغم اين تحريم‌ها به همکاري نظامي با ايران در توسعه اين فناوري‌ها ادامه مي‌دهند.
عضو نيروي هوايي ارتش آمريکا در جنگ ويتنام اعتقاد دارد: تا زماني که همه قدرت‌هاي بزرگ با هم منسجم نشوند و در اين زمينه همکاري نکنند اين احتمال وجود ندارد که در آينده رويکرد تحريم‌ها با موفقيت همراه باشد.


نظر بازدیدکنندگان


اعلام نظر
نام
ایمیل  
* نظر
امتیاز  


 
کلیه حقوق این سایت متعلق به روزنامه سیاست روز بوده
و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Copyright 2010 Siasat Rooz Newspaper &News Agency.All Right Reserved
Powered by : Razmpoosh.com

Email: Info@SiasatRooz.ir
WWW.SiasatRooz.ir
..