شنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۸
کد مطلب : 110885
لایه‌های پنهان از وضعیت کودکان در کشور مدعی حمایت از حقوق بشر

ترک تحصیل۱۰۰ هزار دانش آموز انگلیسی

ترک تحصیل۱۰۰ هزار دانش آموز انگلیسی

انگلیس از جمله کشورهایی است که مدعی حمایت از حقوق بشر بویژه در حوزه کودکان است و با این ادعا نیز به پرونده سازی علیه کشورها می‌پردازد حال آنکه لایه‌های زیرین اجتماعی این کشور حقایقی ورای این ادعا را آشکار می‌سازد چنانکه به عنوان مثال در انگلیس دانش آموزانی که بدون گواهینامه تحصیلی ، مدارس این کشور را ترک می کنند، به یکصد هزار نفر رسیده است .
ترک تحصیل و محرومیت از تحصیل از شاخصه‌های حقوق کودکان است که نهادهای حقوق بشر و البته غرب مدعی حقوق بشر تاکید بسیاری بر آن دارند حال آنکه با مروری بر آنچه در بسیاری از این مدعیان حقوق بشر می‌گذرد نشان می‌دهد که این ادعاها صرفا برای فشار بر سایر کشورها و این مدعیان خود اقدامی برای اجرای آن صورت نمی‌دهند. نمونه این وضعیت را در وضعیت کودکان در انگلیس می‌توان مشاهده کرد. گزارش‌ها نشان می‌دهد که در انگلیس دانش آموزانی که بدون گواهینامه تحصیلی ، مدارس این کشور را ترک می کنند، به یکصد هزار نفر رسیده است . آن لانگفیلد ، کمیسیونر کودکان در انگلیس، با اعلام این آمار ان را شرم آور خواند .وی افزود: این که فقیرترین نوجوانان انگلیس بیش از دیگر دانش آموزان، ترک تحصیل می کنند، غیر قابل پذیرش است. خانم لانگفیلد تاکید کرد کاهش بودجه آموزش و پرورش، بر آموزش دانش آموزان اثر سوء گذارده است.کمیسیونر کودکان در انگلیس در گزارشی نوشت به علت ترک تحصیل ، این شمار از دانش آموزان بدون داشتن گواهی نامه تحصیلی ، قادر نیستند به شغل مناسب دست یابند یا در هنرستان ها و مراکز خصوصی، حرفه بیاموزند و این مشکل در میان خانوارهای فقیر، بیش تر است.
براساس گزارش کمیسیونر کودکان در انگلیس، پارسال حدود یک پنجم (۱۸ درصد) از نوجوانان انگلیسی (برابر با ۹۸ هزار و ۷۹۹ دانش آموز)، بدون کسب پنج نمره ای با ستاره تا سی (A*-C GCSEs) یا معادل آن ها، ترک تحصیل کردند که در مقایسه با سال ۲۰۱۵ میلادی، ۲۴ درصد افزایش نشان می دهد. شمار دانش آموزانی که به علت فقر، غذای رایگان در مدارس دریافت می کنند و بدون دریافت گواهی نامه، ترک تحصیل می کنند در مقایسه با سه سال پیش، از ۲۸ درصد پارسال به ۳۵ درصد از مجموع دانش آموزان افزایش یافته است. اکثر مردم معتقدند انگلیس کشوری ثروتمند و دارای سطح زندگی بالا است؛ از این گذشته ، انگلیس عضو"گروه۷" و پنجمین اقتصاد بزرگ جهان است؛ اما علیرغم ثروت و تسلط این کشور در امور مالی جهانی ، استانداردهای زندگی برای یک خانواده، متوسط رو به پایین است و یک پنجم از جمعیت، اکنون در فقر زندگی می‌کنند.به گفته‌ خبرگزاری گاردین، فقر در انگلیس به ارتفاعات تکان دهنده‌ای می رسد و واقعیت زندگی مدرن با آنچه بسیاری از بازدیدکنندگان انتظار دارند بسیار متفاوت است.براساس گزارش اخیر کمیسیون سنجش اجتماعی (SMC)، حدود ۴.۵ میلیون کودک در حال حاضر در فقر زندگی می‌کنند ؛ رقمی که ۳۳ درصد از کودکان کشور را تشکیل می دهد. در کلاس درس متوسط ۳۰ دانش آموز ، ۹ نفر در فقر زندگی می کنند. مناطقی که بیشترین میزان فقر کودکان را شامل میشود لندن ، یورکشایر ، شمال شرقی و شمال غربی است؛ در این مناطق بیش از ۲۰ درصد خانواده ها زیر خط فقر زندگی می‌کنند؛ جنوب شرقی انگلیس منطقه‌ای است که کمترین میزان فقر را دارد اما حتی در این منطقه ۱۶.۶ درصد خانواده‌ها فقیر هستند. اکنون تعداد نگران‌کننده‌ای از کودکان بی خانمان هستند؛ براساس موسسه خیریه پناهگاه بی خانمان ، تاکنون ۱۳۰هزار کودک در انگلیس در اسکان موقت زندگی می کنند؛ این معادل پنج کودک بی خانمان در هر مدرسه است.
"فیلیپ الستون"، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فقر، سیاست اجتماعی بریتانیا را فاجعه‌بار خوانده و می‌گوید لندن با اقدامات سیستماتیک و ریاضتی، زیرساخت‌های تامین اجتماعی را از بین برده است؛ یک پنجم جمعیت به حاشیه‌ رانده شده اند. "فیلیپ الستون" اظهار می‌دارد: شیوع فقر در بین کودکان انگلیس نتیجه انتخاب های سیاسی است که توسط رهبران دولت انجام می‌شود وهیچ دلیلی وجود ندارد که یک دولت ثروتمند چنین سطح بالای از فقر را تجربه کند. فقر همچنین تأثیر نامطلوبی در آموزش کودکان انگلیسی دارد؛ براساس گزارش سال ۲۰۱۸ اتحادیه ملی آموزش و پرورش ۸۷ درصد از پاسخ دهندگان اذعان داشتند که فقر به طور قابل توجهی در یادگیری دانش آموزان تأثیر می گذارد.
مدیر یک مدرسه در "مورکم " شهر لانکاشر در شمال غربی انگلستان می‌گوید که دانش‌آموزان مدرسه او بسیار گرسنه هستند؛ دانش‌آموزان پس از ورود به مدرسه در سطل آشغال‌ها دنبال غذا می‌گردند؛ "شیوون کالینگوود" می‌گوید در حال حاضر در مدرسه او ۳۵ دانش‌آموز وجود دارد که خانواده‌هایشان از بانک غذایی استفاده می‌کنند. او می‌گوید احتمالا تعداد چنین خانواده‌هایی بیشتر است و آمار موجود تنها درباره خانواده‌هایی است که مدرسه از آن با خبر است. انگلیس کشور ثروتمند و پیشرفته ای است اما در آن بسیار از دانش‌آموزان در سطا‌های زباله به دنبال غذا می‌گردند تا خود را سیر کنند! در همین حال اتحادیه ملی کارکنان آموزش و پرورش انگلیس با انتشار، نتایج بررسی وضعیت بحرانی بهداشت روانی دانش آموزان در این کشور اعلام کرد: اکنون کودکان ۹ ساله هم از خودکشی سخن می گویند. به گفته معلمان در انگلیس، اضطراب، خودزنی و خودکشی در میان دانش آموزان مدارس در حال افزایش است و به علت کاهش بودجه مدارس، احتمال کمک به کودکانی که دچار اختلالات روانی اند، کم تر شده است.روزنامه گاردین در این باره نوشت: در بررسی جدید که ۸ هزار و ۶۰۰ نفر از مدیران، معلمان و کارکنان آموزشی مدارس در آن مشارکت کردند مشخص شد از هر ده معلم، هشت نفر معتقدند وضعیت بهداشت روانی دانش آموزان در دو ساله گذشته، بدتر شده است.

https://siasatrooz.ir/vdcaawn6m49n6a1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی