?>?> دولت باید خانه تکانی جدی در خود انجام دهد | سیاست روز
دوشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۶
کد مطلب : 105881
باهنر

دولت باید خانه تکانی جدی در خود انجام دهد

رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه مشکلات با همدلی، تدبیر، شجاعت و اراده برای حرکت، قابل حل است، گفت: دولت باید خانه تکانی جدی در خود انجام دهد.
محمدرضا باهنر رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری دیروز در نشستی خبری اظهار داشت: علاقه مندیم که تریبون داران کشور برای دهه فجر تلاش کنند تا کارنامه‌ای عادلانه و عالمانه از عملکرد جمهوری اسلامی به تصویر بکشند.
وی افزود: اگر چه جمهوری اسلامی طومار بلندی از موفقیت دارد اما بعضی رویکردهای ما قابل نقد است؛ امیدواریم تا نقد عملکرد گذشته، چراغی برای دهه پنجم انقلاب جهت افزودن نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف شود.
باهنر در پاسخ به سئوالی پیرامون تشکیل جمعیت عدالت و پیشرفت در قالب نواصولگرایی، گفت: یکی از اصول، راه رفتن درست و درست راه رفتن در راه درست است. رهبری چندین سال قبل تعبیری داشتند که ما اصولگرایِ غیراصلاح‌طلب و اصلاح‌طلبِ غیراصولگرا نداریم.
وی ادامه داد: اصولگرایی یعنی یک چشم‌انداز از ایده‌آل‌ها با عینکی از واقعیت‌ها؛ آرمانگرایی صرف بدون توجه به واقعیت‌ها همانقدر بیراه است که متوقف شدن در واقعیات و چشم‌پوشی از آرمان‌ها.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تأکید کرد: هنوز بر مانیفست این جمعیت تسلط ندارم که آیا حرف تازه و نوینی در این جمعیت وجود دارد یا خیر اما به آنها تبریک می‌گویم؛ باید دید که آیا می‌توانند یک مانیفست و منشور برای جامعه اصولگرایی باشند و همه اصولگرایان حول محور آنها به وحدت و تفاهم دست یابند؟
باهنر در خصوص عملکرد مجلس دهم گفت: مقایسه مجلس دهم با سایر مجالس باید به صورت دقیق باشد؛ به عنوان کسی که سال‌ها در مجلس بودم، قضاوت متفاوتی دارم.
وی افزود: برخی تصور می‌کنند مجلس دهم از مجالس گذشته ضعیف‌تر است اما بنده این حرف را قبول ندارم؛ در این مجلس هم افراد متفکر وجود دارد. مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس دهم تفاوت ساختاری با مجالس گذشته دارد که کار را سخت کرده است، گفت: در مجلس دهم فراکسیون اکثریت وجود ندارد؛ در مجالس گذشته عموماً فراکسیون اکثریت و اقلیت وجود داشت که می‌توانست کار را به صورت شفاف و روشن جلو ببرد.
باهنر گفت: در مجلس دهم همه فراکسیون‌ها اقلیت هستند و اصولاً ائتلافی‌ها مراکز ضعیفی از قدرت هستند. اگر فراکسیون‌ها بخواهند کاری را پیش ببرند، باید بده و بستان کنند؛ یعنی معاملات انجام شود در غیر این صورت هیچ فراکسیونی نمی‌تواند کار خود را جلو ببرد به همین دلیل اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی می‌افتد.
وی تصریح کرد: در پایان سال گذشته سه وزیر استیضاح شدند اما رأی نمایندگان به آنها بیش از رأی اعتمادشان بود. در ابتدای سال جاری نیز دو وزیر استیضاح شدند که اگر متن مذاکرات را دقت کنیم، مخالفت‌ها در حدی نبود که استیضاح‌ها رأی بیاورد اما استیضاح دو وزیر رأی آورد. همه این موضوعات به دلیل ناهماهنگی ساختاری بود. دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین اظهار داشت: به عنوان فردی که سال‌ها در مجلس بودم، معتقدم با یک مجلس نمی‌توان کشور را اداره کرد، قطعاً باید کشور را با دو مجلس اداره کرد؛ مجلس سنا یا بزرگان و مجلس منطقه‌ای. در حال حاضر مجلس ما دارای ساختاری شبیه مجالس منطقه‌ای است.
باهنر ادامه داد: بعضی وقت‌ها مجالس نمی‌توانند روی منافع ملی متمرکز شوند و منافع منطقه‌ای و صنفی آنقدر زیاد می‌شود که آنچه دیده نمی‌شود، منافع ملی است.
وی تأکید کرد: باید در ساختار کشور مجلسی برای تمرکز بر منافع ملی تشکیل شود؛ مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان دارای کارکرد دیگری است و چنین کارکردی ندارند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که آیا اصلاح طلبان می توانند از عملکرد روحانی اعلام برائت کنند، گفت: سوال این است که باید روی مشکلات امروز چه نامی بگذاریم. بسیاری از مشکلات با همدلی و تدبیر و شجاعت و اراده برای حرکت، قابل حل است اما اینکه الان عده ای بخواهند از این وضعیت سواستفاده سیاسی کنند، موقعیت بسیار نامطلوبی است. باهنر تصریح کرد: شاید اشکالات متعددی به دولت وارد باشد اما امروز اگر کسی بخواهد فرار رو به جلو کرده و تصفیه حساب سیاسی کند، غیرعادلانه است.
وی تاکید کرد: زمان انتخابات رقابت ها باشگاهی است اما وقتی دولت مستقر می شود، مسابقات ملی و بین المللی میشود. مساله عبور از روحانی اگر از طرف اصلاح طلبان یا دیگران مطرح شود، نه تنها بحران زدا نیست بلکه بحران زاست؛ البته این معنای این نیست که دولت نباید کاری انجام دهد. دولت باید خانه تکانی جدی در خود انجام دهد.
باهنر با اشاره به استیضاح های اخیر مجلس تاکید کرد: من نمی دانم آیا یک نقشه راهی برای این استیضاح ها وجود دارد یا خیر. اگر نقشه راه باشد دولت و مجلس باید کمک کنند تا یک خانه تکانی در هیات دولت انجام شود. وی افزود: آدم احساس می کند برخی اعضای هیات دولت، برای حل بحران آمادگی ندارند و در برخی چهره ها آدم احساس خستگی می کند. مهر

https://siasatrooz.ir/vdcaamn6649nwa1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی