کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رأفت اسلامی برای همه آسیب دیدگان اغتشاشات

تدبیر مقتدرانه

15 آذر 1398 ساعت 21:57


اسلام اگر اشداء علی الکفار دارد، رحماء و بینهم نیز در قاموس دین اسلام نهادینه است.
در جریان اغتشاشات اخیر که در چندین شهر کشور واقع شد، برخی با سوء استفاده از فرصت،‌ به میدان آمدند و دست به آشوب زدند، آشوبی که هزینه‌های بسیاری به کشور وارد کرد.
هر کشوری با هر نوع حکومتی که در دنیا وجود دارد، قطعاً با اشرار و بر هم زنندگان امنیت و نظم کشور برخورد می‌کند، اگر برخی در جامعه‌ای فضای اعتراض را به سوی شرارت و آشوب بکشند،‌قطعاً با تندترین پاسخ از سوی حکومت روبرو می‌شود، شک نکنید که در دموکرات‌ترین حکومت‌هایی که مدعی آزادی بیان هستند، اگر برخی از افراد جامعه دست به ویرانگری، آشوب و ایجاد ناامنی در کشور کنند برخوردی خشن با آنها خواهد شد.
حالا چنین شرایطی را برای جمهوری اسلامی ایران در نظر بگیرید که با دخالت و برنامه ریزی دشمنان تدارک دیده شود. دشمنان جمهوری اسلامی ایران در بزنگاه‌هایی که شاید به خاطر برخی تصمیمات و سوء مدیریت‌های برخی مسئولین و ناکارآمدی، فضایی برای فرصت طلبی فتنه گران ایجاد می‌شود،‌ تمام قد وارد عمل می‌شوند تا بتوانند دراین وانفسای ایجاد شده، زهری بریزند و برای جمهوری اسلامی ایران دردسر ایجاد کنند.
با وجودی که مردم نسبت به شرایط اقتصادی موجود اعتراض دارند، اما نمی‌توان باور داشت که آنها با اصل انقلاب اسلامی مشکل داشته باشند بلکه اعتراض به حق آنها نسبت به عملکردهایی است که البته خود در روی کار آمدن مسئولین ناکارآمد سهیم هستند.
با وجود نارضایتی‌هایی ک در کشور وجود دارد، معبر قانونی برای پیگیری مطالبات به حق مردم تعبیه شده و می‌توان از همین مسیر وارد شد.
اما اغتشاش و آشوب، همراه با تخریب و ویرانگری،‌ جنایت و کشته سازی برای تحت فشار قرار دادند نظام اسلامی،‌ همواره حربه‌ای بوده است که دشمنان خارجی و داخلی دست به دامن آن شده و سعی کرده‌اند اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران را تخریب کنند.
جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر مردم سالاری دینی است که این روش سیاسی انتخاب همه ارکان کشور را بر عهده مردم قرار داده است.
پس می‌توان با رأی و نظر مردم و انتخاب درست از سوی آنها با تغییر مثبت و اصلاح امور دست یافت.
در ماجرای اغتشاشات اخیر عواملی وابسته، سرسپرده یا فریب خورده،‌با تحریک و هدایت عوامل خارجی که با هزینه‌های سنگینی که برای ایجاد چنین شرایطی وارد عمل شدند، چند روزی را به آشوب پرداختند، آنها شاید ر مرحله نخست، به اهداف خود رسیده باشند چرا که توانستند به بهانه افزایش قیمت بنزین و سهیمه بندی آن فتنه‌ای بپا کنند که از قبل، پیش بینی هم شده بود.
در ماجرای فتنه آبان ماه ۹۸ دو دسته وارد میدان شدند،ابتدا مردمی که به تصمیم دولت اعتراض داشتند و از نوع اجرای آن گلایه مند بوده و هنوز هم هستند و دسته دوم اشرار و آشوبگرانی بودند که در این اعتراض موج سواری کردند.
دسته دوم سعی داشت تا جمهوری اسلامی ایران را با توجه به شرایط اقتصادی حاکم در کشور با چالش روبرو کند،‌چالشی که در صدد بود تا بتواند کار را یکسره کند.
افراد دسته دوم دست به هر کاری زدند،‌ اماکن عمومی و خصوصی را به آتش کشیدند، تخریب‌های گسترده انجام دادند،‌ با سلاح گرم و سرد وارد میدان شدند و هم از مردم عادی، هم از مردم معترض و هم از نیروهای امنیت و انتظامی را به شهادت رساندند و البته در اینگونه درگیری‌های سنگین،‌ حلوا پخش نمی‌کنند!
واکنش نیروهای انتظامی و امنیتی به رفتار آشوبگران که با وحشیانه ترین روش پیاده شد، چه باید می‌بود؟
آیا هنگامی که افرادی در اعتراضات حاضر می‌شوند و دست به سلاح می‌برند،‌ می‌توان با آنها سخن گفت و دعوت به آرامش کرد؟
مردم عادی که معترض هستند و به طور مسالمت آمیز اعتراض می‌کنند هیچگاه از سوی نیروهای انتظامی با برخورد تند و خشن روبرو نشده‌اند حتی نیروهای انتظامی در بسیاری از صحنه‌ها در میان مردم عادی حضور دارند و با آنها سخن می‌گویند که فیلم این تصاویر موجود است.
اما با وجودی که اغتشاشگران با شدیدترین روش‌های جنایتکارانه عمل کردند، می‌بینیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی که دادند،‌ همه دستگاه‌های مربوط را موظف و مکلف به رعایت رأفت اسلامی کردند.
این حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی شامل همه آنهایی است که به نوعی در جریان‌های اخیر نقش داشتند، چه آنهایی که شهروند عادی بودند و چه آنهایی که در آشوب‌ها نقش داشتند و مرتکب جرم و جنایت شدند.
دستور به اجرای رأفت اسلامی برای همه آنهایی است که در جریان اغتشاشات حضور داشتند،‌ و این حکم عقب نشینی نظامی اسلامی از سیاست‌های خود نیست،‌ سیاست‌‌های نظام اسلامی بر گرفته از خواسته مردم است و مردم نیز با وجودی که پس از آنکه خود وارد میدان شده و بساط فتنه را جمع کردند، رفتاری را مطالبه می‌کنند که رهبر معظم انقلاب اسلامی حکم آن را صادر کردند.
حکمی که نشان می‌دهد جمهوری اسلامی ایران در عین اقتداری که بر اساس مردم سالاری دینی در کشور حاکم است، بجای استفاده از مشت آهنین که بسیاری از کشورهای دنیا در سرکوب مردم خود از آن بهره می‌برند، رأفت اسلامی را در پیش گرفته، و همه اینها در حالی است که غول رسانه‌‌ای کشورهای و رژیم‌هایی که در محور دشمنان ایران اسلامی قرار دارند،‌از زمان آغاز فتنه، لا وجود ایان آن هنوز به این مسئله می‌پردازند و سعی دارند تا با پروژه کشته سازی آن هم به تعداد زیاد فضای بین‌المللی را علیه جمهوری اسلامی ایران بشورانند.
یکی از اهدافی که دشمنان در ایجاد فتنه‌ها در ایران دنبال می‌کنند، افزایش فشارهای سیاسی بین‌المللی علیه ایران است.
قطعاً دستور رهبری نظام در نوع برخورد با هر طیف از آنهایی که در ماجرای اغتشاشات اخیر حضور داشتند فضای ایجاد شده در رسانه‌های دنیا را باید تطلیف کند هر چند شیطنت‌های آنها در این زمینه نیز وجود خواهد داشت.


کد مطلب: 111894

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/111894/تدبیر-مقتدرانه

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir