جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۵
کد مطلب : 89897

شوراي امنيت جاده بي‌نتيجه

رژيم صهيونيستي به شهرک‌سازي‌ها ادامه مي‌دهد چنانکه در کرانه باختري ساخت ۲ هزار واحد و در قدس ۶۶۰ واحد و روز چهارشنبه نيز ۳۰۰ واحد ديگر اعلا

رژيم صهيونيستي به شهرک‌سازي‌ها ادامه مي‌دهد چنانکه در کرانه باختري ساخت ۲ هزار واحد و در قدس ۶۶۰ واحد و روز چهارشنبه نيز ۳۰۰ واحد ديگر اعلام گرديد. محاصره غزه همچنان ادامه دارد و صهيونيست‌ها حتي از پذيرش مصوبات نشست بازسازي غزه مبني بر پايان محاصره خودداري مي‌کنند.
مجموع اين تحولات در حالي زمينه‌ساز نابودي فلسطين است که يک واژه از سوي تشکيلات خودگردان فلسطين و کشورهاي عربي شنيده مي‌شود و آن اينکه پرونده‌هاي مذکور را به شوراي امنيت ارجاع مي‌دهند. صهيونيست‌ها در حالي مسجد‌الاقصي را آماج حملات گسترده قرار داده که ابومازن رئيس تشکيلات خودگردان مي‌گويد درصورت استمرار آن پرونده را به شوراي امنيت ارسال مي‌کند درحالي که اتحاديه عربي نيز اين امر را تاکيد مي‌کند.
در همين حال آنها بر بازگشايي پرونده پايان اشغال فلسطين در سازمان ملل خبر داده‌اند. هر چند که سازمان ملل مرجع تصميم‌گيري نهايي جهان قلمداد مي‌شود که مي‌تواند تحقق‌بخش حقوق ملت‌ها باشد اما بررسي کارنامه اين سازمان به ويژه شوراي امنيت نشان مي‌دهد که نامي به عنوان فلسطين براي آنان آشنا نيست و هرگز اقدامي در جهت منافع فلسطينيان صورت نداده‌اند.
همزمان با ادعاي بازگشايي پرونده فلسطين در سازمان ملل کشورهاي اروپايي ادعاي بررسي پذيرش دولت فلسطين در پارلمان‌هاي خود را مطرح و موگريني رئيس سياسي خارجي اتحاديه اروپا نيز ادعا مي‌کند که ظرف ۵ سال فلسطين کشور مستقلي مي‌گردد.
اروپا در حالي سعي دارد خود را ناجي فلسطين معرفي نمايد که کارنامه اروپا نيز درخشان‌تر از سازمان ملل نمي‌باشد و طرح‌ها و اقدامات آنها هرگز حقوقي را براي فلسطينيان دربر نگرفته است چنانکه در طول سه جنگ غزه و اشغالگري صهيونيست‌ها در کرانه باختري و قدس جز ابراز انزجار و سکوت، کارکرد ديگري نداشته‌اند. با اين شرايط در باب بازگشايي پرونده فلسطين در سازمان ملل و همگرايي اروپايي‌ها با فلسطينيان يک نتيجه حاصل مي‌شود و آن اينکه ادعاهاي تشکيلات خودگردان و عرب و کشورهاي اروپايي صرف وعده‌هايي توخالي است که هدف آنها دلخوش‌سازي فلسطينيان به آينده و دوري آنها از مقاومت مسلحانه است.
در حالي که کرانه باختري و قدس به سمت انتفاضه مسلحانه پيش مي‌روند، طرح‌هاي مذکور براي برجسته‌سازي دستاورد سازشکاري و ناکارآمدي مقاومت مطرح مي‌شود. بانيان اين طرح‌ها برآنند تا با ادعاي دستيابي فلسطينيان به حقوقشان در قالب‌هاي سياسي و مولفه‌هاي بيروني، فلسطينيان را از تکيه بر مولفه‌هاي دروني و آغاز انتفاضه سراسري بازدارند. رويکردي که صرفا خدمتي ديگر به صهيونيست‌ها و تشديد اشغالگري آنها خواهد بود چرا که تاريخ نشان داده است که مولفه‌اي بيروني هيچ دستاوردي براي فلسطينيان نداشته و اين انتفاضه و مقاومت دروني است که تحقق‌بخش حقوق آنان است که دستاوردهاي سه جنگ غزه نمونه‌اي آشکار در تاييد اين مدعاست.

مولف : قاسم غفوري
https://siasatrooz.ir/vdca0ana.49noo15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی