کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نگاهی به جایگاه راهبردی مقابله با انبوه شبکه های فتنه گر لندنی

خوشبختانه سال هاست که امپراطوری ستمگر انگلیس نابود شده و از قدرتی که با ریختن خون های بسیار و غصب سرزمین های گسترده به دست آورده بود...

21 مرداد 1399 ساعت 22:01


خوشبختانه سال هاست که امپراطوری ستمگر انگلیس نابود شده و از قدرتی که با ریختن خون های بسیار و غصب سرزمین های گسترده به دست آورده بود اثری باقی نمانده الا یک نماد قدرت که آن هم توان بالای تاثیرگذاری رسانه ای است. در اصل انگلیس امروز دیگر توان نگهداری ناوگان عظیم دریایی و نیروهای بی شمار نظامی را ندارد اما به جای آن همان اهداف را با لشگری از رسانه های رنگارنگ به زبان های گوناگون دنبال می کند. تنها آنان که از حرکت فراگير انگلیس برای استیلا بر عرصه اندیشه بشریت و تسخیر سرزمین ها با امواج رسانه ای غافل هستند، ضرورت مقابله با اين تهاجم همه جانبه را منكر مي شوند. حرکتی که ایران هراسی و شیعه ستیزی فقط بخشی از آن است و در اصل امنیت ملی تک تک کشورهای خاورمیانه را به صورت جدی تهدید می کند. انگلیس تلاش می کند با شبکه های متعدد شیعه لندنی چهره ایران و مذهب شيعه را لجن مال کند و نمايي بسیار زشت و غیر انسانی شبیه داعش را از آن را به مخاطبان معرفی کند در عین حال که زمینه تفرقه و دشمنی سایر مذاهب اسلامی را نیز با شیعه فراهم می سازد. در مقابل رسانه های بسیاری برای وهابیت در انگلیس و با تامین مالی عربستان فعالیت می کنند که در موضع مقابل فعالیت کنند و جنگی فرساینده و فراگیر مذهبی را در منطقه ما را برنامه ریزی کرده اند. این دست از رسانه ها، بی محابا مرجعيت شيعه را هدف مي گيرند و بی پروا به حوزه نجف می تازند، تنها يك مورد آن توهين به مرجعيت عالي شيعيان آیت الله سيد سيستاني بود كه چندی قبل در روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن انتشار یافت. اقدام دیگر این دست رسانه ها توهین شبکه ام بی سی عربستان به شهید ابومهدی المهندس بود. اين تنها ويژگي انگليس است كه از دوران امپراطوري به فنا رفته اش براي لندن باقي ماند و آن شناخت دقيق و كافي از فرهنگ و روش برداشت فكري مردم كشورهاي جهان اسلام است. آنها روحيات كشورهاي شرقي را مي شناسند و قرن ها روي آن مطالعه و هزينه كرده اند. انگليس را نبايد با آمريكا مقايسه كرد كه تصور مي كند با بمب و موشك به همه اهدافش مي رسد و در غرب آسيا اين چنين زمينگير شده است. انگليسي ها در ميان نخبگان فرهنگي، مذهبي و به ويژه برخي روحانيون شيعه و بدتر از آن فرزندان شان چنان نفوذي دارند كه نياز به بمب و موشك ندارند. همه اين توانايي با قدرت رسانه هاي برون مرزي لندن و البته شعبه هاي محلي آنها تقويت شده است.
گذري بر رسانه هاي ضد ايراني در انگليس
روزنامه العرب چاپ لندن تمایل بسیاری به استمرار آشوب در عراق دارد و توسط امارات خریداری شده است.
روزنامه ایندیپندنت که برخلاف اسمش نه تنها مستقل نیست بلکه توسط دولت ریاض خریداری شده و به زبان های مختلف علیه ایران، عراق و یکپارچگی کشورها و اتحاد حوزه های علمیه شیعه فعالیت می کند. این روزنامه هم در لندن منتشر اما مانند دیگر رسانه های لندنی در سایر کشورها بازنشر می شود. شبکه ایران اینترنشنال که باز هم بر خلاف نامش هیچ ارتباطی با ايران ندارد بلکه با سرمایه عربستان سعودی و مدیریت اسرائیل فعالیت می کند باز هم در انگلیس قرار دارد. شبکه الشرقیه نیوز که متعلق به حزب بعث عراق است نیز با مدیریت حرفه ای انگلیسی توانسته در تحولات عراق بسیار تاثیرگذار باشد و یک پای ثابت تحریک جوانان علیه مرجعیت آیت الله سید سیستانی، حشد الشعبي و ایران به شمار می رود. اسکای نیوز عربی از دیگر تلویزیون هایی است که با راهبری انگیس در خاورمیانه فعالیت می کند و دفتر منطقه ای آن در دوبی قرار دارد و دقیقا مانند امارات از لندن تبعیت می کند. حتی در صفحه معرفی این تلویزیون تبعیت از شبکه اصلی Sky News لندن به عنوان خط مشی اصلی شبکه اطلاع رسانی و اعلام شده است. «تأکید آن روی بریتانیا و حوادث خبری بین‌المللی است.» اما دفترش در امارات قرار دارد و يك پاي ثابت وارونه نشان دادن تحولات عراق و لبنان است. همچنین مجموعه ده ها شبكه به زبان هاي مختلف با عنوان ام بي سي كه عليرغم مالكيت عربستان اما در انگليس راه اندازي شده و راهبري آن هم در لندن است. دقيقا مشابه شبكه هاي جم تي وي.
این لشگریان رسانه ای، جدای از رسانه رسمی دولت لندن یعنی بی بی سی است که به زبان های مختلف فارسی، عربی و انگلیسی همان فتنه افکنی خود را در خاورمیانه پیگیری می کند. همه اينها در حاليست كه انگلیس تنها یکی از کشورهای بلوک ضد ایرانی و شیعه ستيز در غرب است هر چند مهم ترین آنها در تولید و ترویج فتنه های فرهنگی به شمار می رود و همه رسانه های مطرح شده را به صورت راهبردی رهبری می کند.
مدافعان فرهنگی برون مرزی ایران
در مقابل همه اين رسانه هاي رنگارنگ تنها شبكه های الكوثر و العالم که اولی شبکه ای عمومی و دیگری خبری است، سنگربانی اعتقادي و سیاسی ايران را عهده دارند. در سال هاي اخير شبكه آي فيلم هم توانسته فیلم و سریال های ایرانی را كه فرهنگی متفاوت از غرب دارد به زبان هاي عربی و انگلیسی ترویج دهد. العالم تنها رسانه خبری و اطلاع رسانی ایران برای کشورهای عرب است و پرس تی وی نیز یگانه شبکه انگلیسی زبان ایران که خبری است. شبكه هاي اندكی که نه تنها مورد حمايت بيشتر قرار نمي گيرند بلكه هر چه مي گذرد بايد فشارهاي مالي افزون تري را هم تحمل كنند. تاسف آور است كه بدانیم کل بودجه تلویزیون های برون مرزی ایران به اندازه بودجه تنها یکی از کانال های بی بی سی هم نمي شود. فراموش نكنيم در مقابل انگليس قرار داريم كه انواع فتنه ها را در جهان اسلام ساخت و تنها بخش كوچكي از آن بهاييت در ايران و وهابيت در كشورهاي عربي به ويژه عربستان بود. همان عربستاني كه اكنون خزانه تلويزيون هاي ضد شيعه و ضد ايراني انگليس را تامين مي كند. 

نویسنده: محمدپارسا نجفی


کد مطلب: 114881

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/note/114881/نگاهی-جایگاه-راهبردی-مقابله-انبوه-شبکه-های-فتنه-گر-لندنی

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir