کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سیاسی‌ترین حرف مردم درانتخابات ۷ اسفند ۱۳۹۴

انتخاب پرشور هفتم اسفند با مشارکت بالای ۶۰ درصدی مردم ایران ، یک تصمیم آگاهانه و بیانگر رشد و بلوغ سیاسی آنان...

13 اسفند 1394 ساعت 0:22

مولف : اسد الله افشار


یکم)انتخاب پرشور هفتم اسفند با مشارکت بالای ۶۰ درصدی مردم ایران ، یک تصمیم آگاهانه و بیانگر رشد و بلوغ سیاسی آنان در تعیین حق سرنوشت است . مردم ما در يكي از بدترين شرايط تاريخي منطقه و جهان در انتخاباتي آرام شركت كردند و از ظرفيت‌هاي دموكراتيك موجود حداكثر استفاده را بردند . اين نشان مي‌دهد كه ايرانيان حافظه تاريخي خود را به ‌كار بسته‌اند و از انقطاع آن جلوگيري مي‌كنند. چنين رويدادي چنان بزرگ و تاثيرگذار و خجسته و آينده‌ساز و ارزشمند است كه با همه بركات و نتايج و تأثيرات ديگر انتخابات مذكور برابري مي‌كند.
ازمنظر کارشناسان ؛ پیروز این رقابت بی‌شک در وهله اول ملت بزرگ ایران و نظام سیاسی جمهوری اسلامی است که میزان مقبولیت و اقتدار خود را با تدبیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حداکثری مردم، به رخ جهان کشید و در وهله دوم تمام جریان‌های سیاسی درون نظام که با حفظ هویت خود و مرزبندی شفاف با مخالفان جمهوری اسلامی در رقابت انتخابات ایفای نقش کردند و میزان مقبولیت و مشروعیت خود را نه از روابط پشت پرده یا پشت کردن به انقلاب قهر با صندوق رأی، که با مراجعه به آرای عمومی کسب کردند.
دوم) حماسه هفتم اسفند ماه ۱۳۹۴ بی شک برگ زرینی است در تاریخ پر فراز و نشیب کشورمان و گواهی است براقتدار ایران اسلامی در مقطع حساس کنونی. این مشارکت تحسین برانگیز که نشان از هوشمندی ملت ایران دارد موجب ثبات حاکمیت و تحکیم پایه‌های مردم سالاری دینی است. از نگاه صاحب نظران ؛ می‌توان ۷ اسفند را نقطه عطفی در تغییر الگوی مشارکت سیاسی بر شمرد. برای اولین بار در کارزار این انتخابات ، الگوهای سنتی تبلیغات برافتاد؛ نه نشانی از تبلیغات پرهیاهوی محیطی و خیابانی بود نه بسیج و تهییج گسترده در آنتن صدا و سیما. ماجرای مشارکت و رأی دادن ایرانی‌ها در ۷ اسفند با کمترین بهره از تبلیغات سنتی صورت گرفت. از این نظر مشارکت آنها ارزش و قیمت بالا و والا دارد. مشارکت ۷ اسفند بیش از همه به الگوهای مدرن و مدنی مشارکت سیاسی نزدیک است مدلی که در آن عنصر اقناع جایگزین عناصر الزام و تکلیف می‌شود و شرکت کنندگان پیش از انداختن هر رأی به محاسبه سود و زیان می‌نشینند.
سوم) مردم درانتخابات ۷ اسفند ماه سیاسی ترین حرف خود را درطول این ۳۷ سال ، شفاف و صریح به قوه مقننه منتقل و خواستارجدی بودن مجلس شورای اسلامی درمطالبات ذیل هستند : مجلس قانونگذاری کند و نظارت ، جلو فساد را بگیرد ، تبعیت از خواست‌های مردم نماید ، برنامه و تلاش برای به جلوراندن بیشترو بهترکشور داشته باشند ، توسعه و پیشرفت و شکوفایی و رسیدن به جایگاه شایسته ایران را رقم زنند ، کوشش شود متوسط حقوق کارمندان و کارگران را از زیر خط فقر خارج گردانند و به طورجدی درپی معیشت و اقتصاد متوازن مردم باشند و تا اوضاع رفاهی مردم و قشر ضیعف سامان نیابد نه آرام بگیرند و نه به فکر جیب خود باشند! باید باورداشت که رأی مردم، قبل از رأی به فلان جریان سیاسی و گرایش حزبی، رأی به نظام و بیعت دوباره با رهبری است که همچون پدری دلسوز و مهربان ، آحاد جامعه را به شرکت در تعیین سرنوشتشان فراخواند و مردم آن دعوت را به گوش جان شنیدند .
چهارم) شایان ذکر است ؛ تعدادي از نمايندگان فعلي مجلس با عدم اقبال مردم در حوزه انتخابيه خود مواجه شده و از حضور در مجلس بعدي محروم شدند و اين درس بسيار خوبي است به کساني كه موفق به جلب اعتماد مردم براي حضور در مجلس دهم شده‌اند که از همين آغاز راه کمر بند خود را براي خدمت واقعي به مردم و انجام تکاليف نمايندگي خود در چارچوب قانون اساسي و برآورده نمودن انتظارات و خواست‌های مردم محکم بسته و از بازي‌هاي سياسي فاصله بگيرند. درس‌هاي مردم به نمايندگان طبعاً براي احزاب سياسي نيز درس آموز است و به آنان تکليف مي‌نماید که با هر سليقه و گرايشي ، حضور در مجلس را براي خدمت بيشتر و خالصانه تر به مردم و نظام مغتنم شمرده و به شدت از ورود در معرکه‌هاي هم آغوشي با بيگانگان فاصله بگيرند. نامزدهاي راه يافته به مجلس دهم بايد بدانند که دشمنان مانند شيطان در کمين آنان نشسته‌اند تا با تحت تأثير قرار دادن آنان زمينه نفوذ به نظام را فراهم نمايند.
علاوه بر موضوع نفوذ براي مردم بسيار مهم است که نمايندگان از لابي‌هاي ثروت و فساد اقتصادي و... فاصله بگيرند و مواظب باشند که دامن آنان به هيچ وجه به مفاسد اقتصادي و... آلوده نشود.


کد مطلب: 95266

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/note/95266/سیاسی-ترین-حرف-مردم-درانتخابات-۷-اسفند-۱۳۹۴

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir