کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کریسمس پس از ۴ سال

سال ۲۰۱۶ در حالی به روزهای پایانی نزدیک می‌شود که همچنان امنیت یکی از اصلی‌ترین مسائل...

7 دی 1395 ساعت 22:12

مولف : قاسم غفوري


سال ۲۰۱۶ در حالی به روزهای پایانی نزدیک می‌شود که همچنان امنیت یکی از اصلی‌ترین مسائل عرصه جهانی را تشکیل می‌دهد. این روزها مسیحیان جهان در حالی جشن‌های میلاد مسیح(ع) و سال نو میلادی را برگزار می‌کنند که در صحنه جهانی تحولاتی قابل تامل در حال روی دادن است.
آنچه از سوی محافل رسانه‌ای و سیاسی غرب همواره مورد پردازش قرار گرفته ادعای جنگ و نگاه منفی جهان اسلام به سایر ادیان از جمله مسیحیان است. این روند به ویژه در آستانه سال نو میلادی اجرا شده و سران غرب تلاش کرده‌اند تا از این زمان‌ها برای تقویت ادعاهای ضد اسلامی خود بهره گیرند. به عنوان نمونه در کشورهای اروپایی این روزها فضای منفی سنگینی علیه پناه‌جویان که اکثرا از مسلمانان هستند ایجاد شده و تلاش می‌شود تا چنان وانمود سازند که مسلمانان عامل ناامنی و برهم زدن امنیت و ثبات جشن‌های سال نو میلادی هستند.
یکی دیگر از نمودهای عینی این رفتارها را در مواضع غرب در قبال سوریه و عراق طی سال‌های اخیر می‌توان مشاهده کرد بگونه‌ای که غربی‌ها اسلام را ریشه بحران این کشورها و تهدیدی برای امنیت غرب معرفی کرده‌اند. این رویه در حالی همچنان از سوی این کشورها اجرا می‌شود که تحولات روزهای اخیر سوریه و عراق نکاتی ورای این جوسازی‌ها را نشان می‌دهد.
در سوریه، حلب پس از ۴ سال در حالی از چنگال تروریست‌ها آزاد شد که نتیجه این آزادی برگزاری جشن‌های میلاد مسیح(ع) و سال نو میلادی بود و این هدیه ارتش سوریه به مسیحیان این کشور بود. نکته قابل توجه آنکه مسیحیان در این منطقه به استقبال ارتش سوریه و متحدانش آمدند و به قدردانی از آنان پرداختند. در عراق نیر بخش‌هایی از موصل و سایر مناطق که توسط ارتش و نیروهای مردمی از تروریست‌ها پاکسازی شدند، مسیحیان به جشن و شادمانی پرداختند. نکته قابل توجه در این دو منطقه آن است که در حلب در طول ۴ سال حضور تروریست‌‌ها و در موصل طی ۲ سال اشغالگری تروریست‌ها، اجازه برگزاری هیچ جشنی به مسیحیان داده نشده بود.
این سرکوب‌گری از سوی گروه‌هایی صورت می‌گرفته که غرب با ادعای آزادی‌خواهی به حمایت از آنان پرداخته و حتی در شورای امنیت به دنبال تصویب قطعنامه در حمایت آنها بوده است. جالب توجه آنکه غرب به تحریم و اعمال فشار علیه سوریه، روسیه، ایران و حزب‌الله به عنوان مبارزان با این تروریست‌ها پرداختند. جالب توجه آنکه حتی پس از آزاد شدن حلب نیز این کشورها به حمایت‌های خود از تروریست‌ها در لوای ارسال کمک‌های بشردوستانه ادامه داده و بر آن بوده‌اند تا این گروه‌ها را به نقاط امن منتقل کنند تا در آینده از آنها برای ادامه بحران سازی در منطقه بهره گیرند.
در نهایت می‌توان گفت آنچه در موصل و حلب توسط ارتش سوریه و عراق و متحدانشان رقم زده شد نه تنها اهدای آزادی به ساکنان این مناطق از جمله مسیحیان بوده بلکه مبارزه آنان با تروریسم زمینه‌ساز امنیت برای سایر جهانیان شده که نقش مهمی در ایجاد امنیت و آرامش برای مسیحیان در جشن‌های سال نو میلادی داشته است. جهانیان بر این مهم اذعان دارند که اگر مقاومت و ایستادگی سوریه و عراق و متحدانشان در برابر تروریسم نبود اکنون سراسر جهان تحت تسلط تروریست‌ها بود و هیچ راهی برای مقابله با آنان وجود نداشت.
نکته مهم آنکه تحولات سوریه و حلب یک درس بزرگ را در خود دارد و آن آشکارتر شدن واهی بودن ادعای تهدید امنیت جهانی بودن اسلام و مسلمانان و آگاهی جهانی از نقش سران غرب در ناامنی جهانی است که برای منافع خود تروریسم را ایجاد کردند. تروریسمی که هیچ دینی ندارد و قتل‌عام پیروان تمام ادیان را هدف خود دارد چنانکه بخش عمده‌ای از قربانیان این گروه‌ها مسلمانان بوده‌اند. آنچه این روزها در اروپا تحت لوای مقابله با تهدیدات امنیتی مطرح می‌شود ادعاهایی واهی از سوی سران غرب برای ادامه اسلام‌ستیزی و توجیه نظامی‌گری در سراسر جهان است در حالی که این حقیقت را پنهان می‌کنند که خود ایجاد کننده تروریسم هستند و ملت‌های اروپایی اکنون قربانی جاه‌طلبی‌ها و سلطه‌گری‌های سران خود شده‌اند که با هوچی‌گری علیه اسلام و مسلمانان جنایت خود علیه ملت‌هایشان را پنهان و به حاشیه می‌رانند.


کد مطلب: 97997

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/editorial/97997/کریسمس-۴-سال

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir