?>?> حالا كه وزير ارشاد طلايه‌دار «موج دوم دلواپسان» است | سیاست روز
جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۱
کد مطلب : 87476

حالا كه وزير ارشاد طلايه‌دار «موج دوم دلواپسان» است

اساسا همه آنها كه رشد و اصلاح و بالندگي خود و جامعه برايشان يك مطلوب بي‌بديل است، دلواپسي برايشان امري عادي است...

اساسا همه آنها كه رشد و اصلاح و بالندگي خود و جامعه برايشان يك مطلوب بي‌بديل است، دلواپسي برايشان امري عادي است. آنها كه مرد عمل اين مطالبه نيز باشند با هر روش و اقدام قابل انجامي سعي مي‌كنند به هدف غايي متعالي خود دست يابند و در اين مسير همواره دلنگران و دلواپس آن هستند كه غايت كار چه خواهد بود؟ اين دلواپسي از ديرباز همواره، همراه انسان‌هاي بزرگ و دردمند و صاحبان خرد و انديشه بوده است. پيامبر اعظم حضرت محمد(ص) كه سال‌هاي سال براي تعالي انسان آخرالزمان مجاهده نمودند ، سختي‌ها و مرارت‌هاي فراواني را به جان خريدند تا جامعه انساني وامانده از مقام انسانيت، خود را بازيابد و مسير رشد و تعالي و كمال را درنوردد و از ديار جهالت به وادي روشنايي سير نمايد. اما همين بزرگوار كه فخر زمين و آسمان است نيز به هنگام سفر از ديار زميني به ديار باقي دلنگران و دلواپس امت خويش بود. رسول خدا(ص) در فرمايشي فرموده‌اند كه «من برای امتم از دو چیز زیاد می‌ترسم؛ پیروی از هوی و آرزوی دور و دراز...»
در مسير انقلاب هم مي‌توان ديد كه دلواپسي براي اين انقلاب كه اميد است به كوري چشم بدخواهان، به انقلاب حضرت صاحب(عج) متصل شود، همواره همراه بزرگان انقلاب بوده است. حضرت امام راحل دردمندانه و دل نگران از آينده انقلابي كه خون پاك هزاران شهيد ضامن پيروزي آن بر نظام جهاني سلطه بوده است فرمود‌ه‌اند: به همه شما وصیت و سفارش می‌کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.»
اينها تنها شاهد مثال‌هايي است از حقانيت دلواپسي انسان‌هاي بزرگي كه تلاش نمودند تا بشر مسير رستگاري را بپيمايد.
اما حالا متاسفانه بسياري از كلمات و مفاهيم كه داراي بار معنايي متعالي هستند دچار خدشه و زخمه مي‌شوند و اين بلايي است كه سياسي‌كاري و نگاه‌هاي حزبي و جريانات سياسي علاقمند به قدرت و دوام به هر شرط، براي اين مفاهيم ايجاد مي‌كنند. در اين اواخر هم به نظر مي‌رسد برخي تلاش نمودند تا طرح عناويني از جمله دلواپسان و دلواپسي را با كنايه‌ها و ايجاد انحرافاتي مواجه نمايند. برپايي نشست‌ها و همايش‌هاي «دلواپسان» با عزم ابراز دلنگراني‌هاي گروه‌هايي از دلسوزان برپا شد و اگر بپذيريم كه نيت اين عزيزان غير سياسي و واقعي بوده است، متاسفانه بايد گفت كه توسط برخي جناح‌ها و دسته‌بندي‌هاي سياسي تلاش شد كه اينگونه رفتارمندي و طرح مفاهيم به كنج عزلت رانده شود.
اگر اين گروه از دلواپسان را كه بيشتر از ميان طلاب و دانشگاهيان بسيجي بودند، «موج نخستين دلواپسان» بدانيم، بايد به موجي ديگر از دلواپسان اشاره كنيم كه در پي ابراز دلواپسي گروه نخست قفل زبانشان باز شد و قلمشان جاري شد.
آقاي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي را بايد از زمره طلايه‌داران «موج دوم دلواپسان» برشمريم. آقاي وزير در هفته جاري طي سرمقاله‌اي در روزنامه ايران با اشاره به چند و چون رفتار موج نخست دلواپسان تاكيد كرد كه «ما هم نگران و دلواپسیم». اگر چه فحواي سخن وزير محترم ارشاد مبني بر گله‌گذاري و بي‌اعتمادي بر واقعي بودن دلواپسي موج نخست دلواپسان بود و وزير نتوانسته بود مهربانانه با دلواپسي اين گروه مواجه شود، اما خود نوشته است كه: لازم دیدم به این کاروان (دلواپسان) بپیوندم و به عنوان یکی از خادمان فرهنگ کشور نگرانی‌های خود را بیان کنم.
متن سرمقاله وزير محترم ارشاد حاكي از اين است كه وي به خوبي و با اشرافي كارشناسانه مشكلات كشور را كه مي‌بايد براي آنها دل سوزاند و دلواپس رفع موانع حل آنها بود را احصا نموده و عنوان كرده است. برخي موارد مورد دلواپسي و اشاره وزير محترم به صورت زير است: دروغ‌پردازی و جریان‌سازی افراد و گروه‌های سیاسی علیه یکدیگر به عنوان یک عمل معروف/ تشويش اذهان توسط برخي رسانه‌ها با دست زدن به جعل و گزینش اخبار نسبت به روند فعالیت‌های فرهنگی/ ابراز عقيده و قضاوت برخی بزرگان بدون تحقیق و بررسی در مورد اخبار جريان‌سازي شده توسط جریانات سیاسی/ سقوط اخلاقی بویژه از سوی کسانی که بیش از دیگران باید پاسدار ارزش‌های اخلاقی و اسلامی باشند/ هتک کرامت انسان‌هایی که دل در گرو اسلام و نظام جمهوری اسلامی دارند/ میلیون‌ها جوان فاقد شغل که با داشتن تحصیلات عالیه میدان کار و فعالیت سازنده ندارند/ رکود فعالیت‌های تولیدی در کشور و کاهش بهره‌وری/ گسترش اعتیاد و فروپاشی خانواده‌ها/ وضعیت حجاب و عفاف در جامعه/ افزایش تکان دهنده آمار طلاق در جامعه و فروپاشی خانواده‌ها/ غارت اموال ملت/ تلاش دشمن برای مسخ هویت فرهنگی ملی و اسلامی/ ادامه تحریم‌های ظالمانه غرب بر ملت ایران و مشكلات معیشتي خانواده‌هاي ایرانی/ تخریب سازمان یافته دولت خدمتگزار.
فارغ از برخي جناح‌بازي‌ها و سياسي‌كاري‌هاي اين اواخر كه درخصوص دلواپسان رخ داده است، ما معتقديم كه وزير ارشاد اينگونه موارد را از سر صدق و دلسوزي نوشته و موجب افتخار است كه وي توانسته است بسياري از مشكلاتي را كه مردم ايران را به خود واداشته و از مسير رشد و تعالي وانهاده به طور صحيح و مناسب عنوان نموده است. از همين رو در ابتدا ورود وي به جرگه دلواپسان را خوش‌آمد مي‌گوييم و اميدواريم ديگر وزراي كابينه تدبير و اميد با همين بينش و با اين باور كه در قيامت بابت تك تك اختياراتي كه در اين دنيا به وديعه به آنها داده شد تا آنها مسير سنگلاخ رشد و تعالي جامعه اسلامي را هموار سازند، مورد بازخواست قرار خواهند گرفت، بي‌ادعا و چشمداشت به كمپين ايجاد شده موج دوم دلواپسان بپيوندند و قوت اين خواسته به حق وزير ارشاد براي حل مشكلات را بيشتر كنند و بدين وسيله از دل‌نگراني‌هاي مردم و وزير محترم ارشاد بكاهند.
از وزير محترم ارشاد هم خواهانيم با توجه به اينكه ايشان دسترسي‌شان به مبادي موثر در حل مشكلات احصا شده توسط ايشان در حوزه‌هاي غير فرهنگي بيش از بسياري ديگر است و همچنين در حوزه فرهنگي نيز بودجه و نحوه اجراي قوانين و قواعد فرهنگي بسيار وابسته به رويكرد و نظرات وي است، تمام تلاش خود را به كار بندند تا موارد احصا شده توسط ايشان به مثابه نقشه راهي براي وي و همكارانش باشد.
گزارش سالانه وزير ارشاد از نحوه طي مسير براي حل مشكلات فرهنگي و غيرفرهنگي عنوان شده و نقش وي در مسير اين اصلاحات از جمله مواردي است كه چه دلواپسان نخستين چه موج دوم دلواپسان حق دارند از آن مطلع شوند و همچنين موجب دل‌گرمي و شادي مردمي خواهد شد كه با راي به حجت‌الاسلام روحاني كليد كابينه را به وي سپردند تا وي از كليد رفع مشكلات مردم رونمايي كند.

مولف : ايرج فتح الهي
https://siasatrooz.ir/vdcb0abw.rhbzzpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

حبیب
آقای فتح الهی چرااین دلواپسس ی در 8 سال گذشته ابراز نشد که این همه مشکلاتی که اقای جنتی به ان اشاره کردن به ارث رسیده از 8سال قبله پس این اغراض سیاسی داره واقع بین باشیم تا در قیامت بتوانیم جواب بدهیم
اینکه بگیم مشکلات به دولت قبلی برمیگرده در واقع بیانگر بیکفایتی دولتمردان فعلیست.