شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۵
کد مطلب : 98186
نگاهی به تحرکات عده‌ای معلوم‌الحال در مراسم خاکسپاری آیت‌الله هاشمی

تشییع بهانه بود مراقب انتخابات باشیم

تشییع بهانه بود مراقب انتخابات باشیم

پتـــانسیل حجت‌الاسلام هاشمی‌رفسنجانی همواره برای جریان‌های اصلاح‌طلب افراطی و فتنه‌گران سبز فریبنده بوده است. به طوری که در ماجرای درگذشت ایشان نیز این گروه از این فرصت استفاده کردند و در مراسم تشییع هاشمی با توجه به حضور گسترده مردم در صحنه، حامیان فتنه که از جریان‌های بیگانه خط می‌گیرند و هدایت می‌شوند و از هر فرصتی برای صدمه به جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند به خیابان‌ها آمدند و در حمایت از سران فتنه شعار دادند.
البته همانطور که انتظار می‌رفت و از نوع رفتار و شعارهایشان این افراد قلیل پیدا بود این گروه چندان عزادار ارتحال آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی نبوده و بیشتر مقاصد سیاسی خود را تعقیب می‌کردند. در بی‌حرمتی این جمعیت محدود نسبت به مراسم باشکوه تشییع و تدفین، همین بس که نه‌تنها هدف معروف هاشمی‌رفسنجانی را که همانا وحدت و اعتدال‌گرایی بود، پاس نمی‌داشتند، بلکه در شعارهایشان بیش از آنکه یاد متوفی را زنده نگه‌دارند، به دنبال مطرح کردن نام‌های دیگر بودند. همین اقدامات زشت نشان داد که این جماعت ناسپاس حتی حرمت مراسم تشییع کسی را که ادعای هواداری وی را داشتند نیز نگه نمی‌دارند. البته از این طیف که عمدتاً از بقایای ضعیف جریان فتنه هستند، بیش از اینها نمی‌توان انتظار داشت، اما واقعیت آن است که تحرکات محدود این طیف نیز نتوانست از شکوه وحدت ملی و انقلابی امت در تشییع این یاور انقلاب و رهبری بکاهد. در واقع تحرک محدود این طیف، تنها روسیاهی را به زغال چهره فتنه‌گران نشاند
این موضوع با خویشتنداری مردم و تدبیر نیروی انتظامی مهار شد اما نشان داد که ته‌مانده‌های این جریان همچون آتش زیر خاکستر همچنان تلاش می‌کنند تا مفری برای بروز پیدا کنند و در حال نقشه‌کشی هستند که اگر با اینها مقابله جدی نشود ممکن است جان تازه‌ای پیدا کنند و در شرایط خاص دوباره جان گرفته وبه امنیت کشور صدمه بزنند.
با توجه به سن و سال رهبران این گروه که در حصر بسر می‌بردند اگر اتفاقی برای این افراد بیفتد ممکن است که این باقی مانده‌ها از فرصت استفاده کنند و شرایط را به نفع نقشه‌های خود تغییر دهند.
باید در نظر داشت که برای این گروه از فتنه‌گران که بیشتر از بیگانگان خط می‌گیرند جریان‌های سیاسی فرقی ندارد و این افراد چپ و راست نمی‌شناسند بلکه هدف خود را دنبال می‌کنند و کافی است که گوشه چشمی از یک جناح ببینند و از آن استفاده ابزاری به نفع خود کنند.
در این میان این جناح‌های سیاسی هستند که باید موضع خود را نسبت به این گروه مشخص کنند اگر چه در میان اصولگرایان افراد کمی بودند که نسبت به این فتنه‌گران راه سکوت در پیش گرفتند اما باید این را بدانند که این گروه معصوم از خطا نیستند و ممکن است که گرفتار شوند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی هشتم خردادماه سال ۹۰ در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تعریف کلیدواژه مهم "تقوای جمعی" فرمودند: «تقواي جمعي این است كه جمع‌ها مراقب خودشان باشند. جمع به حیث جمع، مراقب خودشان باشند. بي‌مراقبتي جمع‌ها نسبت به مجموعه‌ خودشان، موجب می‌شود كه حتی آدم‌هایي هم كه در بین آن جمع‌ها تقواي فردي دارند، با حركت عمومي آن جمع‌ها بغلتند و به جایي بروند كه نمی‌خواهند.»
در میان اصلاح‌طلبان نیز هنوز افرادی هستند که از این فتنه‌گران غیرعلنی حمایت می‌کنند و تاکنون نسبت به این افراد اعلام برائت نکرده‌اند که لازم است این امر هر چه زودتر صورت گیرد و تکلیف جناح‌های سیاسی با این فتنه‌گران آنهم در آستانه انتخابات هر چه زودتر مشخص شود.
بخصوص در میان اصلاح‌طلبان هستند اصلاح‌طلبانی افراطی که از این افراد حتی حمایت نیز می‌کنند که باید موضع خود را هر چه سریع‌تر اعلام کنند و تکلیف خود را با خط قرمز نظام مشخص نمایند.
این درحالی است که رفتار کجدار و مریز مدعیان اصلاح‌طلبی با مسئله فتنه ناشی از نوعی تعارض درونی میان آنها هم می‌تواند باشد. طیفی اصرار دارد که برای ادامه حیات سیاسی خود راهی ندارند جز اینکه از گذشته پرچالش خود فاصله بگیرند و برخی دیگر همچنان بر مواضع فتنه‌گون خود اصرار دارند، اما معتقدند این اعتقاد را نباید علنی کرد بلکه با سکوت و گذشت زمان از آن عبور کرد.
با این حال مردم هنوز به یاد دارند که گروهی از اصلاح‌طلبان و بسیاری از چهره‌های مبرّز آنان در جریان فتنه‌های سال ۸۸ و حتی قبل از انتخابات آن سال، مواضعی داشتند که این مواضع، تقویت کننده اصلی جریان فتنه محسوب می‌شد و حتی بعدها نیز نشان داد که اتخاذ آنها چگونه توانسته است فتنه را از عمق بیشتری برخوردار کند.
آنها گذشته عمیق و پررنگی را در اقداماتی دارند که جملگی منجر به بروز فتنه شد. تشکیل ستاد صیانت از آرا، آن هم چند ماه قبل از برگزاری انتخابات، طرح رنگ سبز که در همان ایام نیز هشدار داده شده بود که یک توطئه است، کشاندن عده‌ای از مردم به کف خیابان‌ها و... اقداماتی هستند که اندکی جست‌وجو در لابه لای مواضع اصلاح‌طلبان در دوران فتنه، جملگی را آشکار می‌سازد و این نکته را گوشزد می‌کند که بازگشت آنها به گزینه‌های بسیاری منوط است.
بنابراین اصلاح‌طلبان باید در نظر داشته باشند که برای احیای دوباره پیکره بیمار اصلاحات فقط نیاز به اعلام برائت از جریان فتنه ندارند. آنها به نوعی باید از گذشته خود نیز برائت بجویند.
یادمان باشد که در فتنه ۸۸ انتخابات بهانه بود و فتنه‌گران اصل نظام را نشانه گرفته بودند. سال آینده انتخابات ریاست جمهوری را در پیش داریم و همان عناصر فتنه که در سال ۸۸ فعال بودند، این دوره هم دست روی دست نخواهند گذاشت.
آنها هنوز ارتباط خودشان را با اتاق فکرهایشان در لندن و واشنگتن حفظ کرده‌اند و از اربابان خارجی خود خط می‌گیرند و می‌خواهند در انتخابات پیش رو فضا را دوقطبی کنند لذا باید هوشیاری و مراقبت لازم را به خرج داد و از هم‌اکنون مراقبت توطئه‌های این گروه بود.

https://siasatrooz.ir/vdcb08b9.rhbwwpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

احمدب
این مطالب بی ربط ومفت که می نویسید فقط برای خورارج زمان مثل خودتان ارزش دارد انتخابات گروهی ها.وگرایش ها را می بینید که مردم چه می خواند از این حرف ها مفت دست بردارید