کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سازمان بهداشت جهانی درباره بدتر شدن وضعیت همه‌گیری کووید ۱۹ در قاره سبز هشدار داد

دولتمردان اروپایی عامل گسترش کرونا

30 شهريور 1399 ساعت 22:55


دولتمردان اروپا بر اساس نظام سرمایه‌داری، در حالی اقتصاد را اولویت برنامه‌های خود دارند، سازمان بهداشت جهانی بدتر شدن وضعیت همه‌گیری در اروپا را با کاهش تدابیر دولت‌ها جهت قرنطینه مربوط دانست.
دفتر سازمان بهداشت جهانی در بلگراد گفت: عارضه وضعیت اپیدمیولوژیک در کشورهای منطقه بالکان و در سراسر اروپا با عدم رعایت اقدامات حفاظتی در برابر COVID-۱۹ مربوط است و نیاز به افزایش کنترل توسط مقامات دارد.مقامات آلبانی، بوسنی و هرزگوین، اسلوونی، مقدونیه شمالی، کرواسی، مونته نگرو و جمهوری خودخوانده کوزوو به افزایش تعداد بیماران و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا اشاره کرده‌اند که پس از کاهش میزان ابتلا در ژوئیه و آگوست، کاهش مقررات قرنطینه و گشودن نسبی مرزها رخ داده است.
نمایندگی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: ما نه تنها در منطقه، بلکه در سراسر اروپا با یک وضعیت اپیدمیولوژیک جدی روبرو هستیم، مهم این است که همه کشورها با اقدامات بهداشتی کافی، هماهنگ و قاطع به این وضعیت پاسخ دهند. این به معنای بررسی موارد مشکوک، ارتباط بین آنها، قرنطینه برای تماس‌ها، حفظ فاصله اجتماعی، اگر نتوانیم ماسک بزنیم، رعایت بهداشت تنفسی و دست‌ها.
به گفته سازمان بهداشت جهانی دلایل وخامت (اوضاع اپیدمیولوژیک)، عدم رعایت اقدامات شهروندان به ویژه در تعطیلات، استادیوم‌ها، کلوپ‌های شبانه، اماکن مذهبی و جشنواره‌ها و دیگر اجتماعات گسترده است. جلوگیری از عفونت و کنترل آن به چالشی جدی برای برخی از کشورها تبدیل شده است.نمایندگان سازمان بهداشت جهانی اظهار داشتند که گشایش مدارس نیز یک چالش است، اما گامی ضروری برای آموزش، اجتماعی شدن کودکان و از بین بردن نابرابری و خواستار تقویت اقدامات برای به حداقل رساندن خطر ابتلای دانش آموزان شدند. لازم به ذکر است با گذشت شش ماه از موج نخست بیماری همه گیر کرونا، وضعیت مراکز درمانی در فرانسه همچنان بحرانی است. فرانسه با ثبت ۱۳ هزار و ۵۰۰ مورد جدید مبتلا به ویروس کووید-۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته رکورد قبلی را شکست و اوضاع بیمارستان‌ها در این کشور وخیم‌تر شد.
این موضوع برخی مناطق را مجبور کرد تا بار دیگر "طرح سفید" را فعال کنند. بر اساس "طرح سفید" این امکان برای این مناطق فراهم می‌شود تا به منظور جلوگیری از پرشدن ظرفیت بیمارستان، وضع کنونی بیمارستان‌ها را بهبود بخشند.
با گذشت شش ماه از موج نخست بیماری همه گیر کرونا، وضعيت مراکز درمانی همچنان بحراني است. در "مون-پولیه"، "ایل-دو-فرانس" و "لواَر" شمار افرادی که به نوع وخیم این ویروس مبتلا شده اند، در حال افزایش است. شاخص‌ها به سرعت رو به قرمز شدن پیش می‌رود و مراکز درمانی در حال اجرای "طرح سفید" هستند. بر اساس گزارش آژانس سلامت منطقه ای، از هم اکنون تا دو یا سه هفته آینده بیمارستان‌های فرانسه وضعیت به شدت وخیمی را تجربه خواهند کرد. بنابراین، لازم است فوراً دست به کار شد.
در همین حال در حالی جانسون نخست وزیر انگلیس همواره اقتصاد را بر سلامتی مردم برتری داده به‌دنبال اوج گیری مجدد ویروس کرونا در انگلیس، دولت این کشور قوانین جدید وضع کرده و برای ناقضان محدودیت‌ها نیز جریمه در نظر گرفته است هر چند که در حوزه سلامت اقدامی صورت نداده و این جریمه‌ها بیشتر در قالب کسب منافع مالی توسط دولت انگلیس است.بویس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد افرادی که در این کشور قوانین جدید مربوط به قرنطینه را رعایت نکنند جریمه خواهند شد.
بر اساس طرح جدید دولت انگلیس، افرادی که به‌علت ابتلا به کرونا یا در معرض تماس قرار گرفتن با بیماران کرونایی، از رعایت قرنطینه خانگی خودداری کنند تا سقف ۱۰هزار پوند(۱۲۹۱۴ دلار) جریمه خواهند شد.این قوانین از ۲۸ سپتامبر(۷ مهر) اجرایی خواهد شد و از هزار تا ۱۰هزار پوند نیز جریمه نقض آن در نظر گرفته شده است. همچنین کارفرمایانی که کارمندان خود را به‌دلیل رعایت مقررات مربوط به قرنطینه مجازات کنند نیز جریمه خواهند شد.بوریس جانسون در بیانیه‌ای اعلام کرده است افرادی که قوانین را نادیده بگیرند با جریمه‌های سنگینی مواجه خواهند شد.
شمار مبتلایان روزانه به ویروس کرونا در بریتانیا به شش‌هزار نفر رسیده است؛ این در حالی است که تعداد بیمارانی که بر اثر بروز علائم بیماری کووید۱۹ در بیمارستان‌های این کشور بستری می‌شوند نیز رو به افزایش است. بوریس جانسون روز جمعه نیز گفته بود که موج دوم شیوع بیماری همه‌گیر کووید۱۹ در این کشور «اجتناب‌ناپذیر» است.


کد مطلب: 115429

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/report/115429/دولتمردان-اروپایی-عامل-گسترش-کرونا

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir