کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چرا خودزنی؟!

قراردادها، کنوانسیون‌ها و پیمان‌های بین‌المللی که از سوی سازمان ملل طراحی و به کشورهای عضو ارائه می‌شود، در صورت پذیرش آن از سوی هر کشوری.

5 بهمن 1396 ساعت 2:02


قراردادها، کنوانسیون‌ها و پیمان‌های بین‌المللی که از سوی سازمان ملل طراحی و به کشورهای عضو ارائه می‌شود، در صورت پذیرش آن از سوی هر کشوری الزام‌آور خواهد بود.
اکثر این کنوانسیون‌ها به گونه‌ای تنظیم شده است که دست کشورهای قدرتمند را بازگذاشته و در عوض کشورهای دیگر را وادار می‌کند تا تن به خواسته‌های کنوانسیون بدهند، خواسته‌هایی که در آن اهداف و مطالبات رژیم‌های سلطه‌گری همچون آمریکا گنجانده شده است.
اکثر این کنوانسیون‌ها در راستای سیاست‌های جهانی‌سازی برای گسترش سلطه کشورهاث قدرتمند و ترویج فرهنگ آنها به دیگر اقوام دنیا پایه‌ریزی شده است، نمونه آن را می‌توان پیمان ۲۰۳۰ دانست که در صدد است تا فرهنگ، آیین، تمدن، مذهب و سنت‌های دیگر کشورهای دنیا را تبدیل به همچون فرهنگ غربی کند.
همگان از داستان پیمان ۲۰۳۰ آگاه هستند و به خوبی می‌دانند که در صورت اجرای کامل آن از سوی ایران چه بر سر فرهنگ، آیین مذهبی و تمدن کشور می‌آمد، اگر رهبر معظم انقلاب در این زمینه ورود نمی‌کردند، این پیمان در ساختار فرهنگی ـ ا جتماعی کشور اجرا شده بود و تاکنون عواقب آن بروز پیدا می‌کرد.
جهانی‌سازی که از سوی سازمان ملل پیگیری می‌شود، دستورالعمل‌هایی است که از سوی مافیای سازمان لیبرال سرمایه‌داری غرب برای جهان دیکته شده است. هدف آنها ایجاد سلطه بر همه کشورهای دنیا است، برنامه نظام سلطه این است که دنیا زیر بلیت آنها باشد تا بتوانند قدرت خود را افزایش دهند و همه را به تمکین خود وادار کنند.
اگر در این میان کشوری به سیاست‌های نظام سلطه که از سوی سازمان‌های خودساخته تحمیل می‌شود روی خوش نشان ندهد، با فشارهای سیاسی ـ اقتصادی و حتی تهدید نظامی روبرو می‌شود. اگر هم تن به خواسته آنها براساس کنوانسیون‌های بین‌المللی بدهد، باید خود را برده نظام سلطه جهانی به نام جهانی‌سازی کند.
یکی از کنوانسیون‌هایی که سازمان ملل در پی تصویب آن در دیگر کشورها است، کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم است، این موضوع از سوی دولت به شکل یک لایحه به مجلس شورای اسلامی ‌ارائه شده است.
تعریف تروریسم از دیدگاه سازمان ملل که تحت اشراف کامل آمریکا و غرب قرار دارد، بسیار متفاوت از واقعیت‌های موجود در عرصه دنیا است، غرب به عنوان تولید کننده تروریسم در جهان شناخته شده است، سابقه حمایت آمریکا و غرب از تروریسم بسیار درخشان است!
تنها کافی است به حمایت‌های گسترده آمریکا و اروپایی‌ها از گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد تا عمق ذات پلید آنها برای نشان دادن چهره دروغین ضدتروریستی آشکار شود.
سال‌ها است آمریکا از منافقین که هزاران نفر از مردم ایران و مسئولین کشور را با اقدامات تروریستی به شهادت رسانده‌اند، حمایت می‌کند. هم اکنون مقر اصلی این گروهک در پاریس است، فعالیت‌های این گروهک تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران همچنان ادامه دارد، به گونه‌ای که حتی با رژیم‌هایی همچون سعودی و اسرائیل همکاری می‌کند. اما این گروهک از دید آمریکا و اروپا تروریستی محسوب نمی‌شود.
از دید آمریکا و غرب سازمان‌ها و گروه‌هایی که در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت می‌کنند و نبرد خود را برای آزادی سرزمین‌های اشغالی به دست رژیم اسرائیل ادامه می‌دهند، در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند.
حزب‌الله یک سازمان قانونی در لبنان است، این گروه که در جبهه مقاومت قرار دارد، بارها توانسته است مقابل تجاوز نظامی ارتش صهیونیستی به لبنان مقاومت و از اشغال این کشور جلوگیری کند.
سازمان حزب‌الله لبنان در ساختار سیاسی حاکمیت این کشور بر اساس قانون نقش دارد، اما همین سازمان از سوی آمریکا و غرب در فهرست گروه‌های تروریستی است. چرا؟ برای این که مقابل رژیم اسرائیل ایستادگی می‌کند، رژیمی که از حمایت‌های گسترده آمریکا و غرب برخوردار است.
محبوبیت حزب‌الله لبنان نه تنها در میان مردم این کشور بلکه در دیگر کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی نشان از حقانیت آن است. نیروهای مقاومت فلسطین نیز چنین وضعیتی دارند یعنی آنها نیز به عنوان گروه‌های تروریستی از منظر آمریکا شناخته می‌شوند.
جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت از جبهه مقاومت، متهم به حمایت از تروریسم شده، به همین خاطر تحریم‌هایی نیز علیه ایران در همین راستا وضع شده است.
اما آیا آمریکا و اروپا که از سازمان تروریستی منافقین حمایت می‌کنند و حتی هزینه‌های آن را تأمین می‌کنند، متهم به حمایت از تروریسم می‌شوند؟ در جریان بحران غرب آسیا با تأسیس گروه‌های تروریستی داعش در سوریه و عراق و دیگر گروه‌هایی که از منظر آمریکا و اروپا معارض هستند، بیش از ۷ سال است که در منطقه یک جنگ ویرانگر شکل گرفته است، آمریکا و غرب هیچ اقدامی برای مبارزه با این گروه‌های تروریستی انجام ندادند، بلکه حمایت‌های گسترده آنها و همپیمان عرب آمریکا در منطقه از تروریست‌های تکفیری وهابی، باعث طولانی‌تر شدن بحران شد.
در چنین شرایطی اگر ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم بپیوندد، بر اساس تعریفی که سازمان ملل به دستور آمریکا ارائه داده است باید عمل کند، یعنی حزب‌الله لبنان، حماس و گروه‌های مقاومت را تروریسم بداند.
حتی گنجاندن شروط ایران در این کنوانسیون بین‌المللی نمی‌تواند باعث ایجاد استثناء شود، یک کنوانسیون یکپارچه و دستورالعمل از سوی آمریکا است که بدون دخل و تصرفی از سوی کشور باید به تصویب برسد و در صورت تصویب آن لازم‌الاجرا خواهد بود و الزام‌آور است.
اگر لایحه‌ای که دولت براساس کنوانسیونی که سازمان ملل با نام «مبارزه با تأمین مالی تروریسم» به مجلس ارائه داده، تصویب شود، تبعات آن بسیار بیشتر از نپذیرفتن است.
آیا آمریکا دست از حمایت از رژیم تروریستی کودک‌کش اسرائیل برمی‌دارد؟ آیا آمریکا دست از حمایت از رژیم تروریستی سعودی که مردم مظلوم یمن را قتل عام می‌کند برمی‌دارد؟ آیا در این کنوانسیون چنین مسائلی دیده شده است؟! قطعاً نه! پس ورود ایران به چنین قراردادی خودزنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره این لایحه دقت نظر بیشتری داشته باشند.

نویسنده: سیاوش کاویانی


کد مطلب: 102949

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/editorial/102949/چرا-خودزنی

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir