کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

قتل جوان ۱۸ ساله توسط پلیس لس‌‌آنجلس اعتراضات ضد نژادپرستی مردم آمریکا را شعله‌ورتر کرد

شلیک پلیس‌ به پنجره خانه‌های مردم

3 تير 1399 ساعت 0:06


در حالی قتل جوان ۱۸ ساله توسط پلیس لس آنجلس موجی از اعتراض‌های مردمی را به همراه داشته و ه ضد و خورد مردم و نیروهای امنیتی منجر شد که گزارش‌ها نشان می‌دهد یک تصویر ویدئویی در توئیتر نشان می‌دهد پلیس در سانتا مونیکا واقع در ایالت کالیفرنیا به سوی پنجره خانه‌های مردم شلیک می‌کند.
سیاست سرکوبگری ساختار حاکم بر آمریکا هر روز ابعاد گسترده‌تری می گیرد چنانکه گزارش‌های منتشره نشان می‌دهد که پلیس در سانتا مونیکا واقع در ایالت کالیفرنیا به سوی پنجره خانه‌های مردم شلیک می‌کند که فضایی از رعب و وحشت را در میان مردم به همراه داشته است.
لازم به ذکر است در ادامه خشونت‌های پلیس، تظاهرات معترضان نسبت به شلیک معاون کلانتر به سوی یک جوان ۱۸ ساله و قتل وی در شهر گاردنا آمریکا منجر به درگیری با مقام‌های کلانتری شده است. معترضان و معاونان کلانتر در شهر گاردنا واقع در لس آنجلس آمریکا پس از آن با هم درگیر شدند که تظاهرات کنندگان نسبت به شلیک یکی از معاونان کلانتر به یک جوان ۱۸ ساله اعتراض کردند.مقام‌های امنیتی با استفاده از گاز اشک آور سعی کردند تا گروه کوچکی از معترضان را متفرق کنند.
نتایج تحقیقات یک دانشگاه آمریکایی درباره ۲۰ شهر بزرگ این کشور نشان داد در هیچ‌یک از این شهرها قوانین بین‌المللی حقوق بشر و حتی استاندارهای ایالتی در برخورد کشنده با مظنونین رعایت نمی‌شود.
محققان دانشگاه شیکاگو در آمریکا پس از بررسی استفاده پلیس از «نیروی کشنده» در ۲۰ شهر بزرگ این کشور دریافتند حتی یک اداره پلیس تحت دستورالعمل قوانین بین‌المللی حقوق بشر رفتار نمی‌کند.
مطابق استاندارد بین‌المللی اعمال نیروی کشنده تنها زمانی مجاز است که تهدیدی جدی و فوری وجود داشته باشد و آخرین راه‌حل برای مقابله با فرد خاطی محسوب می‌شود.این در حالی است که پلیس آمریکا در برخورد با «مظنون در حال فرار»، «افراد تحت تعقیب» و حتی هنگام «پیشگیری از وقوع» جرم از نیروی کشنده استفاده می‌کنند.در دیگر شهرهای آمریکا نیز دستورالعمل‌های پلیس، در توجیه مأموران جهت اعمال نیروی متناسب با میزان جدیت وضعیت، ناتوان است.
نتایج تحقیقات دانشگاه شیکاگو نشان می‌دهد نیروهای پلیس در ۲۰ شهر بزرگ آمریکا، قوانین و استانداردهای ایالتی حقوق بشر را نیز رعایت نمی‌کنند. «کلودیا فلورس» مدیر کلینیک حقوق بشر بین‌الملل در دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو در این باره می‌گوید: «این واقعیت که نیروهای پلیس در بزرگ‌ترین شهرهای آمریکا اساسی‌ترین استانداردهای حقوق بشری را رعایت نمی‌کنند عمیقاً نگران‌کننده است».
لازم به ذکر است با رسیدن تعداد سیاهپوستان به دار آویخته شده در آمریکا از زمان مرگ فلوید تاکنون به ۶ تن، نگرانی‌ها نسبت به از سرگیری کشتن سیاهپوستان (لینچ کردن) را تشدید کرده و مقام‌های اف‌بی‌آی و دادگستری آمریکا را برای یافتن دلایل این کشتارها به تکاپو واداشته است. به نوشته روزنامه دیلی میل، از ۲۷ مه سال جاری میلادی جسد یک زن، چهار مرد و یک پسر نوجوان که به صورت جداگانه به دار آویخته شده بودند در پورتلند، کالیفرنیای جنوبی، هوستون و نیویورک کشف شده است. تاکنون مقامات گزینه خودکشی را در رابطه با هر شش مورد رد کرده‌اند اما هر یک از این رویدادها باعث افزایش نگرانی‌ها و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال لینچ کردن (کشتن به ویژه از طریق اعدام) آنها همزمان با تشدید تنش‌های نژادی در سراسر آمریکا شده است. شیلا جکسون لی، عضو دموکرات کنگره آمریکا از ایالت تگزاس پس از خبر به دار آویخته شدن یک مرد اسپانیایی از یک درخت در هوستون در روز دوشنبه، گفت: مردم بسیار نگران هستند. این یک دوره سخت و چالش برنگیز برای ماست.
مقامات در این مورد می‌گویند که پس از کشف جسد این مرد، هیچ سند و مدرکی دال بر قتل کشف نشده است. مقامات هنوز هویت این مرد را فاش نکرده‌اند و منتظر نتیجه کالبدشکافی هستند. دو روز بعد یعنی روز چهارشنبه، پلیس از کشف جسد یک پسر سیاه پوست ۱۷ ساله که از درختی در مقابل یک مدرسه ابتدایی به دار آویخته شده بود، خبر داد. مجریان قانون محلی اعلام کرده‌اند، تحقیقاتشان تا به این لحظه خودکشی بودن این مورد را نشان داده است.


کد مطلب: 114189

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/114189/شلیک-پلیس-پنجره-خانه-های-مردم

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir