يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۵
کد مطلب : 94486
تجهيز نداجا به موشک کروز

قدير با ارتش هم دريايي شد

قدير با ارتش هم دريايي شد

روز گذشته انبوهی از موشک‌های کروز دریایی قدیر توسط وزارت دفاع با حضور سردار دهقان و امیر دریادار سیاری به مناسبت ۷ آذرماه به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل شد.
به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، به مناسبت ۷ آذر روز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، انبوهی از موشک‌های کروز دریایی قدیر به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل شد.
سردار دهقان در مراسم تحویل‌دهی انبوه موشک قدیر طی سخنانی در جمع خبرنگاران با تبریک هفتم آذر روز نیروی دریایی به فرماندهان و رزمندگان دریادل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی اظهار داشت: موشک کروز دریایی قدیر که توسط دانشمندان و متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است برای نخستین‌بار در اختیار نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
وزیر دفاع گفت: موشک قدیر با برد بلند و دارای ویژگی‌هایی همچون آماده‌سازی و واکنش سریع، ارتفاع پروازی پایین، دقت بالای ناوبری، انهدام دقیق اهداف مورد نظر، قدرت تخریب و ضد جنگ الکترونیک بالا است.
دهقان تصریح کرد: وزارت دفاع تجهیز نیروهای مسلح به تسلیحات پیشرفته و با فناوری‌های بالا و روزآمد‌سازی سامانه‌های در اختیار آنها را در دستور دائمی و مستمر فعالیت‌های پژوهشی و صنعتی خود قرار داده است.
وزیر دفاع با بیان اینکه تجهیزات پیشرفته در کنار روحیه بسیجی و شهادت‌طلبانه، مدیریت جهادی و انگیزه‌های الهی آحاد نیروهای مسلح و حضور آگاهانه ملت عزیز و در صحنه ایران از عوامل اصلی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود، گفت: دشمنان ما نسبت به این عوامل آگاهی دارند و بارها آن را آزموده‌اند و به همین دلیل جرأت اقدام بر علیه منافع ایران اسلامی را ندارند و مطمئن هستند هر نوع اقدام جسارت‌آمیز و غیر‌عقلانی آنها با پاسخی پشیمان‌کننده مواجه خواهد شد.
سردار دهقان خاطرنشان کرد: شرایط امروز منطقه به صورت فزاینده‌ای رو به آشوب و بحران‌های جدی است و دلیل اصلی این بحران‌ها، حضور و مداخله نیروها یا بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است که باحمایت‌های آشکار و پنهان از جریان‌های تروریستی نه تنها تهدید برای منطقه بلکه تهدید جدی برای کل دنیا محسوب می‌شوند و در این مسیر آنچه که برای ما همواره مهم بوده، هست و خواهد بود، قرار داشتن در موضع بازدارندگی موثر برای مقابله با اینگونه تهدیدات است.
وی افزود: نیروهای مسلح ما برای مقابله با تهدیدات احتمالی دشمنان، با رصد راهبردی تحولات منطقه‌ای و الزاماتی که تامین‌کننده امنیت ملی کشور است، هر روز با افزایش توانمندی و تجهیز کردن خود به سلاح‌های موثر در عرصه‌های مقابله، بر توان و قابلیت خودشان می‌افزایند.
وزیر دفاع گفت: امروز دنیا بر این باور است که جمهوری اسلامی ایران عامل ثبات، امنیت و نظم منطقه و تاثیرگذار در وضعیت امنیت جهانی است.
دهقان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ چشم طمعی به هیچ جغرافیا و مرزی ندارد بلکه این اصالت تاریخی را برای خودش قائل است که ضمن تلاش برای استقرار ثبات و امنیت، با عوامل ناامن‌کننده، در هرجایی که باشد، به خصوص آنجایی که نظام سلطه خودش را در قالب آن‌ها به عرصه می‌آورد، مقابله کند.
وزیر دفاع تصریح کرد: انشاالله فرماندهان و رزمندگان شجاع نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با در اختیار گرفتن این تجهیزات جدید و با حضور قدرتمندانه خود در تثبیت و حفظ امنیت و ثبات فعالانه عمل می‌کنند و خواسته ملت و رهبری عزیز و ملت‌های منطقه که همواره خواستار ثبات و امنیت بودند؛ را محقق خواهند کرد.
وزیر دفاع در پایان این موفقیت بزرگ را به رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی، ملت بزرگوار، صنعت‌گران و همه دریادلان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و برای آنان در انجام ماموریت‌های خطیری که برعهده دارند، آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

موشک‌های جدید ساخت وزارت دفاع توان رزمی‌ ارتش را بالا خواهد برد
همچنین فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تحویل انبوه موشک کروز قدیر به این نیرو گفت: موشک‌هایی که ما امروز (دیروز) بهره‌برداری می‌کنیم موشک‌های بسیار خوب و مناسبی برای انجام ماموریت‌های مختلف چه ساحل به سمت دریا و چه سطح به سطح یعنی از روی یگان شناور و یا از طریق زیردریایی‌ها است.
امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در این مراسم با اشاره به ماموریت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مرزهای جمهوری اسلامی به ویژه مرزهای آبی، منابع و منافع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در آب‌های تحت حاکمیت نظام و آب‌های آزاد دنیا، گفت: برای انجام این ماموریت خطیر یعنی دفاع از مرزهای آبی و دفاع از منابع و منافع کشور، نیروی دریایی نیازمند داشتن تجهیزات مناسب است.
وی افزود: تجهیزاتی که می‌تواند در انجام این ماموریت ما را یاری دهد از الزامات نیروی دریایی راهبردی است. وجود ناوهای موشک‌انداز و ناوشکن‌هایی که بتواند به ویژه در آب‌های دوردست و در شرایط خاص اقیانوسی ماموریت انجام دهند. اما این ناوشکن‌ها و ناوهای موشک‌انداز و در سطح دیگر زیردریایی‌ها نیازمند داشتن تجهیزات خاص خودش است که بتوانند هر جایی که لازم باشد، وارد عمل شوند.
امیر سیاری با بیان اینکه اژدر و موشک دو سلاح مهم و استراتژیک یگان‌های دریایی در سطح و زیر دریا است، گفت: این اژدر و موشکی که مورد نیازمان است به لطف خدا و همت بزرگ برادران و صنعت‌گران عزیزمان در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تامین می‌شود و موشک هایی که ما امروز بهره‌برداری می‌کنیم موشک‌های بسیار خوب و مناسبی برای انجام ماموریت‌های مختلف چه ساحل به سمت دریا و چه سطح به سطح یعنی از روی یگان شناور به سمت اهداف دریا و یا از طریق زیردریایی‌ها است.
امیر سیاری تاکید کرد: به هرمیزان که توان موشکی ما بالاتر باشد، موشک‌های ما دقتش بیشتر باشد‌، بردش بالاتر باشد، قابلیت انعطافش زیادتر باشد، سرجنگی آن بهتر باشد، حساسه‌هایش مناسب‌تر باشد قطعا توان موشکی ساحل به دریا و ناوها و ناوشکن‌های ما در عرصه دفاع از مرزهای آبی بیشتر و بهتر خواهد بود.
سياري گفت: با وجود داشتن موشک‌های مناسبی که ما در اختیار داریم و موشک‌های جدیدی که از وزارت دفاع تحویل گرفته‌ایم، قطعا توان رزمی‌مان بالا خواهد رفت و با استفاده از این موشک‌ها و با ویژگی‌های خاصی که همانطور که وزیر محترم دفاع در ارتباط با توانمندی موشک عنوان فرمودند انشاالله قطعا ما می‌توانیم با اعتماد به نفس بیشتر و با قابلیت و توان رزمی بالاتر در هر جایی که لازم باشد برای دفاع از مرزها، منابع و منافع کشور عملیات انجام دهیم. 

بررسی سال ۲۰۱۵ دانشگاه نیروی دریایی آمریکا نشان داد
ایران عوامل بازدارنده سه‌گانه متعارف، غیرمتعارف و یگان قدرتمند موشکی دارد
یک دانشگاه نظامی آمریکا در تازه‌ترین ارزیابی از دکترین ایران نوشت: ایران به طور معمول در‌پی اجتناب از نبرد‌های متعارف بوده و در عین حال با نبردهای نیابتی و جنگ‌ روانی از ترکیب قدرت نرم و سخت برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کند.
به گزارش فارس، «دفتر مطالعاتی دانشگاه ویژه تفنگداران دریایی آمریکا» در بازنگری پروژه مطالعاتی خود که پیشتر در سال ۲۰۱۱ درباره «فرهنگ راهبردی جمهوری اسلامی » منتشر ساخته بود، این‌بار به رویکردهای منحصر به فرد جمهوری اسلامی در زمینه مدیریت کشور، بکارگیری نیرو‌ها و استعدادهایش در رویارویی با موج تلاطم‌های داخلی و بیرونی اشاره کرد.
بر‌اساس این گزارش، در ارزیابی مجدد دفتر مطالعاتی دانشگاه تفنگداران دریایی آمریکا در ایالت ويرجينيا آمده است: برنامه دفاعی ایران بر مبنای میل به افزایش قابلیت‌های بازدارنده است و به همین دلیل این کشور نیروهایی را برای مقابله به تهدیدهای فرارو شکل داده و خطوط قرمزی را طرح کرده که بر مبنای آن «حمله مستقیم به ایران»، «مجموعه اقدام‌هایی که موجب کاستن از توانایی صادرات نفت شود»، «تهدید علیه تمامیت ارضی»، «تلاش برای تغییر نظام» و «بازگشت نظامیان آمریکا به عراق» جز خطوط قرمز جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند. این کشور متکی بر سیاست «پاسخ قاطع و خرد‌کننده» به مهاجمان چون آمریکا و اسرائیل است که در مواردی واکنش‌های تهدید‌آمیز را در نابود کردن شهرهای حیفا و تل‌آویو اسرائیل با انجام حملات موشکی از خود نشان و البته سازمان پدافند غیر‌عامل را نیز ایجاد کرده است.
در بخش دیگر این مطلب آمده است: ایران که به طور سنتی تهدیدهایی را از مرز با عراق حس کرده به همین دلیل بیشتر نیروهای زمینی خود را در مرز با عراق، سیلوهای موشکی را در شمال غربی و غرب کشور و اکثر توان نیروی هوایی را نیز در نزدیکی خلیج‌فارس مستقر کرده است و البته نیروی دریایی این کشور نیز با استقرار در خلیج‌فارس انعکاس‌دهنده میل ایران در نفوذ در منطقه و نمایش پرچم جمهوری اسلامی در سرتاسر جهان است. این کشور هنوز نیز آمریکا را «شیطان بزرگ» می‌داند.
دفتر مطالعات دانشگاه تفنگداران نیروی دریایی آمریکا محورهای ذیل را جز ارکان راهبردی جمهوری اسلامی ایران نام نهاده است:
سیاست‌های حکومتی جمهوری اسلامی ایران بیشتر مبتنی بر رویکرد واقع‌بینانه و هم‌زیستی با دکترین مقاومتی است که در آن آمیزه‌های عقیدتی، مذهبی نیز مشاهده می‌شود.
ایران به طور معمول در‌پی اجتناب از نبرد‌های متعارف است و در عین حال با کمک نبردهای نیابتی و کسب اطلاعات از طریق جنگ‌های روانی از ترکیب قدرت نرم و سخت برای پیشبرد اهداف ملی خود استفاده می‌کند.
ایران به طور سنتی رویکرد جامعی را در بکارگیری قدرت نرم و سخت دارد و در این بین قدرت نرم بر قدرت سخت رجحان دارد . البته ممکن است برخی اوقات تغییراتی نیز در آن‌ها به وجود آید که نمونه‌هایی را در عراق و سوریه شاهد بودیم.
ایران در مواجه شدن با مجموعه تهدید‌هایی که مواجه است، عوامل بازدارنده سه‌گانه نیروهای ویژه نبرد غیر‌متعارف، نیروهای شبه‌نظامی دریایی و یگان‌های قدرتمند موشکی و راکتی را ایجاد کرده است.
راهبرد شیوه‌های جنگی جمهوری اسلامی ایران تاکید بر نبرد غیر‌مستقیم، صبر و خویشتنداری راهبردی، اخلاق‌مداری، معنویات و توجه به ابعاد روانی کشور داری و راهبردی، روابط متقابل، انعطاف‌پذیری تاکتیکی و ایجاد شکاف در ائتلاف مخالفان خود است. در نتیجه‌گیری بررسی جدید دانشگاه تفنگداران نیرویی دریایی آمریکا آمده است؛ رهبری ایران نشان داده که منطقی بوده و در کل خطرگریز است و این امر می‌تواند هرگونه تلاشی‌ را برای ایجاد توازن بازدارنده پایدار با یک ایران هسته‌ای بغرنج نماید.

https://siasatrooz.ir/vdcaiyno.49nya15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی