?>?> تاکید رئيس‌جمهور بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر | سیاست روز
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۳
کد مطلب : 89636
جلسه شورای عالی رفاه پس از ۸ سال تشکیل شد

تاکید رئيس‌جمهور بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر

قدردانی روحانی از رهبر معظم انقلاب
تاکید رئيس‌جمهور بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر

رئیس‌جمهور در نامه‌ای محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، از سوی خود و همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه شورا، از تمدید احکام اعضای فعلی و تعیین ۳ عضو حقوقی جدید این شورا و نیز ترسیم افقی راهبردی در مسیر تعالی شورای عالی انقلاب فرهنگی قدردانی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، متن نامه حسن روحانی به رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دامت برکاته
با سلام و تحیات وافره،
لازم می‌دانم قدردانی خویش و همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه شورا به پاسِ تمدید احکام اعضای فعلی و تعیین سه عضو حقوقی جدید این شورا و نیز ترسیم افقی راهبردی در مسیر تعالی شورای عالی انقلاب فرهنگی را به محضرتان اعلام دارم.
بی‌تردید مواجهه هوشمندانه با پدیدارهای فرهنگی در گرو تبیین فلسفه فرهنگی انقلاب اسلامی و کوشش جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها، بسیج نیروها، مدیریت فرصت‌ها، تدبیر آسیب‌ها و مقابله با تهدیدهایی است که باور، اعتدال، امید و نشاط جامعه را نشانه رفته است.
وظیفه حساس و در خور نام و عنوان این شورای بی‌بدیل، تعیین سیاست‌های فرهنگی کشور در عرصه‌های هویت، حیات و امنیت فرهنگی و تصویب مصوباتی عملی و اجرایی است و نه اسنادی آرمانی.
انقلاب اسلامی، فرهیختگانی شایسته و هنرمندانی وارسته را به جامعه ما ارزانی داشت؛ حراست از این سرمایه‌های درخشان، انتقال آن دانش و بینش به نسل‌های نو و حمایت از شکوفه‌های نورس در بوستان فرهنگ، ساز و کارهای شایسته برای تضمین هویت فرهنگی نسل‌های آینده در این مهد کهن تمدن است.
مردم صاحبان و حاملان فرهنگ هستند؛ از این رو نقش اول در هر سیاست فرهنگی متعلق به خود مردم است؛ مردم ما با خودآگاهی نسبت به تاریخ، فرهنگ و تمدن خویش، دلبستگی به ارزش‌های اخلاقی، اسلامی و زمان آگاهی نسبت به تمدن جدید، فعالانه در راه تولیدِ فرهنگیِ بومی و به گزینی در مصرف کالاها و محصولات فرهنگی جهانی گام بر می‌دارند.
در این دیدگاه سیاست‌های فرهنگی مستلزم رویکردی ایجابی برای جوشش و آفرینش و حل مسائل است و نه رویکردی سلبی برای سکون و رکود و ایجاد موانع. از این رو باید از تلاش‌ها و آفرینش‌های فرهنگی و اجتماعی جوانانمان که پروردة بستر ارزشهای انقلاب اسلامیند استقبال کرد و دلسوزانه به باغبانی این بوستان پرگل برخاست.
تحول در نظام آموزشی کشور به ویژه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی مستلزم مشارکت حداکثری نخبگان دانشگاهی و پژوهشگران عرصه عمومی است. پیشرفت و شتاب علمی کشور که به کمک نقشه جامع علمی رصد و پایش می شود، اساساً محتاج و بسته به تحولات در آن دو حوزه علمی و معرفتی است؛ از این رو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره جدید تمام کوشش خود را متوجه شناخت مسائل، نیازها و اولویت‌هاي فرهنگی و اجتماعی و جلب مشارکت نخبگان خواهد نمود.
همه نهادهای مسئول باید با تلاشی افزونتر در مسیر طولانی تحقق اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی به جبران کاستی‌ها بپردازند و با افزایش اعتماد و مشارکت مردم، شکوفایی ارزشهای اخلاقی و اسلامی در جامعه را سامان دهند. بی‌تردید در این راه بلند، رهنمودها و حمایت‌های رهبری بزرگوار، هدایتگر و توان‌افزا خواهد بود و تلاشهای شورای عالی انقلاب فرهنگی را جهت خواهد داد. ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر، توفیقات روزافزون حضرتعالی را از خداوند منان خواستارم.
حسن روحانی ۲۶ مهر ماه۱۳۹۳

تاکید روحانی بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
همچنين حسن روحانی صبح ديروز در جلسه شورای عالی رفاه که پس از ۸ سال تشکیل می‌شد، گفت: حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و گسترش برنامه‌های رفاهی در کشور نیازمند اطلاعات و آمار دقیق است.
رئیس‌جمهوری از تجمیع اطلاعات دستگاه‌های مختلف به منظور داشتن بانک اطلاعاتی پاسخگو به عنوان ضرورتی برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری صحیح یاد کرد و گفت: دولت در سایه این اطلاعات می‌تواند در مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر نظیر کودکان و زنان بی‌سرپرست بازنشستگان، سالمندان و بیکاران، موفق باشد.
روحانی با اشاره به اینکه حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در صدر برنامه‌های دولت است، اظهار داشت: نباید اقشار آسیب‌پذیر جامعه در جریان رشد و توسعه کشور مورد غفلت قرار گیرند، لذا دولت برای کمک به این افراد نیازمند اطلاعات جامع است.
رئیس شورای عالی رفاه تصریح کرد: دولت در زمینه بهداشت و درمان گام‌های بلندی برداشته و باید تلاش شود که این حرکت مهم و ارزشمند پایدار باشد.
رئیس‌جمهوری با بیان اینکه در پیشبرد سیاست امنیت غذایی، توزیع سبد کالا در میان اقشار محروم جامعه ادامه خواهد داشت، بر حل دیگر آسیب‌های اجتماعی نظیر درمان معتادان و آماده کردن شرایط بازگشت آنها به جامعه تأکید کرد.
روحانی در بخش دیگری از این جلسه جهت‌گیری دولت را در رشد و توسعه متوازن در همه استان‌های کشور خاطر‌نشان ساخت و گفت: تعادل‌بخشی منطقه‌ای یک سیاست اصولی در دولت تدبیر و امید برای فقرزدایی است.
رئیس‌جمهوری همچنین بر ارایه راهکارهای تشویقی به منظور تحصیل همه کودکان در کشور تأکید کرد و گفت: برخی موارد از عدم تحصیل کودکان، به مسایل فرهنگی باز می‌گردد که باید در این زمینه کار فرهنگی شود و برنامه‌ریزی مشخصی داشته باشیم.
علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نيز در این جلسه با اشاره به اینکه دولت‌ها براساس سیاست‌های رفاهی سنجیده می‌شوند، گفت: دولت تدبیر و امید با برنامه‌ریزی، کار کارشناسی و هدفمند در زمینه سیاست‌های رفاهی پیش می‌رود و این امر می‌تواند، منجر به از بین رفتن فقر و نابرابری‌های اجتماعی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ارایه شاخص‌هایی نظیر توزیع فقر، سواد، طلاق، اعتیاد، بیمه، امید به زندگی، گفت: توزیع رفاه سیاست جبرانی نیست، بلکه سیاستی در کنار رشد اقتصادی است و هر حرکت خوب اقتصادی اگر با سیاست‌های رفاهی آمیخته نشود برای مردم ملموس نخواهد بود.
در این جلسه وزرای کشور، آموزش و پرورش، اقتصاد و دارایی و معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌ جمهور، دیدگاه‌های خود در‌خصوص راه‌اندازی پایگاه جامع اطلاعاتی و سیاست‌های لازم برای هماهنگی فعالیت دستگاه‌هایی که در زمینه رفاه فعالیت دارند، تبیین کردند.

https://siasatrooz.ir/vdcb00bw.rhb9fpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی