سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۵
کد مطلب : 46542

رکوردشکنی با غذای 17 هزار کیلویی

آشپزان عمانی با پختن غذای 17تنی، نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی «گینس» به ثبت رساندند. ده ها آشپز خوش ذوق عمانی به مناسبت جشن روز ملی کشورشان در مسقط - پایتخت - دور هم جمع شدند و دست به کار جالبی زدند.آنان طی 10 ساعت با شش تن و 750 کیلوگرم برنج ، چهار تن گوشت مرغ ، سه تن سبزیجات ، دو هزار لیتر روغن و ... خوراک سنتی «کابسا» پختند و بین 70 هزار مهمان پخش کردند.بیش تر مهمانان ، بی خانمانان و کودکان یتیم بودند و نام آشپزان عمانی با غذای 17تنی در کتاب رکوردهای جهانی «گینس» به ثبت رسید.پیش تر ده ها آشپز ماهر در کاراکاس - پایتخت ونزوئلا - با پختن غذا برای 40 هزار نفر ، نام خود را بر سر زبانها انداخته بودند. به گزارش ایسکانیوز ، برای تهیه خوراک خوشمزه ای که در ونزوئلا «سانکو چو» نامیده می شود هفت هزار کیلو سبزی، سه هزار کیلوگوشت و 20 هزار نارگیل مخلوط شده بود.تهیه آن غذا 13 ساعت تمام طول کشید.آشپزان هندی نیز از این قافله عقب نمانده و با پختن 12 تن پلو در یک دیگ بزرگ در ورزشگاه مرکزی «دهلی نو» مردم فقیر پایتخت را به نان و نوایی رسانده بودند.
https://siasatrooz.ir/vdcaumny.49niy15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی