چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۸
کد مطلب : 107618
بولتون: به دنبال بمباران نقاط حساس ایران هستیم

روان‌پریشی‌های ناتمام

روان‌پریشی‌های ناتمام

ناظران سیاسی بر این باورند؛ ناتوانی آمریکا در برابر اراده ملت ایران موجب شده تا سران این کشور بعد از دوره گردی ناموفق درمنطقه، اینبار از لفظ تهدید به جنگ با ایران استفاده کنند، تا افزایش جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران را به شیوه دیگر در دستور کار قرار دهند؛ البته خود آمریکا به خوبی می‌داند که روحیه شکننده ارتش این کشور نمی‌تواند مجموعه‌ای از علامت‌های مثبت به منظور حمله نظامی به منافع ملی ایران را نشان دهد.
عملیات جنگ روانی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ادامه دارد و در طول چهار دهه گذشته به شیوه های مختلف ادامه یافت، تلاش برای ترسیم ایران به عنوان محور شرارت در منطقه و جهان و نیز تلقین به بروز اجماع جهانی علیه ایران جز گزینه‌های مهم سران کاخ سفید در قبال ملت ایران است.
با روی کار آمدن دونالد ترامپ بر مسند ریاست جمهوری آمریکا و خروج یکباره این کشور از توافق نامه هسته‌ای، دشمنی و تلاش برای انزوا و حذف ایران از معادلات منطقه‌ای هر روز ابعاد گسترده تری به خود می‌گیرد چناچنه این روزها برخی محافل رسانه‌ای از تقلای آمریکا برای جنگ احتمالی با ایران خبر می دهند؛ جنگی که به باور ناظران سیاسی تنها در لفظ آن هم برای به راه انداختن جنگ روانی علیه ملت ایران استفاده می‌شود.
به تازگی، مهدی حسن، نویسنده سایت خبری "The Intercept" طی مقاله‌ای با اشاره به افزایش نفوذ جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در سیاست خارجی این کشور نوشته است: اکنون او به دنبال جنگ با ایران است.
در این مقاله با عنوان جان بولتن خواهان ‏بمباران ایران است و احتمالا به خواست خود خواهد رسید آمده است: جیمزماتیس وزیر دفاع پیشین آمریکا بولتون را تجسم عینی شیطان خوانده بود.
بسیاری از کسانی که در کاخ سفید با بولتون مشکل داشتند کار خود را از دست دادند و علی‌رغم آن وی به کار خود ادامه داده و در پست‌های خالی شده افرادی ‏را قرار داد که خواهان جنگ با ایران اند.
بر اساس گفته‌های بولتون نظامیان آمریکایی تا خروج ایران و گروه‌های تحت حمایتش از سوریه از این کشور خارج نخواهند شد.
در مدیریت نهاد مشاوره امنیت ملی آمریکا مخالفان جنگ به حاشیه رانده شده و در آینده‌ای نزدیک احتمال جنگ با ایران وجود دارد.
از طرف دیگر در گزارش شورای روابط خارجی آمریکا که فاکس نیوز آن را منتشر کرده آمده؛ تعارض مسلحانه با ایران در رده اول اولویت‌های بحران‌های احتمالی آمریکا در سال جاری میلادی است
یک درگیری مسلحانه بین ایران و امریکا و یا یکی از متحدانش به عنوان یکی از اساسی‌ترین اولویت‌ها در گزارش اولویت‌ بندی سالیانه مرکز اقدامات پیشگیرانه شورای روابط خارجی آمریکا ‏قرار گرفته است.
از میان سی احتمالات موجود در فهرست مورد بررسی پیشگیرانه این سال، یک درگیری مسلحانه بین ایران و ایالات‌متحده و یا یکی از متحدانش در پی مداخله ایران در درگیری‌های منطقه‌ای و حمایت از نایبان به ‌عنوان یک اولویت سطح بالا برای ایالات‌متحده در سال ۲۰۱۹ در نظر گرفته شده ‏است.
‏شورای امنیت ملی ایالات‌متحده گزارش داده است،گزینه‌های نظامی برای حمله به نقاط حساس ایران را بررسی کرده است.
به درخواست جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ ودر همین حال مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به مصر، اهداف دولت ترامپ را برای جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه تشریح کرد.
‏پمپئو همچنین اعلام کرد ایالات متحده آمریکا یک کنفرانس بین‌المللی را در ماه آینده در لهستان برای بحث در مورد ثبات در خاورمیانه و نقش ایران در منطقه برگزار خواهد کرد.
این گزارش چنین نتیجه گرفته است: به احتمال زیاد، ایالات‌متحده آمریکا در ماه‌های آینده همچنان متمرکز بر ایران ‏باقی خواهد ماند، بویژه به این دلیل که دولت ترامپ همزمان، اعمال تحریم‌های جدید و پیامدهای خروج نیروهای نظامی در سوریه را در نظر می‌گیرد.
گفتنی است؛ مرکز اقدامات پیشگیرانه شورای روابط خارجی آمریکا از سال ۲۰۰۸ همه ساله در ماه‌ نوامبر نظرسنجی‌های خودرا به هزاران کارشناس و تحلیلگر در ‏امور سیاست خارجی و مسایل دفاعی و امنیتی می‌فرستد و با تجمیع نظرات آنها چالش‌های اولویت‌دار آمریکا برای سال آینده را فهرست می‌کند.

دروغ بزرگ آمریکا
دکتر سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل سیاست خارجی در خصوص جنگ روانی آمریکا علیه ایران با تاکید برخی مقامات این کشور بر احتمال جنگ با ایران گفت: با دقت در روندهای موجود اقدامات آمریکا بر علیه کشورهای مستقل وغیر وابسته این را به ما کاملا نشان می‌دهد با توجه به افزایش مشکلات داخلی در آمریکا، هیات حاکمه در این کشور تلاش دارد با افروختن هرچه یشتر عملیات جنگ روانی، رقبا و مخالفان خویش را در کل جهان به عقب براند.
وی افزود: بر این اساس این کشور تلاش دارد با سفرهای منطقه‌ای، مصاحبه‌های تند و آتشین، برگزاری کنفرانس‌هایی به منظور هماهنگی کشورهای همسو و همپیمان و در نهایت دمیدن بر شیپور جنگ کشورهای یاد شده را از صحنه خارج نماید.
این استاد دانشگاه بیان داشت: موارد یاد شده برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان مستقل ترین کشور غرب آسیا با ویژگی‌های خاصی همراه است، در ماه‌های اخیر که خروج آمریکا از توافق نامه برجام با افتضاح بین المللی همراه شد و حتی همپیمانان سنتی این کشور نیز سران آمریکا را بی‌تعهد و غیر قابل اعتماد نامیدند؛ اقدامات این کشور علیه ایران شکل جدیدی به خود یافته است، از یک طرف این کشور مانند دوران اوباما اعلام آمادگی برای گفت‌وگو با مسئولان ایران را دارد و از طرف دیگر اعلام می‌نماید شرایطی فراهم شده که احتمال برخورد نظامی نیز با ایران وجود دارد و این سوال را ایجاد کرده به چه دلیل مواضع این کشور تا این اندازه متناقض و غیر منطقی است؟
وی در ادامه گفت: اما آنچه مهم است انزوای سیاسی آمریکا در بخش قابل توجهی از جهان امروز؛ مخالفت‌های صریح با رئیس جمهور این کشور و مواضع غیر معقول او، مخالفت شدید نمایندگان سنا و کنگره با وی و استعفای بسیاری از همراهان ترامپ در ایام انتخابات و بالاخره ارتباطات نامتعارف وی با آقای پوتین و سرویس‌های اطلاعاتی روسیه می‌باشد.
صدرالحسینی تصریح کرد: نتیجه این اقدامات بی‌اعتمادی بیشتر مردم و ملت‌های منطقه وجهان به سیاست‌های اعلامی حاکمان آمریکا شده است؛ از این رو، اقدامات اخیر وزیر خارجه این کشور در سفر به کشرهای منطقه و به اصطلاح هماهنگ نمودن آنان بر دروغ بزرگ ایران هراسی و همچنین اظهار نظر آقای جان بولتون در مورد احتمال حملات نقطه‌ای به مراکز حساس و و منافع ملی ایران و برگزاری احتمالی کنفرانس ضد ایرانی در لهستان نشان از بی تعادلی در تصمیم گیری بر علیه این کشور است.
وی با طرح این سوال که چگونه ممکن است کشوری هم بتواند طرف مذاکره آمریکا باشد، هم نقطه جمع دوستان آمریکا شود و هم بتواند نقطه‌ای برای حمله نامی او واقع گردد، خاطرنشان کرد: آمریکا به خوبی می‌داند ممکن است شروع کننده حملات نظامی بر علیه ایران باشد اما، قطعا امکان پایان دهی به این حمله را نخواهد داشت.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی اظهارداشت: شخصیت‌های عاقل آمریکایی اعم از نظامیان عالی رتبه پنتاگون و یا سیاسیون با تجربه این کشور به خوبی از قدرت دفاعی ایران آگاهی دارند؛ آنان به خوبی می‌دانند اگر تا چند سال پیش دست از پا خطا نموده و حمله نظامی به منافع ایران می‌نمودند و ایران در مقابل این حملات پایگاه های منطقه ای آمریکا را هدف موشک‌های نقطه زن خویش قرار می‌داد، امروز اربابان آمریکا در سرزمین‌های اشغالی و بلندی‌های جولان در تیررس دوستان مقاومت و همپیمانان ایرانی بودند.
وی گفت: آنان به خوبی می‌دانند نقاط حساس، استراتژیک و راهبردی بیشتری در تیررس انقلاب اسلامی است، امروز اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران منطقه گسترده‌ای از مراکز حساس آمریکا و رژیم صهیونیستی را در برگرفته است و براین اساس است که در سطور قبل با قاطعیت گفته شد آمریکا افزایش جنگ روانی بر علیه ایران است و به هیچ عنوان شرایط داخلی از لحاظ سیاسی و اجتماعی، اقتصادی و مالی و روحیه شکننده ارتش امریکا نمی‌تواند مجموعه‌ای از علامت‌های مثبت را برای حاکمان این کشور به منظور حمله نظامی به منافع ملی ایران نشان دهد.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: شرایط کنونی در ۴۰سالگی انقلاب اسلامی به نفع ملت ایران بوده و علی رغم فشارهای اقتصادی که با تحریم‌های ناجوانمردانه بین المللی و با هدایت آمریکا ایجاد شده است شرایط را برای دفاع همه جانبه از منافع ملی کشور فراهم نموده و قطعا آمریکا حاضر به آزمایش نمودن این آمادگی همه جانبه راا جانب ایران نخواهد داشت. 

نویسنده: هدی دهقان بذرافشان

https://siasatrooz.ir/vdca60n6a49nwi1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

کرامت سلیمی
دولت امریکا بعد از ساخت دیوار مکزیک وارد رویارویی با ایران خواهد شد.

امریکا با تکیه بر برتری هوایی و همکاری کشورهای فرصت طلب منطقه برای این حمله برنامه ریزی خواهد نمود. زیرا از دید امریکا و متحدانش اگر ایران بحرانهای فعلی را پشت سر بگذارد و مهار نشود در اینده ای نزدیک ایران بر تمام منطقه خاور میانه تسلط پیدا خواهد نمود و کنترل نفت خاور میانه را بدست خواهد گرفت و دیگر کسی حریف ایران نخواهد شد.

دلیلی که الان امریکا نمی خواهد یا نمی تواند به ایران حمله نماید این است که امریکا به معنای واقعی سلاحی به عنوان سلاح اتمی در اختیار ندارد تا به عنوان سلاح برتر و تعیین کننده سرنوشت جنگ احتمالی رو کند.

سلاح اتمی تا بحال یک تفنگ خالی بوده است که هم تهدید کننده و هم تهدید شونده از ان می ترسیده اند.

امریکا که حدود 8 دهه با تکیه بر سلاح دروغین و خیالی بمب اتمی در دنیا با ایجاد رعب و وحشت فرمانروایی کرد اکنون به ذلت و حقارت افتاده است و دیگر قادر نیست با تکیه بر دروغهای اینچنینی کشور ایران را تهدید به حمله نظامی نماید و اعتبار تهدیدهای امریکا از بین رفته است.زیرا در عمل قادر نیست چیزی به نام سلاح اتمی را به عنوان اسلحه برتر رونمایی کند.اگر چنین سلاحی داشت حد اقل یک عدد از ان را در سوریه استفاده می کرد تا هم موقعیت استراتژیک بهتری داشته باشد و هم حساب را به دست تمام جهانیان بدهد که امریکا از بکار بردن این سلاح ابایی ندارد.

در صورت حمله به ایران مقامات طراز اول کشورمان دروغ بودن سلاح اتمی و خیالی بودن ان را افشا خواهند نمود.

و با این کار دولت امریکا دچار هرج و مرج داخلی خواهد شد و گرسنگان کشورهای امریکای جنوبی نیز به سوی امریکا هجوم خواهند اورد.

دولت امریکا از همه راهها می تواند مانع هجوم افراد شود جز راه زمینی مرز امریکا و مکزیک که با ساختن دیوار مکزیک و استقرار ارتش امریکا در این مرز جلوی ورود افراد را خواهند گرفت.

و در این میان اتحادیه اروپا ، روسیه و چین نیز قربانی خواهند شد.

اگر دقت کنیم ترس و نگرانی خاصی در چهره مقامات روسی،امریکایی و اروپایی مخصوصا" اقای سرگئی لاوروف و خانم موگرینی به خوبی نمایان است. که نشان از داشتن یک نقطه ضعف و ترس و وحشت از لو رفتن یک موضوع مهم می باشد.
معنی نوشته فوق این است که اگر ایران از لحاط اقتصادی چنان تحت فشار قرار گیرد که کشور ایران دچار مشکل شود مقامات ایرانی یک موضوع را لو خواهند داد که لو دادن این موضوع می تواند به فروپاشی امریکا ، روسیه ، و اتحادیه اروپا منجر شود.

انتشار شایعاتی مثل استعفای اقای ظریف و خروج ایران از برجام کار همان برجام سازان می باشد و می خواهند اروپا و امریکا را به خطرات خروج ایران از برجام واقف نمایند و انها را وادار به از میان برداشتن تحریمها نمایند تا برجام ادامه یابد.

معنای خروج از برجام ایران چیزی جز افشای غیر واقعی بودن سلاح دروغین و خیالی اتمی نیست.

تمام کشورهایی که با دروغ سلاح خیالی بمب اتمی درگیرند و در واقع با کمک این دروغ در بین ملتها رعب و وحشت ایجاد می کنند و بر انها حکومت می کنند از خروج ایران از برجام (یا به معنای واقعی لو دادن دروغین بودن سلاح اتمی توسط ایران)
وحشت دارند.

هیچ کشوری به اندازه روسیه نگران خروج از برجام ایران نبست.

در سالهای اخیر ولادیمیر پوتین سه بار به ایران سفر نمود و هر بار در ابتدا مستقیما” به حضور ایت الله خامنه ای رفتند و به نظر می رسد اقای پوتین با این کار در واقع تلاش نمودند مقامات سیاسی و نظامی ایران را به مصالحه و نرمش در مقابل امریکا وادار نمایند و حتی بعد از اولین سفر پوتین به دستور اقای پوتین سامانه موشکی s-300 نیز در اختیار ایران قرار گرفت تا دل مقامات ایرانی را بدست اورند و انها را ترغیب به تغییراتی در برجام نمایند و همین موضوع نشان می دهد که تمام تلاش روسیه ان است که ایران و امریکا از برجام خارج نشوند چون منجر به فروپاشی کشور روسیه خواهد شد.

یکبار ترامپ اعلام کرد که روسیه از برجام خارج نمی شود چون برای روسیه توافق خوبیست.



این حرف جای کلی بررسی و تفسیر دارد و بیشتر نشان می دهد که به نوعی ترامپ به این حقیقت اشاره می کند که روسیه برای حفظ قدرت و اعتبارش از هر نظر ( سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی ) کاملا" به امریکا وابسته است و از خود قدرتی ندارد.