سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۴
کد مطلب : 96457
هراس از حملات تروریستی، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا را فراگرفت

فرزندان ناخلف رودرروی پدرخوانده‌ها

فضای ناامنی در حالی آلمان، انگلیس ، ایتالیا و آمریکا را در بر گرفته که کشورهای غربی در حالی با حمایت از تروریسم به دنبال بهره‌گیری از آنها جهت رسیدن به منافع جهانی خود بوده‌اند که این طراحی با ناکامی همراه شده و این گروه‌ها اکنون به بحرانی علیه غرب مواجه شده‌اند.
فرهنگ خشونت و تروریسم پروری دو محور اصلی در سیاست‌های غرب بوده است که از آن جهت اهداف جهانی بهره می‌گرفتند. اکنون این دو مولفه به تهدیدی امنیتی برای خود غرب مبدل شده است که نمود آن را در ناآرامی‌های اروپا و آمریکا میتوان مشاهده کرد.
پلیس آلمان می‌گوید انفجار شهر آنسباخ که به کشته شدن فرد مهاجم انجامیده یک عملیات انتحاری بوده اما هنوز انگیزه مهاجم مشخص نیست. در جریان انفجاری در شهر آنسباخ در ایالت باواریا ( بایرن) عامل این انفجار جان باخت و ۱۱ نفر دیگر نیز مجروح شده‌اند. مقامات این شهر حال سه نفر از مجروحان را وخیم گزارش می‌کنند.پلیس می‌گوید فرد انتحار کننده یک پناه‌جوی سوری بوده که از دو سال پیش در این کشور اقامت داشته و برای درخواست پناهندگی خود پاسخ منفی دریافت کرده است.
یوآخیم هرمان، وزیر داخلی ایالت باواریا در یک کنفرانس خبری دربارۀ این حادثه گفت: هنوز نمی‌دانیم آیا عامل این انفجار قصد خودکشی داشته یا اینکه به دنبال کشتن افراد دیگری نیز بوده است. از تمام امکانات برای روشن شدن انگیزۀ این فرد برای صورت دادن این انفجار استفاده خواهیم کرد.
به گفتۀ وزیر داخلی باواریا، عامل این انفجار که یک مرد ۲۷ ساله بوده، پیش از این نیز دوبار دست به خودکشی زده بود.مقامات شهر آنسباخ می‌گویند، عامل این انفجار در ابتدا قصد داشته وارد محل فستیوال موسیقی بشود که در نزدیکی محل انفجار در جریان بود اما به دلیل نداشتن بلیت به وی اجازۀ ورود نداده‌اند. پلیس در پی این انفجار بیش از ۲۰۰۰ شرکت کننده در این فستیوال را از محل تخلیه کرده است. در همین حال یک مقام دفتر جرم ایالت باواریای آلمان گفت: جوان ۱۸ ساله ایرانی- آلمانی که ۹ نفر را در یک مرکز خرید در شهر مونیخ به ضرب گلوله از پای درآورد، برنامه ریزی برای این حمله را از یک سال قبل آغاز کرده است.بدنبال وقوع حوادث پی در پی در آلمان، پلیس این کشور خواستار تغییر در قانون اساسی شد.
«یوآخیم هرمان»وزیر کشور ایالت باواریا با اشاره به حملات اخیر در آلمان اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی خواهان تغییر در قانون اساسی آلمان هستند.
در همین حال منابع خبری اعلام کردند یک ایستگاه مترو در پایتخت انگلیس به دلیل وجود خودروی مشکوک در مقابل آن تخلیه شد.به نوشته رویترز، به دلیل وجود یک خودروی مشکوک خارج از این ایستگاه مترو در پایتخت انگلیس، ایستگاه به دلایل امنیتی تخلیه شد. از سوی دیگر در پی تهدید به بمب‌گذاری در یکی از شهرهای ایتالیا، پلیس خیابان‌های اطراف را بست. در فرانسه نیز همچنان حالت فوق‌العاده برقرار است.
از آمریکا نیز خبر می‌رسد در اثر تیراندازی در یک باشگاه شبانه در ایالت فلوریدا در جنوب امریکا دست‌کم ۲ نفر کشته و ۱۵ تن دیگر زخمی شده‌اند.طبق گزارش‌ها یکی از قربانیان این تیراندازی یک پسر ۱۴ ساله است و به نظر می‌رسد تعدادی نوجوان ۱۳ ساله نیز در این حادثه زخمی شده‌اند.شایان ذکر است در یک حادثه مشابه که ۲۳ خرداد در یک باشگاه شبانه در شهر اورلاندو در ایالت فلوریدا روی داد دست‌کم ۴۹ نفر کشته و ۵۳ تن دیگر زخمی شدند.خبر دیگر از آمریکا آنکه براساس نظرسنجی صورت گرفته، میزان رضایت مردم آمریکا از امور دولتی ماه گذشته میلادی در بحبوحه کشته شدن مردان سیاه پوست به دست پلیس و تیراندازی گسترده اعتراضی به طرف افسران پلیس، ۱۲ درصد کاهش یافته است.براساس نظرسنجی پایگاه گالوپ، در حال حاضر تنها ۱۷ درصد از آمریکایی‌ها از امور دولتی در آمریکا راضی هستند که نسبت به ۲۹ درصد ماه ژوئن ۱۲ درصد کاهش داشته است.رضایت مردم آمریکا در اکتبر ۲۰۱۳ میلادی به پایین‌ترین حد یعنی ۱۶ درصد رسید و آن هم هنگامی بود که کنگره تحت کنترل جمهوری خواهان به خاطر خصومت‌ سیاسی‌اش با دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا باعث تعطیلی یک دولت فدرال شد.
براساس نظرسنجی گالوپ، در دو سال گذشته میزان رضایت آمریکایی‌ها بین ۲۰ تا ۴۰ درصد بوده است. این نظرسنجی پس از سیل اخیر خشونت‌ها میان پلیس و شهروندان سیاه پوست در آمریکا صورت گرفته که منجر به تشدید تنش‌های نژادی شد.براساس این نظرسنجی نگرانی‌ها نسبت به روابط نژادی افزایش یافته و ۱۸ درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند، روابط نژادی یا نژادپرستی بزرگترین مشکلی است که این کشور با آن مواجه است. این درصد نسبت به ماه گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.
خبر دیگر آنکه برادر ناتنی رئیس جمهور آمریکا با ابراز ناامیدی از عملکرد برادرش در دوره ریاست جمهوری به ویژه در خصوص پرونده لیبی، اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ به ترامپ رای می‌دهد. اگرچه باراک اوباما، رئیس جمهوری کنونی آمریکا چندین بار تاکید کرده که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ از هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها حمایت می‌کند و به نظرش کلینتون بهترین گزینه برای ریاست جمهوری است، اما به نظر می‌رسد که خانواده‌اش انتخاب اوباما را درست نمی‌دانند.
مالک ابونجو روی اوباما، ۵۸ ساله، برادر ناتنی باراک اوباما که مدت‌ها خودش را به عنوان یک دموکرات معرفی می‌کرد نسبت به نحوه عملکرد دولت برادرش ناامید شده و همین امر سبب شد تا وی حزبش را تغییر دهد. خبر دیگر آنکه در پی افشاگری تارنمای 'ویکی لیکس' علیه مقامات ارشد حزب دمکرات، هزاران نفر در 'فیلادلفیا' محل برگزاری همایش ملی دمکرات‌ها، علیه 'هیلاری کلینتون' نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تظاهرات گسترده ای برگزار کردند.'بیش از یک هزار نفر آمده اند تا همزمان با بزرگ‌ترین همایش ملی دمکرات‌ها به هیلاری کلینتون اعتراض کنند. شرکت کنندگان پلاکاردهایی در دست دارند که روی برخی از آنها نوشته شده است: 'به هیلاری رای ندهید!' و 'نه! ما هرگز به هیلاری رای نمی‌دهیم!'. این تظاهرات اعتراض‌آمیز از تمامی اعتراض‌هایی که در همایش سراسری جمهوریخواهان علیه دونالد ترامپ در 'کلیولند' ایالت 'اوهایو' برگزار شد به مراتب گسترده‌تر است.'

https://siasatrooz.ir/vdca0yno.49nim15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی