جمعه ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۱
کد مطلب : 94404
قطعنامه ضد ايراني با موضوع حقوق بشر از سوي كميته سوم مجمع عمومي سازمان ملل تصويب شد

قابل توجه خوش خيال‌ها!

غرب بر دشمني هميشگي با ملت ايران مهر تاييد زد
قابل توجه خوش خيال‌ها!

قطعنامه ضد ايراني كه روز پنج‌شنبه از سوي كميته سوم مجمع عمومي سازمان ملل به تصويب رسيد نشان داد كه غرب خواهان پابرجا نگه داشتن تحريم‌ها عليه ايران است واميد برخي در داخل به آمريكا و اميد به اينكه توافق هسته‌ای گره‌گشا و رفع تحريم‌ها را در‌پي دارد، سرابي بيش نيست.
کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل موسوم به کمیته حقوق بشر، یک قطعنامه ضد ایرانی دیگر تصویب کرد. این قطعنامه به پیشنهاد کانادا و بر مبنای گزارش از راه دور «احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل از وضع حقوق بشر در ایران با ۷۶ رای موافق از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی، ۵۵ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاري صداوسیما، متن قطعنامه یاد شده بر مبنای گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران است که بر‌اساس همان گزارش حاکی از افزایش اعدام‌ها از سال ۲۰۰۵ تاکنون است. کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل علاوه بر تصویب قطعنامه‌ای ضد ایران، دو قطعنامه دیگر درباره نقض‌های حقوق بشر در سوریه و کره شمالی را نیز تصویب کرد.
سفیر ایران در سازمان ملل، قطعنامه حقوق بشری علیه ایران را «خصمانه» و «کوته‌بینانه» خواند و گفت: این یک برداشت گزینشی و سیاسی از واقعیات است که تنها نشان‌دهنده گمانه‌زنی‌های بی‌پایه و اساس و ترویج ایران‌هراسی است.
بلافاصله غلامحسین دهقانی تلاش برخی کشورها در متهم کردن ایران به نقض حقوق بشر را تلاش در جهت ایران‌هراسی نامید و به آنها توصیه کرد که به جای این اقدامات توجه و تلاش‌هایشان را بر مبارزه با افراط‌گرایی معطوف کنند. وي در ادامه گفت: انتشار ایران‌هراسی در این کمیته و فراتر از آن که مقصود حامیان این پیش‌نویس است نیز به این روند کمک خواهد کرد.
دهقانی از دولت جدید جاستین ترودو در کانادا خواست تا از رویه هر ساله این کشور در تهیه پیش‌نویس‌های مخرب و ناعادلانه علیه ایران دست بردارد و به جای آن، راه گفت‌وگو درباره نگرانی‌ها را در پیش بگیرد.
تصويب اين قطعنامه ضد ايراني آن هم پس از توافق هسته‌ای و در آستانه اجرا شدن تعهدات طرفين در قبال اين توافق چه مفهومي می‌تواند داشته باشد؟ پس از توافق هسته‌ای قرار بود همه تحريم‌های ضد ايراني برداشته شود چنانچه مقام معظم رهبري نيز مطرح كردند كه ما حتي تحريم‌های ضد ايراني به بهانه حقوق بشر را نيز پذيرا نخواهيم بود و اجراي تعهدات از سوي ايران ملزم به لغو همه تحريم‌های ضد ايراني است چنانچه ايشان در تيرماه سال‌جاري در ديدار با مسئولان نظام فرمودند تحریم‌های اقتصادی، مالی و بانکی هنگام امضای موافقتنامه و سایر تحریم‌ها در فواصل معقول تحریم‌های اقتصادی، مالی و بانکی چه مربوط به شورای امنیت، چه کنگره امریکا و چه دولت امریکا باید فوراً هنگام امضای موافقتنامه لغو و بقیه تحریم‌ها هم در فواصل معقول برداشته شود. اما هم اينك مشاهده می‌كنيم آمريكا و متحدانش هنوز زمان رسمي اجراي نخستين گام پس از توافق هسته‌ای آغاز نشده دبه در آورده و زير تعهداتشان می‌زنند آن هم به بهانه واهي همچون حقوق بشر!
برخي ناظران سياسي بر اين باورند كه اين پيش زمينه‌ای است براي اعمال تحريم‌های بيشتر و پابرجا نگه داشتن تحريم‌های ضد ايراني حتي با وجود توافق هسته‌ای و دل‌خوشي برخي ساده‌انگاران در داخل براي لغو تحريم‌ها و اميد به سر به راه شدن آمريكا و برخي كشورهاي غربي اميد واهي است چراكه خوي استكباري اين رژيم استعمارگر پايان‌پذير نيست و اميد به تغيير عملكردش اميدي غير‌واقعي است
در مورد بي‌اعتمادي به كاخ سفيد و مقامات آمريكايي بارها رهبر عالي‌قدر انقلاب تذكر داده و بيان فرمودند كه به تعهدات آمريكايي و وعده‌هايشان خوش‌بين نيستم چنانچه معظم‌له بيست فروردين سال‌جاري در ديدار با مداحان فرمودند: «همه‌ی مشکل بعد از این است که باید درباره جزئیات بحث و گفت‌و‌گو شود زیرا طرف مقابل، لجوج، بدعهد، بدمعامله و اهل از پشت خنجر زدن است و ممکن است در دوره‌ی بحث درباره جزئیات، کشور و ملت و مذاکره‌کنندگان را در حصار قرار دهند.»
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به طرف مقابل که اهل فریب و دروغ و عهدشکنی و حرکت در خلاف مسیر صحیح است، علت دغدغه جدی را این موضوع دانستند و گفتند: «یک نمونه از چنین رفتارهای طرف مقابل در مذاکرات اخیر اتفاق افتاد و کاخ سفید بعد از گذشت حدود دو ساعت از پایان مذاکرات، بیانیه چند صفحه‌ای را در تبیین مذاکرات منتشر کرد که در اغلب موارد خلاف واقع بود.»
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: «آنها براساس همان ضرب‌المثل معروف که «کافر همه را به کیش خود پندارد» می‌گویند اگر رهبری ایران هم مخالفتی با مذاکرات کند، سخن واقعی آنها نیست بلکه برای آبروداری داخلی است در حالیکه آنها واقعیات داخل ایران را نمی‌فهمند.»
همانطور که مقام معظم رهبری هشدار داده بودند که طرف‌های غربی مخصوصا آمریکایی‌ها اهل نیرنگ و فریب در مذاکرات هستند، خدعه‌گر و عهد‌شکن هستند، این واقعیت پس قرائت بیانیه مطبوعاتی لوزانِ سوییس توسط خانم موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و دکتر ظریف وزیر امورخارجه کشورمان بخوبی نمایان شد.
مقام معظم رهبری در حین مذاکرات این هشدار را داده بودند که حتی اگر توافقی به همان صورت که آمریکایی‌ها دیکته می‌کنند هم صورت بگیرد باز خود آنها به آن پایبند نخواهند بود.
درست پس از قرائت متن بیانیه مطبوعاتی لوزان سوییس توسط خانم موگرینی و آقای ظریف، باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا در نشست خبری خود که بسیار شتاب‌زده برگزار شد در اظهاراتی آنچه که در متن توافق بود را آشکارا نقض کرد.
اوباما در همین ابتدای کار از تعهداتی که در توافق داده شده بود پا پس کشیده و آنها را وارونه جلوه داده است، او می‌گوید که جزئیات بسیار مهم هستند و اگر ایران نتواند نگرانی‌ها را برطرف کند، توافقی در کار نخواهد بود و در مقابل اقدامات ایران جامعه جهانی موافقت کرده که تحریم‌هایی را بردارد.
مقام معظم رهبري در عيد سال ۹۲نيز به رويكرد رفتارهاي خصمانه آمريكا نيز هشدار داده بودند، چنانچه ايشان فرمودند: «حالا که بنا است به سال ۹۱ نگاه کنیم، این را بگوئیم که از اول سال ۹۱ آمریکائی‌ها برنامه‌های جدید خودشان را شروع کردند؛ با اینکه در زبان اظهار دوستی کردند، گاهی با ما اظهار دوستی کردند در نامه و پیغام و امثال اینها گاهی در رسانه‌ها با ملت ایران اظهار دوستی کردند، اما برخلاف این اظهارات غیرواقعی، در عمل سعی کردند نسبت به ایران و ملت ایران سختگیری کنند؛ تحریمهای شدیدی را از اوائل سال ۹۱ گذاشتند تحریم نفت، تحریم بانک و مبادلات بانکی و پولی بین جمهوری اسلامی و کشورهای دیگر کارهای زیادی هم در این زمینه انجام دادند.
این هم یکی از آن لطائف عالم است که آمریکائیها دشمنی میکنند، میگویند شما نفهمید که ما با شما دشمنیم؛ مخالفت و عناد می‌ورزند، متوقعند که ملت ایران نفهمد که آنها معاندند و دشمنی میکنند! این سیاست از اواخر دوران بوش در مقابل ایران شروع شده است، امروز هم متأسفانه همان سیاست را دولتمردان آمریکا ادامه میدهند؛ همان پنجه‌ی چدنیِ زیر دستکش مخملی. من چند سال پیش اینجا در جوار بقعه‌ی ‌علی‌بن‌موسی‌الرضا‌(علیه‌السّلام) در همین سخنرانیِ اول فروردین گفتم مراقب باشید اظهار محبت شما، اظهار دوستی و موافقت شما به معنای این نباشد که دستکش مخملی بر روی پنجه‌ی چدنی کشیدید و میخواهید تظاهر به دوستی کنید، اما در باطن دشمنی میکنید!» 

بي‌ارزش بودن اين قطعنامه‌ها از سوي ايران
البته اين مصوبه با واكنش قاطع وزارت خارجه كشورمان همراه بود چنانچه، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان می‌گوید ایران برای قطعنامه‌هایی که با انگیزه‌های سیاسی ارائه و تصویب آن نه بر‌اساس محتوا بلکه بر‌اساس جبهه‌بندی سیاسی کشورها و لابی‌های پنهان انجام می‌شود، ارزشی قائل نیست.
حسین جابر‌انصاری در گفت‌و‌گو با ایرنا در‌خصوص قطعنامه حقوق بشری صادره از سوی کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: جمهوری اسلامی ایران بر‌اساس سیاست اصولی خود مخالف هرگونه استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر علیه کشورهای مستقل است و از این که مکانیزم‌ها و ابزارهای حقوق بشری سازمان ملل یکبار دیگر دستاویز سیاست گزینشی برخی کشورها قرار گرفته است ابراز تاسف می‌کند.
سخنگوي وزارت خارجه در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان، بهترین راه ارتقاء و حمایت واقعی از حقوق بشر را پیگیری رهیافت گفت‌وگو و تعامل سازنده می‌داند و معتقد است بهترین ساز و کار بررسی وضعیت حقوق بشر در همه کشورهای جهان ساز و کار یو‌پی‌آر شورای حقوق بشر سازمان ملل است که مبتنی بر اصل برابری، احترام، جهان‌شمولی و گفت‌وگو و همکاری سازنده بین همه کشورها بدون هیچ تبعیضی است.
جابر‌انصاری گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران بر‌اساس تعالیم اسلامی و انسانی و اصول قانون اساسی، تلاش در جهت ارتقای حقوق بشر را از مهمترین وظایف خود در برابر شهروندانش می‌شناسد؛ اما برای قطعنامه‌هایی که با انگیزه‌های سیاسی ارائه و تصویب آن نه بر‌اساس محتوا بلکه بر‌اساس جبهه‌بندی سیاسی کشورها و لابی‌های پنهان انجام می‌شود، ارزشی قائل نیست.
در يك جمع‌بندي می‌توان اينطور بيان داشت كه موضوع پرونده هسته‌ای ايران بهانه‌ای بيش نيست و تنها ابزاري است تا در لواي آن بتوانند به رويكرد خصمانه خود علت ملت ايران و گسترش ايران‌هراسي به منظور تضعيف جمهوري اسلامي در عرصه منطقه و بين‌الملل قدم بردارند.

https://siasatrooz.ir/vdcayyno.49nyw15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

سید حسن غروی
البته بنظر بنده این قطعنامه کذائی هم یک طرفندی ازسوی دولتهای غربی بخصوص شیطان بزرگ کدخدامیباشد که یک بهانه ای برای دولت بی تدبی تا بعنوان مدارا وتعامل بادشمنان باب گفتگو ومذاکره دیگری را برا انهایی که ارزوی ارتباط با کدخدارا دارندباز کندولی این ملت بابصیرت باپیروی ودرپشت سر رهبری بادرایت واگاه برهمه امور این نیرنگ انها وعوامل داخلیشان را نقش بر اب میکنند
احمد
دیگر حالم از شنیدن نام وزارت خارجه به هم می خورد. تا به حال اینقدر در سیاست خارجی ذلیل نشده بودیم .