?>?> سیاست روز - کرونا، طراحی آمریکا زحمت کادر پزشکی پز مقامات، زحمت مردم - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کرونا، طراحی آمریکا زحمت کادر پزشکی پز مقامات، زحمت مردم

در تاریخ ننگین استکبار جهانی آمریکا، کشتار ۸ میلیون انسان بیگناه رقم خورده است، این ۸ میلیون در طول دویست سال حاکمیت دولت آمریکا به وقوع پیو

10 اسفند 1398 ساعت 5:02


۱ـ در تاریخ ننگین استکبار جهانی آمریکا، کشتار ۸ میلیون انسان بیگناه رقم خورده است، این ۸ میلیون در طول دویست سال حاکمیت دولت آمریکا به وقوع پیوسته است. کشتار سرخ پوستان به وسیله اشاعه ویروس آنفلوآنزا با پخش پتوهای آلوده به این ویروس، کشتار سه میلیون انسان بیگناه در ویتنام با بمباران شیمیایی مناطق مسکونی و جنگل‌ها، کشتار اتمی هیروشیما و ناکازاکی، تولید و اشاعه ویروس های مختلف مانند سارس و کرونا در آزمایشگاههای آمریکا، انجام کودتا در کشورهای جهان سوم و کشتار مردم آزادیخواه در آمریکای لاتین مانند کودتا در شیلی، بولیوی، ونزوئلا و دیگر کشور همچون ایران،‌نمونه‌هایی از رفتارهای جناتکارانه آ‌مریکا است.
۲ـ زحمت و گرفتاری کادر پزشکی ایران، با توجه به ندانم کاری مسئولین و مقامات عالی بهداشتی کشور جو التهاب روانی گسترده ای در کشور به وجود آورده است که حتی در روز انتخابات برخی از نمایندگان فرمانداری‌ها که مسئولیت اداره صندوق ها را به عهده داشتند بر سر کرسی مسئولیت خود حاضر نشدند و با پخش شایعاتی همچون ژاستمپ های رای گیری آلوده است و با انگشت زدن انتقال ویروس ممکن است، باعث کاهش مشارکت مردم شدند،‌اگرچه کاهش مشارکت دلایل دیگری هم دارد. اما فضای التهاب کرونا نیز بی تاثیر نبوده است. در این فضای ملتهب، زحمات شبانه روزی کادرهای پزشکی بیمارستانها و مراکز درمان قابل تقدیر و تشکر است.
۳ـ سؤالاتی که مطرح است که امید است مسئولین ذیربط به آن پاسخ دهند به قرار زیر است؛
الف: چرا شروع کرونا از چین و گسترش آن در ایران اتفاق افتاده است آیا آمریکا درصدد نیست که بزرگترین رقیب اقتصادی خویش را ار میدان به در کند و تحریم های ایران را با تعطیلی اقتصاد آن کامل گرداند؟
ب: چرا در کشورهای امارات و ترکیه که مرکز ارتباطات جهان اقتصادی و گردشگری می باشند این التهاب برای گسترش و پرورش کرونا وجود ندارد؟
ج: چرا گسترش یا شروع ویروس از کشورهای پرجمعیت و با سطوح بهداشتی پایین مانند نیجریه، پاکستان و هند و کشورهای افریقایی نیست و تنها شامل ایران و چین می باشد؟
د: چرا در کشورهای اروپایی و آمریکا این التهاب گسترش ویروس وجود ندارد؟ با وجود اینکه فرودگاههای لندن، پاریس، نیویورک، بیشترین پروازهای دنیا را دارد؟
هـ : اما در کشور خودمان آیا بزرگنمایی رسانه‌ای به اندازه شیوع ویروس بوده است؟ اینجانب در ۱۰ روز گذشته در شهرهای مختلف استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و شهرهای ساوه و تهران تردد کرده‌ام و از اهالی این استان‌ها و شهرها سئوال کردم و آنگونه که در فضای رسانه‌ای تبلیغ می‌شود در فضای میدانی مشاهده نکردم، چرا در فضای میدانی مصادیق وجود ندارد اما در اخبار و گزارش‌های صدا و سیما و فضای مجازی به صورت برجسته و گسترده التهاب، شیوع پیدا می کند.
و: اینکه نمایندگان مجلس و مقامات عالی‌رتبه در تلویزیون حاضر می شوند و اعلام می‌کنند که ما هم کرونایی شدیم، مثل این است که آقایان و خانم ها مدال طلای المپیک را بدست آوردند که برای مردم پز می دهند.
این عمل مقامات غیر از اینکه به التهابات دامن می زند آیا چیز دیگری را در پی دارد؟ اگر مقامات می خواهند مردمی باشند سطح زندگی خویش را با متوسط مردم هماهنگ کنند نه حتی با اقشار فقیر و طبقه سوم جامعه.
ز: در تابستان گذشته بر اثر ندانم کاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مشکل یک روستا در شهرستان لردگان تبدیل به یک بحران استانی و ملی شد که می توانست در همان روستا مشکل به سادگی حل شود، با کمال تاسف مساله ویروس کرونا هم به یک مساله و بحران ملی تبدیل شده است.
ه : چرا صدا و سیما کل برنامه های خویش را تعطیل کرده است و به پخش اخبار ویروس کرونا پرداخته است آیا کشورهایی مانند امارات و ترکیه و انگلیس و آمریکا که بیشترین تردد مسافر را دارند آیا آلوده به این ویروس شدند یا نه؟ اگر شده اند چرا رسانه های آنان سکوت کردند. چرا در موشک باران پادگان عین الاسد عراق که آمریکاییها در آن مستقر بودند هیچگونه خبری داده نشده است اما شایعه ویروس کرونا در فلان شهر و روستا باید در صدر اخبار کشور باشد. آیا در این مساله مسئولین رسانه ملی مواجه با یک فریب رسانه ای نشده اند؟ در پایان ضمن آرزوی رفع بحران کرونا از مسئولین ذیربط پاسخگویی سئوالات بالا را دارم.

نویسنده: علی یوسف پور 


کد مطلب: 113005

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/editorial/113005/کرونا-طراحی-آمریکا-زحمت-کادر-پزشکی-پز-مقامات-مردم

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir