پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳
کد مطلب : 109715
واعظی:

شاهد کاهش قیمت برخی کالاها هستیم

رئیس دفتر رئیس جمهور درباره قیمت ارز گفت: نظر دولت این است قیمت ارز این نیست و حباب دارد.
محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره قیمت ارز گفت: سال گذشته شاهد بسیاری از التهابات در جامعه بودیم و قیمت ارز هم مقداری تحت تاثیر فضای تبلیغاتی و روانی و پمپاژ یاس و ناامیدی که از خارج به داخل صورت می گرفت قرار گرفت. خوشبختانه الان شرایط فرق کرده و مردم و تجار به این نتیجه رسیده اند که مطالب گفته شده درباره آینده ارز نادرست است و دولت بر اوضاع مسلط است و بازار را اداره می کند. همین اطمینان و آرامشی را در بازار ارز به وجود آورده و باعث کاهش نرخ ارز شده است.
واعظی با اشاره به اینکه دولت نمی‌خواهد دخالت مستقیم در بازار ارز داشته باشد، یادآور شد: ما شاهد کاهش قیمت برخی کالاها هستیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور در مورد اینستکس با اشاره به اینکه یک بار انتقال پول از این طریق انجام شده است، گفت: اینستکس یک روش تبادل است اما این کافی نیست و ما دنبال کار ظاهری نیستیم، بلکه ما می‌خواهیم مشکل تجار حل شود.
وی همچنین درباره افزایش قیمت لبنیات هم گفت: لبنیات حتماً باید سر سفره مردم باشد و گزارش های ارائه شده به دولت افزایش قیمت لبنیات را تایید می کند. در این زمینه تذکر لازم به وزارت جهاد کشاورزی داده شده است که افزایش قیمت را کنترل کند.
ظریف: اینستکس باید مقدمه‌ای بر ۱۱ تعهد اروپا باشد
محمّد جواد ظریف، وزیر امور خارجه نیز با اشاره به کانال مالی اروپایی‌ها موسوم به اینستکس گفت: بعد از اینکه ترامپ از برجام خارج شد، ما جلسه‌ای در سطح وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی برگزار کردیم و بعد از آن دو جلسه با حضور وزرای خارجه اعضای باقی‌مانده در برجام برگزار شد.
وی ادامه داد: در جلسه ۳ کشور و جلسات بعدی، اروپایی‌ها ۱۱ تعهد را اعلام کردند. این یازده تعهد شامل فروش نفت ایران، بازگشت پول نفت ایران، سرمایه‌گذاری در ایران، حمل و نقل، هوانوردی و کشتیرانی است. این تعهدات در همان روز به‌طور رسمی اعلام شد و اروپایی‌ها متعهد شدند که آن‌ها را انجام دهند.

اسلامی: سوداگری و دلالی، یک آفت بزرگ است که به جان مملکت افتاده
محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی نیز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره وضعیت بازار مسکن گفت: تلاطمی که در بازار مسکن رخ داده، صرفاً مربوط به بخش مسکن نیست بلکه سوداگری و دلالی، یک آفت بزرگ است که به جان مملکت افتاده و به زندگی مردم آسیب زده که در همه بخش‌ها وجود دارد و بالطبع بازار مسکن هم تحت تأثیر آن قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: در این شرایط بحرانی و غیرواقعی، مردم باید احتیاط کرده و خرید نکنند و اجازه دهند که شرایط آرام شود و در یک وضعیت باثباتی قرار گیرد و سپس اقدام به خریداری مسکن کنند.
حناچی: زیست شبانه به معنای باز بودن همه فضاها نیست
پیروز حناچی شهردار تهران نیز درباره زیست شبانه گفت: در خصوص زیست شبانه به این معنا که شهر همانگونه مثل صبح، زنده باشد این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد. البته فکر کردن به این موضوع به معنای باز بودن همه فضاها نیست و تنها برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای تامین نیازهای مردم باز خواهند بود و فضای شهر هم روشن است.

حجتی:ما باید در مغازه‌ها بایستیم؟
همچنین محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی پس از نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت سیب‌زمینی نسبت به سال گذشته گفت: توزیع که دست ما نیست. آیا باید در مغازه‌ها ما بایستیم؟
وی افزود: در مقطعی فصل کشت سیب‌زمینی به دلیل بارش‌ها با تاخیر وارد بازار شده است، اما از نظر تولید وضعیت خوبی دارد. کما اینکه در ارتباط با نهاده‌های دامی هم تولید و هم تامین کرده و هم پایش می‌کنیم که دست تولیدکنندگان برسد.

نوبخت: فعلا ردیفی برای پرداخت برابر دیه نداریم
محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور درباره پرداخت مساوی دیه زن و مرد، گفت: در بودجه فعلا ردیفی در این باره نداریم اما ردیفی برای این پرداختی وجود دارد که ۴۳ میلیارد تومان است و اگر نیاز باشد از ردیف‌های بودجه آن را تأمین می‌کنیم چراکه معتقد هستیم این کار باید انجام شود آنچه که مربوط به دولت می‌شود منابعش را از ردیف‌های موجود تامین می‌کنیم.
وی درباره حقوق بازنشستگان گفت: آنچه که از سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان اختصاص پیدا می‌کند مربوط به بازنشستگان لشکری و کشوری است که ما امسال هم افزایش حقوق آنها را متناسب با شاغلان در حد همین ۲۰ درصد دیدیم که همان جدولی که برای شاغلان است بازنشستگان عزیز هم دارند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: راجع به تامین اجتماعی هم همیشه براساس آنچه که در خصوص حقوق‌بگیران لشکری و کشوری صورت گرفته مصوباتی از سوی سازمان تامین اجتماعی و وزارت رفاه مطرح می‌شود که با آن توافقات دولت هم موافقت می‌کند تا پرداخت‌ها انجام شود.

زنگنه:ایران تحت فشار مذاکره نمی‌کند
بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به حضورش در اجلاس اخیر اوپک، گفت: هدف از حضورم در این اجلاس برای حفاظت و صیانت از اوپک بوده است چرا که تصمیمات اتخاذ شده در سازمان اوپک باید با اجماع بوده و نباید از بیرون به آن القا شود.
وزیر نفت گفت: حرف‌های خود و تصمیمات جمهوری اسلامی در درباره امریکایی‌ها و فشارهای آنها را در گفت‌وگو با رسانه‌های آمریکایی بیان کرده و به آنها اعلام کردیم که ایران تحت فشار مذاکره نکرده و اگر بخواهیم تغییراتی در روابط ایجاد شود باید در ابتدا تحریم‌ها برداشته شود.

https://siasatrooz.ir/vdca6on6m49nw01.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی