شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۳
کد مطلب : 86016

طراحي براي حذف اصول و ارزش‌هاي ملت ايران

طراحي براي حذف اصول و ارزش‌هاي ملت ايران

تنها چند روز مانده به مذاكرات جامع ايران و ۱+۵ مقامات امريكايي بار ديگر در اظهاراتي خصمانه مطرح كردند كه تحريم هاي ضد ايرانی را به بهانه نقض حقوق بشر و حمايت تروريسم را ادامه مي دهند.
«مری هارف» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روزانه خود با بيان اينكه واشنگتن تحریم‌های کنونی علیه ایران را به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه می‌دهد در خصوص مذاکرات اين هفته ایران و ۱+۵ که قرار است در «وین»، پایتخت اتریش برگزار شود، گفت: فکر می‌کنم ما برای چند روز در وین باشیم و باید ببینم چه پیش می آید. دورهای پیشین مذاکرات چند روز به طول انجامید و سپس به خانه بازمی‌گردیم و دوباره به مذاکرات بازمی‌گردیم. دقیقاً نمی‌دانم چند روز این مذاکرات به طول می‌انجامد اما انتظار می‌رود چند روز ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد که مذاکرات بین «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا با مقامات ایرانی بر موضوع هسته‌ای متمرکز بوده است.
هارف تأکید کرد: ما آشکارا اعلام کردیم که همچنان به تحریم‌های موجود کنونی علیه ایران به دلیل نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه می‌دهیم. سخنگوي وزارت خارجه امريكا در ادبيات گستاخانه خود ادامه تحريمهاي ضد ايراني را با ادعای حمايت كشورمان از تروريسم و نقض حقوق بشر عنوان مي كند كه با نگاهي به پرونده اين كشور مي توان فهميد كه امريكاييها ناقض حقوق بشر است يا جمهوري اسلامي ايران.
مقامات امريكايي در حالي ايران را به نقض حقوق بشر متهم مي كنند كه سالانه میلیاردها دلار را صرف ناامنی و کشتار آزادیخواهان در جهان می کند خشونتهای به ظاهر فرقه ای سوریه، عراق، لیبی، مصر، یمن، بحرین، افغانستان و پاکستان، همه کشتارهایی که اتفاق می افتد، نتیجه سیاستهای آمریکا در منطقه است. طالبان و القاعده، سلفی ها و تکفیریها همه به گونه ای در نتیجه سیاستهای آشکار و پنهان آمریکا روی کار آمده و قدرت گرفتند
امروز در پرتو سیاستهای همین دولتمردانی که شب و روز از حقوق بشر دم می زنند، خاورمیانه به کشتارگاهی تبدیل شده است که تنها و تنها تأمین کننده منافع رژیم صهیونیستی و آمریکا است. واقعیت آن که حقوق بشر امروز بهانه شده در دست برخی قدرتها بویژه آمریکا تا کشورهای مستقل و آزاد را مورد هجمه قرار دهند. آمریکاییها امروز خود را بی گناه جلوه می دهند و در بوق و کرنا کرده اند که با القاعده و عناصر افراطی مقابله می کنند و جهان را علیه تروریسم، بسیج می کنند
در همين راستا مقام معظم رهبري در سخنراني ۱۹ دی امسال با اشاره به ادامه اظهارات کینه جویانه شخصیت ها و محافل سیاسی و مطبوعاتی امریکا بر ضد نظام اسلامی و ملت ایران، از جمله ادعاهای آنها درخصوص موضوع حقوق بشر، خاطرنشان کردند: هرکسی هم که درباره حقوق بشر حرف بزند، امریکاییها حق ندارند حرف بزنند زیرا دولت امریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است. حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ما مدعی امریکا و بسیاری از دولتهای غربی درخصوص نقض حقوق بشر هستیم و ما گریبان آنها را در پیشگاه دادگاه افکار عمومی دنیا می گیریم و آنها پاسخی ندارند.
از سوي ديگر مقامات امريكايي در حالي با ادعاي حمايت ايران از تروريسم همچنان به تحريم هاي خود عليه ملت ايران ادامه مي دهند كه تفسير آنها از تروريسم حزب الله و سوريه است
در همين حال پيشتر جی کارنی سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی سخیف مدعی شده بود؛ ایران باید از حمایت از تروریست از جمله حزب‌الله لبنان! دست بردارد.
غرب به دنبال راهي براي كم رنگ ساختن نقش مقاومت ونيز حذف بازوهاي ايران در منطقه است با توجه به اينكه حزب‌الله را مولفه‌های قدرت ایران در منطقه می‌داند غرب با اعمال فشار بر حزب‌الله و حتی تحریک ایران برای کاهش همگرایی با حزب‌الله به دنبال حذف این مولفه از داشته‌های ایران است تا از این مسئله برای اعمال فشار بر ایران در مذاکرات آتی هسته‌ای بهره‌برداری کند.
ادعاي آمريكا درباره حقوق بشر در حالي مطرح مي‌شود كه محور آن را دخالت در امور داخلي ايران و حمايت از آناني تشكيل مي دهد كه فتنه ۸۸ را رقم زدند. فتنه‌اي كه زمينه ساز خشنودي آمريكا از ناآرامي‌هاي ايران شد اما ملت ايران با بصيرت و رهنمودهاي رهبري اين فتنه را به شكستي براي آمريكا مبدل كرد. چنانچه نمونه عيني آن را در سخنان مداخله جويانه «وندی شرمن» معاون وزارت خارجه آمریکا و مذاکره‌کننده ارشد این كشور در حمایت از جریان و سران فتنه ۸۸ گفت: ما از ایران می خواهیم که تمام زندانیان سیاسی خود از جمله رهبران جنبش سبز، میرحسین موسوی و مهدی کروبی که ۳ سال است بدون اتهام رسمی تحت بازداشت خانگی هستند را آزاد کند.
شرمن افزود: ما هر هفته در سفارت مجازی و صفحات خود در شبکه‌های اجتماعی موارد نقض و تجاوز به حقوق بشر در ایران را برجسته می‌کنیم. آزادی بیش از ۴۰ زندانی عقیدتی از جمله
«نسرین ستوده» (که ما در سفارت مجازی مسئله وی را مطرح کرده و بعد از دریافت جایزه ساخاروف اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۲ علنا از او تمجید کردیم) در ماه‌های سپتامبر و اکتبر موجب دلگرمی ما شد. حمايت از حزب الله و سوريه و كوتاه نيامدن در مقابل سران فتنه از ارزشهاي جمهوري اسلامي ايران محسوب مي شود
اظهارات خصمانه سخنگوي وزارت خارجه امريكا براي ادامه تحريم هاي ضد ايراني در حالي مطرح مي شود كه ۱۰۴ عضو مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور ضمن ابراز بدبینی به جمهوری اسلامی ایران، دیپلماسی را بهترین گزینه راهبردی در برابر ایران دانستند. چند روز مانده به مذاکرات جامع ایران و شش کشور موسوم به ۱+۵، ۱۰۴ نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات در نامه‌ای به باراک اوباما، رئیس‌جمهور این کشور خواستار ادامه روند دیپلماسی با ایران شدند.
دیوید پرایس، نماینده کنگره آمریکا در این خصوص اظهار داشت: «من باور دارم که ما باید از فرصت پیش آمده برای دست‌یابی به یک راه‌حل صلح‌آمیز و دیپلماتیک در خصوص برنامه هسته‌ای ایران استفاده کنیم. ما همچنین باید در برابر برخی افراد در کنگره که خواستار تصویب طرح یا قطعنامه‌هایی هستند که می‌تواند منجر به توقف مذاکرات شود مقاومت کنیم.»
در همین راستا، «لیولد داجت»، دیگر نماینده دموکرات مجلس نمایندگان نیز اظهار داشت: «اگر چه سخت و نامطمئن، اما دیپلماسی بهترین امیدها را برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح اتمی و تضمین آسایش خانواده‌های ما و دیگران در سراسر جهان فراهم می‌آورد. کنگره نباید با تحت تاثیر قرار دادن دیپلماسی به تندروهای ایران این فرصت را بدهد که مذاکرات را قطع کنند. بسیاری از همکاران ما مصمم بودن خود در مسیر دیپلماسی را اعلام کرده‌اند و بسیاری همین دیدگاه را دارند.»
در این نامه، ۱۰۴ نماینده مزبور اعلام داشته‌اند که همچنان از «رژیم ایران» نگران هستند اما دیپلماسی را بهترین گزینه راهبردی در برابر ایران می‌دانند و اگر این گزینه شکست بخورد، چیزی مانع تغییر آن نخواهد شد.
برخي نمايندگان كنگره امريكا در حالي خواستار روابط ديپلماتيك با جمهوري اسلامي هستند كه طی هفته های اخیر و به ویژه در پی ابراز تمایل شرکت های بزرگ غربی برای تجارت با ایران، مقامات آمریکایی به شدت نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و مدعی شده اند کاهش تحریم های ایران، به معنای باز شدن فضای اقتصادی این کشور برای تجارت بین المللی نیست. اما در جدیدترین موضع گیری، شخص رئیس جمهور آمریکا هشدار داده که دولتش همچون «یک تن آجر» بر سر نقض کنندگان تحریم ایران خراب خواهد شد!
باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری مشترک با فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه گفت وباما در هشدارش به شرکت‌های سراسر جهان به این اقدامات اشاره کرد و گفت: شاید شرکت‌ها در حال بررسی احتمال این هستند که آیا در صورت رسیدن به یک توافق واقعی می‌توانند زودتر و نزدیک‌تر وارد میدان شوند یا خیر. در حال حاضر این را به قیمت ریسک سختی انجام می‌دهند، زیرا ما در زمینه تحریم‌هایی که کنترل‌شان در دست ما است مانند یک تن آجر روی سرشان خراب می‌شویم.
هشدار مقامات امريكايي به شركت هاي اروپايي اين مسئله را اثبات مي كند كه آنها نه تنها به توافقات ژنو پايبندند بلكه به دنبال تحريم هاي بيشتر عليه جمهوري اسلامي ايران هستند
از سوي ديگر ولادیمیر ژیرنوفسکی رهبر حزب لیبرال دمکرات رهبر حزب پارلمانی لیبرال دمکرات روسیه گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری آزاد است لذا هر گونه تحریم ضد این کشور باید لغو شود.
تحريم هاي ضد ايراني در حالي ادامه دارد كه سازمان بین المللی انرژی گزارش داد که صادرات نفت ایران ۱۰۰ هزار بشکه افزایش یافته و به روزانه ۱.۳۲ میلیون بشکه در ماه ژانویه رسیده است. آمارهای سازمان بین المللی انرژی نشان می‌دهد که میزان صادرات نفت ایران در ماه ژانویه ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته و به ۱.۳۲ میلیون بشکه در روز رسیده است. کارشناسان افزایش صادرات نفت ایران ایران را اثر اولیه تسهیل تحریمها علیه ایران می‌دانند. نیویورک تایمز نوشت: بعد از حصول توافق ژنو میان ایران و قدرتهای غربی در ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳، دولت باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که صادرات نفت ایران نباید افزایش یابد.

https://siasatrooz.ir/vdcaiwna.49ni615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

احمدی
مسایلی نظیر حجاب اجباری ازادی بیان تامین حقوق شهروندی بستن صداهای مخالف نداشتن رسانه های ازاد نظیر رادیو وتلوزیون ملی و ازاد مطبوعات ازاد و منتقد حمایت از .....در محاکم بین المللی قابل بررسی میباشد با تشکر
احمدی
مسایلی نظیر حجاب اجباری ازادی بیان تامین حقوق شهروندی بستن صداهای مخالف نداشتن رسانه های ازاد نظیر رادیو وتلوزیون ملی و ازاد مطبوعات ازاد و منتقد حمایت از .....در محاکم بین المللی قابل بررسی میباشد با تشکر