سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۳:۵۶
کد مطلب : 92785
چرایی تاکید مجدد رهبر انقلاب بر خطر آرايش چهره امریکا

عمله‌هاي بزك‌كار همچنان مشغول كارند!

عمله‌هاي بزك‌كار همچنان مشغول كارند!

«یک عده سعی نکنند چهره‌ی آمریکا را بزک کنند، آرایش کنند، زشتی‌ها و وحشت‌آفرینی‌ها و خشونتها را از چهره‌ی آمریکا بزدایند در مقابل ملت ما، به‌عنوان یک دولت علاقه‌مند، انسانْ‌دوست معرفی کنند؛ اگر سعی هم بکنند، سعی‌شان بی‌فایده است»
اینها بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان است که در آخرین روزهای بهمن سال ۹۲ بیان شد.
این جملات درست در زمانی بر زبان مقام معظم رهبری جاری شد که دولتمردان امریکایی تلاش مي‌کردند، با تاکتیکی خاص لحن خود را در مقابل ایران کمی نرم نشان دهند و به نوعی مشتاق مذاکره و حل مشکلات با ایران معرفی کنند. البته در داخل نیز برخی از جریانات سیاسی و رسانه‌هاي حامی همان جریان‌ها، تمام تلاششان را مي‌کردند تا بر روی تهدیدات تمام نشدنی و ادبیات گستاخانه برخی مسئولان امریکایی رنگ بپاشند و در عوض با نگاهی خوش‌خیالانه کوچک‌ترین نرمش در سخنان آنان را تعبیر و تفسیر کنند و در بین جامعه اینگونه جا بیندازند که «امریکا آدم شده است» و باید بر گذشته صلواتی بفرستیم و دیوار بلند بی‌اعتمادی ملت ایران در برابر امريكايي‌ها را خراب كنيم.
طي دو سال گذشته و با روي كار آمدن دولت يازدهم براي برخي‌ها امر مشتبه شد كه گويي مي‌توان به يكباره دست دوستي به سمت دشمن دراز كرد. از اعلام آمادگي براي عذرخواهي بابت تسخير لانه جاسوسي گرفته تا نامه سخيف ۳۱ حزب اصلاح‌طلب به اوباما همه نشان از اين مي‌داد كه نان و نام عده‌اي به پاك كردن چهره امريكا در فضاي داخلي بسته است.
همان‌ها كه در مجلس ششم مي‌خواستند جام زهري دوباره را به كام رهبر انقلاب اسلامي بنوشانند.
اين اتفاق در سخنان برخي‌ها كه اتفاقا خود را جزو «السابقون انقلاب» هم مي‌دانند، به وضوح قابل ملاحظه بود. موضوع‌گيري‌ها در‌خصوص بحران سوريه و يا تعديل و جعل نظر امام درخصوص بحث رابطه با امريكا تنها گوشه‌هايي از اقداماتي بود كه عده‌اي طي اين مدت به كار گرفتند تا به زعم خود به حل مشكل ايران و امريكا كمك كنند.
در فضاي رسانه‌اي هم عده‌اي از حاميان و هم‌طيفان همين جريان سياسي تلاش كردند تا چهره امريكا را به تعبير رهبر انقلاب بزك كنند. اين روند هنوز و همچنان نيز ادامه دارد. جايي كه قرار باشد به گريم چهره واقعي امريكا كمك كند و خون‌ها را از چهره كريه دولت زير سايه لابي صهيونيست بشويد، همه نوع ابزار را به كار مي‌بندند، اما در راستاي منافع ملي و تقويت جبهه مقاومت، نه تنها كمك نمي‌كنند كه چوب هم لاي چرخ آن مي‌گذارند. آخرين نمونه آن را مي‌توان به تشييع باشكوه شهدا اشاره داشت كه يا موضع انفعالي گرفتند و يا نخواستند بپذيرند كه اين شهدا از سوي حضرت حق پيامي آورده‌اند تا بشارت‌های تردیدناپذیر را بر دل‌های بیدار نازل كنند و غبارها را بزدايند.
به قول معروف كسي كه خودش را به خواب زده نمي‌توان بيدار كرد.
وقتي عده‌اي در داخل از سر صدق و دلسوزي، براي كمك به مذاكره‌كنندگان از ابزار نقد استفاده مي‌كنند و در مقابل سكوت ديپلماتيك! عده‌اي در برابر تهديدات، پاسخ دشمن را مي‌دهند، مفتخر به انواع برچسب‌ها مي‌شوند و حتي با نتانياهوي خبيث در يك كفه ترازو گذاشته مي‌شوند تا مبادا به گوشه قباي دشمنانمان بربخورد.
حالا برخي از همان «دل‌آرام»ها و مشتاقان رابطه با امريكا كه در روياي خام خود تغيير رويكرد امريكا را مي‌ديدند، به چشم سر مي‌بينند كه آنچه رهبر انقلاب گفته بودند يك حقيقت محض است. اينكه مشكل امريكا با ما هسته‌اي نيست و هدف آنها اصل جمهوري اسلامي به عنوان يك الگو براي ملت‌هاي جهان است.
از زمان هشدار رهبر انقلاب به عده‌اي كه سعي مي‌كردند و مي‌كنند تا زشتی‌ها و وحشت‌آفرینی‌ها و خشونت‌ها را از چهره‌ی آمریکا بزدایند حدود ۱۷ ماه گذشته است، اما ظاهرا آن به خود به خواب‌زده‌ها نه تنها قصد بيدار شدن ندارند كه تمام تلاش خود را به كار گرفتند تا ملت هميشه هوشيار و بيدار ايران را هم به خواب ببرند.
همين‌جاست كه باز هم رهبر انقلاب همان خطر قبلي را گوشزد مي‌كنند: «این را همه بدانند: امروز کشور به شناخت دشمن نیاز دارد. دشمن را بشناسیم؛ دشمنان جهانی که خودشان را به‌وسیله‌ی انواع و اقسام اقلام آرایشیِ رسانه‌ای و تبلیغاتی بزک میکنند و در مقابل چشم قرار میدهند، بشناسیم؛ آمریکا را بشناسیم.»
اما در ادامه ايشان تعبيراتي را نسبت به برخي افراد به كار مي‌گيرند كه به جرات مي‌توان گفت بي‌سابقه است: « آن کسانی که امروز سعی میکنند از این هیولا - که سیاستهای آمریکایی و سیاستهای بعضی از دنباله‌روان آمریکا است - یک چهره‌ی موجّهی معرّفی کنند، اینها دارند خیانت میکنند؛ اینها دارند جنایت میکنند. این کسانی که این حقیقت روشن را کتمان میکنند، این دشمنی خباثت‌آلود را در زیر پرده‌های توجیه میپوشانند، اینها دارند خیانت میکنند به این ملّت. کشور ما و ملّت ما احتیاج دارد دشمن را بشناسد، عمق دشمنی را بفهمد.»
خيانت و جنايت عنوان فعلي است كه رهبر انقلاب به برخي فعله‌هاي استكبار جهاني اطلاق مي‌كنند حتي آنها كه سعي مي‌كنند پيام اميدبخش و افشاگر شهدا را نشنوند و نشناسانند را هم بيگانه معرفي مي‌كنند: «اینها بیگانگان از مصالح این ملّتند؛ اینها اجنبی‌اند؛ حالا شناسنامه‌شان‌ ایرانی است امّا در واقع اجنبی‌اند؛ اینها با ملّت ایران یک‌رو و یک‌دل نیستند.»
چنين تعبيراتي نشان از آن دارد كه رهبري انقلاب اسلامي درست در بزنگاهي مهم كه عده‌اي تلاش دارند، چشم مردم را به روي واقعيات ببندند، وارد ميدان شده اند و اجازه نمي‌دهند برخي «دلواپسان عدم رابطه با امريكا» نقشه‌هاي شوم خود را اجرايي كنند.
ايشان در همان ديدار ابتداي ماه مبارك رمضان با مسئولان و كارگزاران نظام جمهوري اسلامي به چانه‌زنی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها و تهديدات امريكايي‌ها اشاره داشتند كه « هرکس روند مطالبات آمریکایی‌ها را در این مدّت مطالعه کند و کیفیّت حرفهای اینها را نگاه کند، به این نتیجه میرسد.»
نكاتي كه رهبر انقلاب درباره هدف امريكايي‌ها از مذاكرات برشمردند همان‌هايي بود كه پيش از اين در ديدارهاي خود و به خصوص در ديدار با وزير امور خارجه و سفراي كشورمان به آن اشاره داشتند: «هدف اینها ریشه‌کن کردن و از بین بردن صنعت هسته‌ای در کشور است؛ هدف این است، دنبال این هستند؛ قصدشان این است که ماهیّت هسته‌ای کشور را از بین ببرند؛ ولو حالا یک اسمی، یک تابلوی بی‌محتوایی، یک چیز کاریکاتوری‌ای وجود داشته باشد، امّا اینها قصد دارند که نگذارند این حرکت هسته‌ای کشور، صنعت هسته‌ای یک کشور با اهدافی که نظام جمهوری اسلامی دارد تحقّق پیدا کند.»
اما نكته دوم به نظر بسيار مهم‌تر و كاربردي‌تر است. چيزي كه در همان ديدار با وزير امور خارجه تحت عنوان «تذبذب» از آن ياد شد: «طرف مقابل ما، یعنی دولت کنونی و مدیریّت کنونی آمریکا، به این توافق احتیاج دارد؛ این هم یک طرف دیگر قضیّه است؛ اینها نیاز دارند به این؛ یک پیروزی بزرگی برای آنها محسوب میشود اگر بتوانند به آن مقصود خودشان در اینجا برسند. این در واقع پیروزی بر انقلاب اسلامی است؛ پیروزی بر ملّتی است که داعیه‌ی استقلال دارد؛ پیروزی بر کشوری است که میتواند الگوی کشورهای دیگر باشد؛ دستگاه مدیریّت آمریکا به این توافق‌ نیازمند است. همه‌ی بگومگوها و چک‌وچانه‌ها و بدعهدی‌ها و تقلّبهایی که حضرات میکنند، بر محور این دو موضوع میچرخد.»
كاش در چنين شرايطي برخي از نخبگان سياسي ما كه خود را دلسوز انقلاب مي‌دانند، با در نظر گرفتن شرايط حساس مذاكره با دشمنان جمهوري اسلامي، كمي در ادبيات خود تجديد نظر كنند و آب به آسياب دشمن نريزند. خوش‌بيني و خوش‌خيالي نسبت به دولتي كه به تعبير حضرت امام «تروريست بالذات» است، با عقل و منطق و تدبير همخواني ندارد.

مولف :
https://siasatrooz.ir/vdcam0no.49nua15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

حسن
مرگ و نفرین بر آمریکای حرامزاده ها