دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲
کد مطلب : 107140
بعد از محقق شدن وعده برجام به دنبال وعده جدید بروید!

ای‌کاش عمل به وعده‌‌ها را هم بررسی می‌کردید

ای‌کاش عمل به وعده‌‌ها را هم بررسی می‌کردید

رئیس‌جمهوری در اقدامی عجیب و در حالی که نهادهایی که وظیفه‌شان بررسی طرح‌ها و لوایح است در راستای عمل به وظایف قانونی خود روی پیوستن یا نپیوستن ما به اف.ای.تی.اف و سی.اف.تی تمرکز کرده‌اند! با اشاره به اینکه بدون سی.اف.تی معاملات ۲۰ درصد گران تر محقق می‌شود! (البته بدون اشاره به اینکه اصلا سوئیفتی نداریم که معامله‌ای رخ دهد) گفت: «آنهایی که از سی.اف.تی انتقاد می‌کنند ای‌کاش اسلام را بفهمند!»
اما نمی‌گوید که کدامیک از وعده‌هایش در طول این ۵ سال محقق شده که دوباره با طناب وعده‌ای جدید مردم را وسوسه می‌کند! رئیس‌جمهور کاش سایت‌ها و پورتال‌های خودی را بخواند و ببیند که استراتژیست‌هایی که از او در انتخابات‌ها حمایت می‌کردند نیز اکنون اعلام پشیمانی می‌کنند چون نه مطالباتشان برآورده شده و نه وعده‌ها را محقق دیده اند و بعد وعده جدید و ترس جدیدی از بالا رفتن ۲۰ درصدی قیمت‌ها بر مردم اضافه کند!
رئیس‌جمهوری کاش یکبار دیگر صحبت‌های خودش را در خلوت گوش کند آنجا که در سال ۹۲ برای رای آوردن تلاش می‌کرد و تاکید داشت مشکلات معیشتی و گرانی با سوء‌مدیریت به وجود آمده نه تحریم! آنجا که فریاد چرخیدن سانتریفیوژ در کنار زندگی مردم را سر می‌داد، کاش امروز که از منتقدان دلخور است و آنها را به فهم اسلام دعوت می‌کند کسی در درون وجدانش به او نهیب می‌زد که ای‌کاش محقق کردن وعده را هم می‌فهمیدید! ای‌کاش حواستان به امید مردم و کلیدی که نشانشان دادید نیز بود! ای‌کاش درک می‌کردید که عموم مردم کلیدتان را دیدند و رای دادند که مشکلاتشان را بگشایید نه اینکه هر روز ترس جدیدی ایجاد کنید تا تعهد جدیدی را به آنها تحمیل کنید. ای‌کاش می‌فهمدیدید که مردم به حقوقدان بودندتان باور داشتند و حالا وقتی نمی‌گذارید نهادهای قانونی خودشان براساس قانون بررسی کنند و رای دهند و سعی در ایجاد جو روانی برای پیشبرد اهدافتان دارید از شما همان چهره پوپولیستی را می‌بینند که وعده دادید نباشید!
جناب رئیس‌جمهوری شما که روز گذشته در میان هزاران جفت چشمی که نظاره‌تان می‌کرد گفتید: «اکنون می‌خواهیم با بانک‌های خارجی کار کنیم. بدون کار کردن با بانک‌های خارجی اقتصاد ما حل می‌شود، اما با ۲۰ درصد گران‌تر؛ یعنی شما جنس را وارد می‌کنید از این صرافی به آن صرافی، نهایتا ۲۰ درصد گران‌تر به دست مصرف‌کننده می‌رسد. اگر می‌گویید اف.ای.تی.اف باشد یا نباشد، یک نفر نمی‌آید بگوید اگر باشد ۲۰ درصد ارزان‌تر کارها انجام می‌شود و اگر نباشد ۲۰ درصد گران‌تر . آن کسی که شعار می‌دهد بیاید هزینه‌اش را پرداخت کند. نمی‌شود که یک نفر در کشور شعار دهد و آثار شعارش را برای مردم ترجمه نکند.» کاش قبل از طرح این صحبت‌ها اولا می‌گفتند امروز کدام بانک‌ها با ما کار می‌کنند، آن شویی که برای خبرنگاران اجرا کردید و سوئیفتی که نشانشان دادید کجاست و همه وعده‌های زندگی بهتر در صورت برجام چه شده؟! و چطور مردم دوباره به شما اعتماد کنند در صورتی که هر وعده‌ای که دادید تقریبا محقق نشد! مگر همین شما نبودید که مقابل میلیون‌ها جفت چشم گفتید هیچ رئیس‌جمهوری در امریکا نمی‌تواند برجام را پاره کند! مگر نگفتید با برجام مشکلات کشور از آب و هوا تا ترافیک! حل می‌شود چه شد؟! مگر هیات دولت شما نبود که می‌گفت امضای برجام برایمان مقدس است و راهگشا؛ شما را چه شده که همه وعده‌هایی که دادید را رها کردید و وعده جدید می‌دهید، می‌گویید سی.اف.تی و اف.ای.تی. اف زندگی را ۲۰ درصد ارزان می‌کند! که اگر درست هم باشد با کدام منطق رشد چند صد درصدی قیمت‌ها را از ابتدای سال تاکنون توجیه می‌کنید! برای مردم چه کردید که امروز توقع دارید باورتان کنند؟ به منتقد گیر ندهید، حرفی که نزده را در دهانش نچپانید! نه کسی گفته رای به سی.اف.تی خلاف اسلام است و نه کسی فریاد زده اف.ای.تی.اف فاتحه اسلام را می‌خواند، اما کسی هست که داد بزند فاتحه اعتماد مردم به مسئولان را با وعده‌های عجیب و غریب و محقق نشده نخوانید. کسی هست که بگوید جناب رئیس‌جمهور بس است وعده، کمی هم عمل کنید. اصلا مردم قبول دارند زندگی شان ۲۰ درصد گران شود اما همانطور که وعده دادید فقر مطلق

ریشه کن شود، چرخ زندگی همراه سانتریفیوژ بگردد، زنان خانه دار بیمه شوند. راستی آن وعده برداشتن همه تحریم‌ها به کدام گوشه پرت شده! شنیده‌اید که برخی می‌گویند حافظه ملت ضعیف است و شما آن حافظه را در حد ثانیه‌ها و دقیقه‌ها کوتاه فکر کردید که هر روز وعده جدید می‌دهید و آخر هم هیچ می‌شود!
دلمان ریش می‌شود از نوشتن درباره وعده‌های عملی نشده، دلمان نمی‌خواهد در شرایطی که کشور دچار جنگ اقتصادی است و نفوذ فرهنگی بیداد می‌کند و بمباران رسانه‌ای غربی هر روز سیاه‌نمایی را پمپاژ می‌کند ما هم دردی شویم بر دردهای دیگران اما نمی‌گذارید ساکت بمانیم و خوش‌خیال فکر کنیم شما دارید وعده‌هایتان را پیگیری می‌کنید، نمی‌گذارید دهنمان بسته باشد و قلممان ننویسد که مردم چه می‌خواستند و چه کردید!
آقای رئیس‌جمهور، جناب حجت‌الاسلام روحانی‌ کسی که هم حوزه درس خواندید هم در انگلیس دکترا گرفتید، این سخن شما که روز گذشته گفتید:« می‌گویند برجام باشد یا نباشد. ترجمه کنید یعنی چه؟ برجام باشد یعنی چه؟ برجام نباشد یعنی چه؟ بگویید بودن چقدر سود دارد و نبودن آن چقدر ضرر؟ از مردم سوال کنید. از مردم سوال کنید که شما می‌خواهید زندگی کنید آیا آن را ارزان می‌خواهید یا گران؛ مگر می‌شود در دنیای امروز با بانک‌های خارجی کار نکنیم؟ یک نفر از یک گوشه‌ای که نمی‌دانیم کجاست مردم را تحریک می‌کند که اگر اف.ای.تی.اف امضا شود و یا با گروه اقدام مالی کار کنیم، اسلام از دست می‌رود. ای‌کاش اسلام را می‌فهمید، بعد می‌گفت اسلام از دست می‌رود.»یعنی چه؟! چرا در روزگاری که به ناحق با درخواست اروپایی که هنوز به آن امیدوارید پرونده‌مان تا شورای امنیت می‌رود، باز هم خوش‌خیالید به وعده‌های خارجی و به جای نگاه به داخل و تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی جهت از میان برداشتن مشقت تحریم، اولویت کشور را به امضای یک کنوانسیون تغییر داده‌اید! واقعا نمی‌دانید کنوانسیونی که نهاد مالی عربستان را تایید کرده، کنوانسیونی که می‌گوید در عربستان پولشویی نیست، اسرائیل را تایید کرده و پذیرفته هول زدن و تلاش برای امضا کردن ندارد؟! و نمی‌تواند مشکلات داخلی را حل کند! جناب حقوقدان، جناب رئیس‌جمهور اصلا موضوع حزب و جناح و انتخابات نیست، موضوع مساله‌ای است که شاید چند قرن ملت ایران را درگیر کند، همه چیز را کنار بگذارید و بعد دوباره به همه ماجرا فکر کنید و اگر باز هم فکرتان و وجدانتان گفت که پیوستن به اف.ای.تی.اف و سی.اف.تی به نفع ملت است دوباره تجویزش کنید اما این‌بار به منتقدان تهمت ناروا نزنید، شمایی که طرفدار آزادی‌بیان هستید شمارا به همان خدایی که در ابتدای فعالیتتان به او پناه بردید قسم می‌دهیم که اگر خواستید دهان منتقدی را هم ببندید براساس منافع ملی باشد نه خواست حزبی و توصیه‌های این وآن.
وقتی رئیس‌جمهور درحالی با اطمینان از گرانی ۲۰ درصدی بدون تصویب اف.ای.تی.اف سخن می‌گوید که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در مجلس شورای اسلامی به صراحت گفت که نه من و نه رئیس‌جمهور نمی‌توانیم تضمین دهیم که با پیوستن به سی.اف.تی مشکلات‌مان حل شود! دقیقا باید کدام را باور کنیم؟!

هیچ منتقدی نگفته با امضای اف.ای.تی.اف اسلام به خطر می‌افتد
عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه ادبیات روحانی در شان یک رئیس‌جمهور نیست، گفت: برخلاف ادعای روحانی هیچ‌یک از نمایندگان و منتقدان نگفته‌اند اگر اف.ای.تی.اف را امضا کنید، اسلام به خطر می‌افتد.
محسن کوهکن در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور در نشست با مدیران وزارت راه و شهرسازی مبنی بر اینکه منتقدان برجام و اف.ای.تی.اف باید هزینه نظرات و شعارهای خود را به مردم بگویند، اظهار داشت: اگر قرار است هزینه مخالفت با موارد مذکور پرداخت شود، آیا کسانی هم که طبق قانون اساسی مسئولیت اداری و مالی کشور را برعهده دارند حاضر هستند خسارت‌های عهدشکنی آمریکا و اجرا نشدن برجام را پرداخت کنند؟ وی با بیان اینکه باید خدمت رئیس‌جمهور عرض کنم که از آسمان به زمین می‌بارد نه از زمین به آسمان، ادامه داد: روحانی باید در دور دوم ریاست جمهوری خود دقت بیشتری کند و به نوعی سخن بگوید که هزینه‌های اداره کشور را بالا نبرد.
کوهکن با تأکید بر اینکه در تراز رئیس‌جمهور نیست که با این ادبیات سخن بگوید، تصریح کرد: برخلاف ادعای رئیس‌جمهور هیچ‌یک از نمایندگان و منتقدان نگفته‌اند که اگر اف.ای.تی.اف را امضا کنید، اسلام به خطر می‌افتد و تمام کسانی که با این مسئله مخالف بودند، اظهارات کارشناسانه مطرح کردند.
وی بیان کرد: آقای رئیس‌جمهور باید در این شرایط اقتصادی به این مسئله واقف باشد که بخش عمده شرایط فعلی کشور، حاصل مدیریت وی و دولت اوست و باید پاسخگو باشد چراکه آقای روحانی در زمان انتخابات همه مشکلات اقتصادی را متوجه دولت وقت می‌دانست و عوامل بیرونی را دخیل نمی‌کرد و باید در شرایط فعلی هم این باور را داشته باشد.
نماینده مردم لنجان در مجلس تأکید کرد: به جای چنین اظهاراتی، بهتر است رئیس‌جمهور پاسخ دهد که آیا دولت در ابتدای امسال از حجم نقدینگی و میزان ذخایر ارزی اطلاع داشت یا خیر؟ رئیس‌جمهور بهتر است به یاد آورد که کمیسیون اقتصادی مجلس به دولت اعلام کرد که ارز ۴۲۰۰ تومانی مورد نظر معاون اول رئیس‌جمهور، ایجاد رانت می‌کند و نتیجه نمی‌دهد اما به آن توجهی نشد. وی با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور به جای فرافکنی بهتر است به این سوالات پاسخ دهد، خاطرنشان کرد: بنده به عنوان کسی که به اف.ای.تی.اف رأی نداده‌ام، هرگز نگاه سیاسی و جناحی به این موضوع نداشتم.

نویسنده: مائده شیرپور

https://siasatrooz.ir/vdcay0n6w49nw61.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی