يکشنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۵
کد مطلب : 117528

حمایت از سرکوب مردم

انگلیس در عرصه داخلی طی روزهای اخیر با تحولات قابل توجهی همراه بوده است...

انگلیس در عرصه داخلی طی روزهای اخیر با تحولات قابل توجهی همراه بوده است. در حالی بحران کرونا و پیامدهای پنهان کاری دولتمردان این کشور درباره ویرس جهش یافته کرونا مشکلات گسترده ای را برای مردم این کشور و سایر کشورها به همراه داشته و دولتمردان انگلیس همچنان از پاسخگویی و عذرخواهی بابت این پنهان کاری خودداری می کنند که طی روزهای اخیر برخی مناطق این کشور صحنه اعتراض های مردمی و سرکوب گری پلیس است.
معترضان به لایحه افزایش قدرت و اختیارات سرکوبگرانه پلیس انگلیس، در روزهای اخیر به خیابان‌های شهر «بریستول» آمدند که با دخالت و سرکوب پلیس روبرو شدند. افزایش اختیارات سرکوب گرایانه پلیس انگلیس در حالی صورت می گیرد که در باب آن چند نکته قابل توجه است
نخست آنکه اخیرا گزارش ها و ویدئوهایی از قتل زن ۳۱ ساله به دست پلیس انگلیس منتشر شده است که اعتراضات گسترده شهروندان انگلیسی را به همراه داشت حال آنکه دولتمردان انگلیس به جای مقابله با خشونت سیستماتیک حاکم بر پلیس و ساختار امنیتی این کشور بر تصویب قانون اختیارات سرکوب گرایانه پلیس تاکید کرده که این امر می تواند به تشدید رویکرد سرکوب گرایانه پلیس منجر شود. مسئله که با توجه به سابقه پلیس انگلیس می تواند به تهدید امنیت و جان شهروندان منجر شود. لازم به ذکر است نهادهای حقوق بشر بارها درباره وضعیت اسفناک زندان های انگلیس و امار بالای خودکشی در این زندان ها و رفتارهای خشونت آمیز پلیس هشدار داده اند.
دوم آنکه پریتی پتل وزیر کشور انگلیس ضمن محکوم کردن اعتراضات بریستول، افراد شرکت‌کننده در آن را «اراذل و اوباشی» توصیف کرد که «دنبال دردسر بودند».از سوی دیگر، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس در حساب توئیتری خود نوشت: « شاهد حملات شرم‌آور مأموران پلیس در بریستول بود. پلیس و شهر [بریستول] از حمایت مطلق من برخوردار هستند». این گونه موضع گیری ها در حالی که صورت گرفته است که این مقامات هیچ اشاره ای به رفتار سرکوب گرایانه پلیس و حتی سابقه رفتارهایی همچون قتل زن جوان به دست پلیس، سرکوب اعتراض های حامیان محیط زیست و یا سرکوب اعتراضات مردمی به ناتوانی دولتمردان در مقابله با کرونا نداشته اند. بر این اساس می توان گفت دولتمردان انگلیس رسما به حمایت از تشدید سرکوبگری پلیس پرداخته اند که خود نشانگر سیستماتیک بودن سرکوب گری در ساختار امنیتی این کشور است. رفتاری واهی بودن و سیاسی کاری ژست های بشر دوستانه مقامات انگلیس علیه سایر کشورها را آشکارتر می سازد.
سوم آنکه محافل رسانه ای انگلیسی همچون بی بی سی که داعیه حمایت از حقوق بشر را سر می دهند در برابر افزایش اختیارات سرکوب گرایانه پلیس انگلیس و سرکوب معترضان به این اختیارات سکوت کرده و یا به حمایت از ان پرداخته اند چنانکه اخیرا نیز در زمان اعتراضات مردمی به قتل زن ۳۱ ساله به دست پلیس، با تصاویر گزینشی به تطهیر و پاک سازی پرونده جنایات و سرکوب گری پلیس و عملکرد سرکوب گرایانه دولتمردان انگلیس پرداختند. رفتار رسانه های انگلیسی در قبال سرکوب گری های اخیر در این کشور نشانگر ماموریت سیاسی آنها مبنی بر ادعاهای گزینشی حقوق بشری علیه سایر کشورهاست که در چارچوب منافع و اهداف سیاسی دولتمردان این کشور صورت می گیرد.

نویسنده: قاسم غفوری

https://siasatrooz.ir/vdcb5zb8wrhb8sp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی