کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

منتظر پاسخگویی مدعیان امنیت

کرونا واژه ای است که همچنان در صدر اخبار داخلی و خارجی کشور قرار دارد به ویژه اینکه گزارش‌ها از موج جدید مبتلایان به این ویروس حکایت دارند...

14 تير 1399 ساعت 22:54


کرونا واژه ای است که همچنان در صدر اخبار داخلی و خارجی کشور قرار دارد به ویژه اینکه گزارش‌ها از موج جدید مبتلایان به این ویروس حکایت دارند. مساله ای که موجب شده تا نهادهای بهداشتی و درمانی کشور و سازمان بهداشت جهانی بر لزوم تکرار مقررات سخت گیرانه برای مقابله با شیوع این ویروس تاکید داشته اند. در کنار مساله کرونا، طی هفته‌های اخیر رخدادهایی در کشور روی داده است که در میان آنها یک حادثه با ویژگی‌های خاصی، از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. در ۱۲ تیرماه آقای کمالوندی سخنگوی انرژی اتمی از انفجار در یک سوله در حال ساخت در تاسیسات هسته ای نطنز خبر داد. در باب سایت نظیر در کنار گزارش شفاف و همه جانبه جمهوری اسلامی در باب انفجار سوله در حال ساخت در نهایت نیز آژانس بین المللی انرژی اتمی رسما بر غیرهسته‌ای بودن این سوله و عدم آلودگی محیط اذعان نمود که پاسخی بود بر جنگ رسانه‌ای خارجی برای جوسازی و ایجاد بازرسی های غیرعرفی و تحمیلی.
در کنار این مباحث یک نکته بسیار مهم مطرح است که کمتر مورد توجه قرار گرفته و آن ادعاهای محافل رسانه ای و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی است. آنها ادعا کرده اند که سوله نظیر توسط جنگ سایبری این رژیم هدف قرار گرفته است این مسائل در حالی مطرح شده که یک سوال اساسی همچنان باقی است و آن عدم موضع گیری نهادهای مدعی خلع سلاح و امنیت جهان در برابر ادعاهای صهیونیستها است. حمله به تاسیسات هسته ای و مراکزی که می‌تواند پیامدهای زیست محیطی و انسانی به همراه داشته باشد مغایر با تمام اصول امنیتی جهان است که نهادهایی همچون شورای امنیت سازمان ملل متحد و آژانس بین المللی انرژی اتمی ادعای مسئولیت مقابله با این تهدیدات را دارند، بر حفظ آن تاکید می‌کنند. اکنون این سوال مطرح است که چرا وقتی محافل رژیم صهیونیستی ادعای حمله سایبری به مراکزی همچون نطنز را مطرح می‌کنند این نهادها سکوت کرده و اقدامی برای مجازات مدعیان صورت نداده اند. آژانس بین المللی انرژی اتمی که با ادعای واهی عدم همکاری ایران اقدام به صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی در شورای حکام می‌کند، چگونه در برابر ادعای حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته ای ایران سکوت کرده و این رژیم را مورد بازخواست قرار نمی‌دهد؟ چرا شورای امنیت در برابر این ادعا واکنش نشان نداده و خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی برای رد یا اثبات ادعای رسانه‌هایش نشده است؟ اینگونه رفتارهای دوگانه و غیرمسئولانه آژانس و شورای امنیت یک بار دیگر حقانیت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر غیرحرفه ای بودن و صرفا سیاسی کار بودن این نهادها را اثبات می‌سازد. نهادهایی که با این گونه رفتارها، زمینه ساز بدعتی خطرناک می‌شوند که با توجه به ذرات خانه‌های هسته ای رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی معلوم نیست در آینده چه بحرانی برای جهان ایجاد نماید.
هر چند امروز حمله سایبری صهیونیستها اثبات نشده است اما وقتی عرفی نادرست و خطرناک در جهان ایجاد میشود ‌معلوم نیست که در آینده در نقطه دیگری از جهان چه حادثه ای روی دهد. شاید آن زمان تاسیسات هسته ای فعال دچار حادثه ای مرگبار برای محیط زیست و بشریت شود؛ فاجعه ای که مسئولیت آن مستقیما با نهادهایی همچون شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی اتمی و کشورهای مدعی حمایت از صلح جهانی که کشورها را به بهانه امنیت جهان تحریم می‌کنند، خواهد بود که امروز در برابر ادعاهای رژیم صهیونیستی سکوت کرده و می‌روند تا زمینه ساز عرفی خطرناک در تهدید کردن تاسیسات هسته ای کشورها شوند. جامعه جهانی و صلح طلبان اکنون منتظر آن هستند تا ببینند که آژانس و شورای امنیت چه واکنشی به ادعای صهیونیستها خواهند داشت و براساس آن میزان اعتمادشان به این نهادها شکل خواهد گرفت که استمرار رفتار سوال برانگیز آنها قطعا نتیجه ای جز تشدید به بی اعتمادی جهانی به شورای امنیت و آژانس و مدعیان دروغین صلح و امنیت جهانی نخواهد بود.

نویسنده: قاسم غفوری


کد مطلب: 114337

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/editorial/114337/منتظر-پاسخگویی-مدعیان-امنیت

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir