شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
کد مطلب : 118969
هشدار مردم و گروه‌های عراقی درباره توافقات الکاظمی در واشنگتن

خروج کامل تنها گزینه روی میز برای آمریکا

خروج کامل تنها گزینه روی میز برای آمریکا
آمریکا با وعده کمک ۱۵۵ میلیون دلاری در حالی به دنبال دور زدن مصوبه پارلمان عراق و استمرار اشغال این کشور با نیروهای اطلاعاتی و امنیتی است که گروه‌ها و مردم عراق به دولت درباره گرفتار آمدن در سناریوی آمریکایی هشدار دادند.
پس از ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی و نیز ابومهدی المهندس معاون حشدالشعبی و همرزمانشان در فرودگاه بغداد توسط تروریسم دولتی آمریکا، مردم عراق خواستار خروج کامل اشغالگران آمریکایی شدند که در نتیجه آن نیز پارلمان عراق مصوبه‌ای مبنی بر اجرای این امر داشت. به رغم مطالبه مردمی، بحران‌های امنیتی مشکوک و رفتارهای سوال برانگیز الکاظمی نخست وزیر تاکنون مانع از اجرای این طرح شده است. اکنون همزمان با افزایش مطالبه‌ها برای اجرای مصوبه پارلمان آمریکا به دنبال دور زدن این طرح با ادعای آموزش نیروهای عراقی است که هشدار گروه‌های عراقی را به همراه داشته است. کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق همزمان با برگزاری مذاکرات واشنگتن-بغداد درباره خروج نظامیان خارجی از عراق تاکید کرد که هیچ نظامی خارجی نباید در عراق بماند.در بیانیه این کمیته آمده است: ما بر شروط مقاومت مبنی بر اجازه ندادن به حضور هر گونه نظامی خارجی در خاک عراق تاکید می‌کنیم.کمیته هماهنگی گروه‌های مقاومت عراق با بیان اینکه دخالت نیروهای خارجی در پرونده امنیتی عراق به منظور جاسوسی در کار نهادهای امنیتی این کشور است، گفت: ماموریت نیروی هوایی آمریکا در عراق دفاع از امنیت رژیم صهیونیستی و جاسوسی از مقاومت است.این کمیته افزود: عقب نشینی نظامیان اشغالگر خارجی از عراق برای اینکه واقعی باشد، باید از همه خاک عراق و به طور کامل انجام شود.«فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق روز جمعه در جریان دور چهارم گفت‌‌وگوهای راهبردی کشورش با آمریکا که در واشنگتن در حال برگزاری است، گفت که نیروهای امنیتی عراق همچنان نیازمند آموزش، تجهیز و تسلیح خود توسط آمریکا هستند.
دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق اظهارات وزیر خارجه این کشور که ساعاتی قبل در واشنگتن اعلام کرد که نیروهای عراقی به آمریکایی‌ها نیاز دارند را غیرقابل قبول خواند.شیخ «قیس الخزعلی»، دبیر کل جنبش عصائب اهل الحق عراق در پیامی توئیتری از اظهارات وزیر خارجه این کشور ابراز تأسف کرد.وی ساعاتی بعد از اظهارات «فؤاد حسین» در آمریکا نوشت: «اظهارات وزیر خارجه عراق مبنی بر اینکه نیروهای امنیتی این کشور همچنان به کمک نیروهای آمریکایی نیاز داد، اظهارات بسیار تأسف‌بار و از سوی ما و هر عراقی دیگر که به نهادهای نظامی و امنیتی خود افتخار می‌کند، غیرقابل قبول است».او ادامه داد: «این اظهارات واقعیت توانمندی‌های که نیروهای قهرمان ما از ارتش، پلیس فدرال، الحشد الشعبی و دستگاه مقابله با تروریسم به آن رسیده، و همچنین تجربیات و مهارت‌هایی را که بعد از پیروزی بر داعش به دست آورده‌اند، منعکس نمی‌کند». جنبش مقاومت النجباء عراق از اظهارات وزیر خارجه این کشور در واشنگتن و اعلام نیاز بغداد به نیروهای آمریکایی در حوزه آموزش و تجهیزات، انتقاد کرد.
«نصر الشمری» سخنگوی جنبش النجباء گفت: «اظهارات وزیر خارجه نمایانگر دیدگاه عراق ِقدرتمند نیست. اظهارات وزیر خارجه بیانگر دیدگاه اشغالگر آمریکایی است که هدف از آن طولانی کردن زمان اشغال است. ما این اظهارات وزیر خارجه را که از توانمندی‌های امنیتی ما می‌کاهد، رد می‌کنیم و آن را اهانت به فداکاری‌ها و خون‌های ریخته شده [عراقی‌ها] می‌دانیم». «سید عمار حکیم» رییس ائتلاف سیاسی «قوی الدولة» و رهبر جریان «حکمت ملی» عراق نیز در پیامی درباره مذاکرات راهبردی بغداد و واشنگتن نوشت: مذاکرات را چنان پیش ببرید که موجب خروج نیروهای آمریکایی از کشور شود. نکته قابل توجه آنکه در اقدامی تبلیغاتی برای توجیه این اشغالگری وزیر امور خارجه آمریکا از اختصاص ۱۵۵ میلیون دلار به عراق به عنوان کمک بشردوستانه به این کشور خبر داد.در این بیانیه آمده است که این بودجه برای تهیه سرپناه، مراقبت‌های بهداشتی اولیه، کمک‌های غذایی اضطراری، آب و سرویس بهداشتی و خدمات بهداشتی به مردم عراق اختصاص خواهد یافت. آمریکا در حالی خود را ناجی عراق معرفی می‌کند که خود در داعش وضعیت مطلوبی ندارد چنانکه طبق نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ مؤسسه «گالوپ»، میزان محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا با کاهش شش درصدی به پایین‌ترین حد از زمان ریاست‌جمهوری‌اش تاکنون رسید.وبگاه مؤسسه نظرسنجی «گالوپ» گزارش کرد، آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که میزان محبوبیت بایدن با کاهش شش درصدی در مقایسه با ماه گذشته میلادی، به ۵۰ درصد رسید.
در همین حال بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده، ۶۴ درصد آمریکایی‌ها معتقدند که نژادپرستی علیه سیاه‌پوستان در این کشور گسترده است.همچنین ۴۴ درصد از سیاه‌پوستان آمریکایی نیز این احساس را دارند که نژادپرستی علیه سیاه‌پوستان گسترده است. در این نظرسنجی ۷۲ درصد لاتین تبارها با این موضوع موافق بوده و ۵۹ درصد از سفید پوستان نیز عقیده مشابهی داشتند.سوال دیگری که در این نظرسنجی مطرح شده، بهبود وضعیت زندگی بوده که ۶۹ درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند حقوق شهروندی آنها بهبود یافته که در مقایسه با سال ۲۰۲۰، ده درصد افزایش داشته اما همچنان در مقایسه با آمار ۸۹ درصدی که در سال ۲۰۱۱ و در دوره نخست ریاست جمهوری «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا بوده، فاصله دارد.
وضعیت داخلی آمریکا چنان بحرانی است که سفارت روسیه در آمریکا اعلام کرد قانونگذاران آمریکایی بهتر است به جای صدور قطعنامه ضد روسی، به فکر حل مشکلات خودشان باشند.با ابراز نگرانی قانونگذاران آمریکایی درباره شرایط بد بازداشت چندین زندانی آمریکایی محبوس در زندان‌های روسیه، سفارت روسیه در آمریکا در بیانیه‌ای در صفحه فیس بوک خود نوشت: ابراز نگرانی آنها در حالی است که ده‌ها هزار نفر از شهروندان آمریکا هر روز در این کشور با برخورد غیرانسانی روبرو می‌شوند و از دسترسی به مراقبت‌های پزشکی کافی محروم هستند.
https://siasatrooz.ir/vdcb0wb89rhb89p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی