کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مرثیه ای برای گران خوابی خواص

اربعین صفر ۱۴۳۳ نیز گذشت. این تذهبون یا هل قَلِيلٌ مُّسْتَضْعَفُونَ فِي الأَرْضِ؟ خداوند تبارک و تعالی در سوره مبارکه الأنفال ...

24 دی 1390 ساعت 20:38


اربعین صفر ۱۴۳۳ نیز گذشت. این تذهبون یا هل قَلِيلٌ مُّسْتَضْعَفُونَ فِي الأَرْضِ؟ خداوند تبارک و تعالی در سوره مبارکه الأنفال آیه ۲۶ می فرماید: وَاذْكُرُواْ إِذْ أَنتُمْ قَلِيلٌ مُّسْتَضْعَفُونَ فِي الأَرْضِ تَخَافُونَ أَن يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآوَاكُمْ وَأَيَّدَكُم بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ ﴿۲۶﴾ و به ياد آوريد هنگامى را كه شما در زمين گروهى اندك و مستضعف بوديد مى ترسيديد مردم شما را بربايند پس [خدا] به شما پناه داد و شما را به يارى خود نيرومند گردانيد و از چيزهاى پاك به شما روزى داد باشد كه سپاسگزارى كنيد (۲۶). براستی کدامین قوم مورد خطاب خداوند تبارک و تعالی در این کریمه می باشد؟ کدام قبیله و تبار روزی آنقدر قلیل و اندک بودند که حتی جرات نمی کردند از خانه های خود بیرون بیایند چرا که دشمن درب خانه های آنان کمین کرده بود تا آنها را برباید و به شکنجه گاه های خود ببرد؟ اما خداوند خیلی زود آنها را روزی پاکی (پیروزی بر کفار) داد؟ آیا این آیه، بعد از مخاطب اصلی خود، بر نهضت امام خمینی (ره)، دوران طاغوت، ساواک و سپس پیروزی امام و یاران وی صدق نمی کند؟ راستی فکر می کنید دشمن احترام شما را (پس از غلبه بر ما) بهتر از خاندان عصمت و طهارت حفظ می کند؟ ابتدا بشنوید یزیدیان (که بظاهر با اهل البیت عصمت (ع) هم کیش و هم زبان و هم فرهنگ بودند) پس از دست یابی و غلبه بر آنها با آنان چه کردند، بعد تصمیم بگیرید این روزی پاک خداوند را ،با کینه توزی و حماقت،تحویل امریکا (که نه با ما هم کیش است و نه هم زبان و نه هم فرهنگ) بدهید و منتظر فرش قرمز آنها باشید! روی سخن با خواص بی خرد است!
در کتاب سفینه النجاة نقل است از حضرت امام سجاد علیه السلام سوال می شود، (نقل به مضمون) "که قربانتان گردم کدام صحنه از صحنه های کربلا برای شما دردآورتر و سخت تر بود؟ آقا سه مرتبه فرمودند: الشام، الشام، الشام! پرسیدم: کربلا چی؟ آیا هیچکدام از صحنه های کربلا، مانند شهادت علی اصغر (ع)، شهادت امام حسین (ع) و آتش زدن خیمه ها، هیچکدام سخت نبود؟ چرا شام؟ مگر در شام چه اتفاقی افتاد که سخت تر از شهادت یاران امام حسین (ع) بود؟ امام سجاد فرمودند: در شام دشمن هفت جسارت و توهین به ساحت ما اهل البیت پیامبر (ص) نمود که خیلی سخت تر از ماجرای کربلا بود. سپس شروع به برشمردن آن هفت صحنه جسارت نمودند: اول اینکه ما اسرا را در مکانی جای دادند که قبلا اهل ذمه را جای می دادند، دوم سرهای شهدا را در مقابل زنان و کودکان اسیر قرار دادند، سوم از بالای بام ها و خانه ها بر سر و روی ما آتش می ریختند که حتی امامه ی من سوخت، چهارم از طلوع تا غروب آفتاب ما را در محله های شام چرخانیدند، پنجم ما را در میدان شهر برای فروش بردند، ششم ما را در خرابه جای دادند، و هفتم همه ی اسرا را بهم قل و زنجیر کرده بودند بطوری که اگر یکی از روی مرکب بر زمین می افتاد، بقیه نیز همراه او بر زمین می افتادند."
خداوند در سوره مبارکه نمل آیه ۳۴ می فرماید: قَالَتْ إِنَّ الْمُلُوكَ إِذَا دَخَلُوا قَرْيَةً أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّةَ أَهْلِهَا أَذِلَّةً وَكَذَلِكَ يَفْعَلُونَ ﴿۳۴﴾ [ملكه] گفت پادشاهان چون به شهرى درآيند آن را تباه و عزيزانش را خوار مى‏گردانند و اين گونه مى‏كنند (۳۴)
بنظر شما خون این همه جسارات و توهین ها از دماغ چه کسانی می آمد؟ غیر از دماغ سقیفه نشینان بی خرد و مست قدرت؟ آیا گناه این همه توهین بجز گردن خواص (نا آگاه و بی خرد) متوجه فرد دیگری هست؟ آیا شما خواص فعلی گناهی کمتر از خواص سقیفه نشین انجام می دهید؟ چه کسانی هم اکنون اشتباه آنها را تکرار می کنند و بر اشتباه خود پافشاری می کنند؟ ما از شما چشم یاری و پایداری و حتی، حداقل، مردود شمردن فتنه داشتیم. بله فتنه ۸۸ را می گویم. فکر می کنید کسی دم درب منازل ما منتظر ربودن ما نیست؟ آیا فکر می کنید دشمن از ربودن ما ناامید شده است؟ دشمن، بعنوان تکلیف، حتی نمی گذارد یک روز از سالگرد شهدای قبلی برگرفته از این امت بگذرد، و دو و چند باره شهیدی دیگر از ما می گیرد. بالاخره ، چه چیزی جز سکوت، بلکه تایید پشت پرده برخی ها، او را شجاع تر می کند؟ بالاخره داستان طلحه ها و زبیرها درست است یا غلط؟ نکند دانسته یا ندانسته در نقش آنها بازی کنیم؟
البته، و متاسفانه دیگر نمی توان لجبازی آنها را بحساب نادانی گذاشت. کسانی که پول های حرام خود را صرف گمراهی مردم می کنند آیه ۳۶ سوره مبارکه انعام را نخوانده اند که: إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ اللّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ ﴿۳۶﴾ بى‏گمان كسانى كه كفر ورزيدند اموال خود را خرج مى‏كنند تا [مردم را] از راه خدا بازدارند پس به زودى [همه] آن را خرج مى‏كنند و آنگاه حسرتى بر آنان خواهد گشت ‏سپس مغلوب مى‏شوند و كسانى كه كفر ورزيدند به سوى دوزخ گردآورده خواهند شد (۳۶)
آنها دانسته به دشمن علامت می دهند. اما بدانید که هنوز فرزندان امام خمینی (ره) نمرده اند که بگذارند شما هر کاری دلتان خواست کنید؟ تا دیر نشده و بیش از این سرافکنده نشده اید از خواب غفلت بیدار شوید، شاید خداوند از گناه شما درگذرد!
ما به جمهوری اسلامی خود همانند نماز صبح، بلکه بیشتر اعتقاد داریم. چون نماز بی ولایت بی ثمر است. بالاخره نماز صبح دو رکعت است یا سه ، چهار، یا اصلا هیچ ؟ مردم شما را نظاره می کنند! کسانی که زمانی دور در جمع نمازگزاران داستان پولداری خود را مطرح می کردند و می گفتند، "زمانی که برخی آخوندها ... نداشتند سوار شوند من ماشین سوار بودم" همان زمان ما را از خود ناامید کردند. همان زمان بخود شک کردیم که نکند اشتباه شنیده باشیم! ولی متاسفانه درست بود، برخی از اول هم رفیق دزد بودند و بظاهر یار قافله! ای عجبا، چقدر تاریخ ضعیف شده که دیگر نمی تواند عبرت دهنده باشد! و چه بسیار عبرت ناپذیر شده ایم! چنانچه فرد عاقلی زمانی یک ریال در مکانی خاص گم کرده باشد، بعد از چندین سال که از آنجا بگذرد، مانند برق یاد آن یک ریال در دلش زنده می شود و تاسف می خورد، اما شما می خواهید یک حکومت اسلامی و ناب محمدی درآمده از چنگ طاغوت دوهزارو پانصد ساله، آنهم با خون دل و تقدیم هزاران شهید با نام و گمنام بدست آمده است را تحویل طاغوتیان مدرن تری بدهید؟ در حالی که گرگ های خارجی، ضد خدا و کافر مترصد چرت ده دقیقه ای ما می باشند شما خود را بخواب زده و نمی خواهید بیدار شوید؟ ابدا، مگر حزب الله مرده است؟
خواص را چه می شود؟ آنقدر درد زیاد است که دلسوزان مقام عظمای ولایت می گویند: "اطرافیان حضرت امام خمینی (ره) همواره همانند پروانه گرد حضرتش جمع بودند و در مواقع خطر اول خود به جنگ دشمنان می رفتند و هرگز نمی گذاشتند حضرت امام خمینی (ره) بطور مستقیم در مقابل دشمن قرار گیرند، اما هم اکنون، رهبری، تنهاست و ابتدا باید خود وارد معرکه با دشمن شود، مرحله دوم هم باید خودشان وارد معرکه شوند، شاید در مرحله سوم و بعدها برخی بیدار شوند .
ملت همواره گوش بفرمان ولی زمان خود است و صراط مستقیم پیش روی خود را گم نخواهند نمود. مقام عظمای ولایت می فرمایند: . "بايد ايستاد، بايد ثبات به‌خرج داد، بايد راه را گم نكرد، هدف را همواره در مقابل چشم داشت و به‌طور مستمر بايد پيش رفت. " ملت معتقد است که برخی از خواص راه خود را گم کرده اند و باید برگردند. باید دست از شیطنت های تاره ی خود مانند " بازگشت به اصول اولیه انقلاب و ... بردارند.
طبق فرمایش مقام عظمای ولایت: " امروز جبهه‌ى مقابل ما - كه سردمدار آن جبهه هم آمريكا و صهيونيست هايند ،به تمام طرقى كه ميتوانسته است متوسل و متشبث بشود، متشبث شده؛ از تمام راه‌ها كه ميتوانسته براى مقابله‌ى با ملت ايران بهره‌گيرى كند، بهره‌گيرى كرده است، براى اينكه بتواند اين دو عامل، يعنى عامل تقويت كننده‌ى نظام، و عامل ايستادگى مردم در صحنه را تضعيف كند و از بين ببرد. 

محمد جواد زنگنه اینالو


کد مطلب: 71057

آدرس مطلب :
https://www.siasatrooz.ir/fa/article/71057/مرثیه-گران-خوابی-خواص

سیاست روز
  https://www.siasatrooz.ir