پنجشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۳
کد مطلب : 93451
سينماهاي كشور از امروز ميزبان مشتاقان پيامبر مهرباني خواهند بود

و اينك محمد رسول‌الله(ص)

و اينك محمد رسول‌الله(ص)

بالاخره انتظارها به پايان رسيد و مشتاقان ديدن مهم‌ترين و شايد بهترين اثر هنري مجيد مجيدي مي‌توانند از امروز به تماشاي «محمد رسول‌الله(ص)» بنشينند.
فيلمي كه در اكران‌هاي خصوصي‌اش نشان داده كه از استانداردهاي بالاي جهاني برخوردار است و البته تنها تكنيك و نكات فني مورد توجه كارگردان نبوده است، بلكه محتواي آن نيز حاصل ساعت‌ها فكر و بهره جستن از نظرات علما و انديشمندان اسلامي بوده است.
حالا مي‌شود دو ساعت از زمان يك روز را به فيلمي اختصاص داد كه كمك كند تا «روزگار وصل» خويش را باز بجوييم و اصالت اسلامي خودمان را دوباره جلا دهيم.
مردماني كه طي روزهاي اخير خيره به پوسترها و بيلبوردهاي نقاشي‌گونه و چشم‌نواز اين فيلم دوخته بودند، حالا مي‌توانند همه آن تصاوير زيبا را يكجا و در كنار هم ببينند. حتي مي‌شود در تاريكي سينما براي غربت دين پيامبر مهرباني‌ها گريست و انديشيد كه ما براي اسلام چه كرده‌ايم. حالا مي‌شود دست‌پخت كارگردان متعهد سينماي انقلاب را بدون دغدغه و نگراني به تماشا نشست و در آخر هم به احترام او و عوامل ياري‌گرش ايستاد، كلاه از سر برداشت و دست زد.

تاخير به خاطر مشكلات صوتي
قرار بود فيلم «محمدرسول‌الله(ص)» از ديروز در سينماهاي سراسر كشور اكران شود، اما اين اتفاق با ۲۴ ساعت تاخير رقم مي‌خورد.
محمد‌رضا صابری مدیرعامل نورتابان در‌خصوص به تعویق افتادن نمایش فیلم سینمایی «محمد رسول‌الله(ص)» گفت: این تعویق مربوط به مشکل صداست زیرا هنگام تست فنی متوجه شدیم که سیستم صدا مشکل دارد.
وی افزود: سیستم صدای بسیاری از سینماهای ما بر‌اساس درجه‌بندی E است در حالی که سیستم فنی فیلم براساس سیستم D است اما با این وجود با تمام تلاش مشغول حل کردن این مشکل در اسرع‌وقت هستیم و این فیلم با یک روز تاخیر از روز پنجشنبه به نمایش در مي‌آید. 

ساعت ۱۱ سينما آزادي
غلامرضا فرجی سخنگوی شواری صنفی نمایش گفت: اولین سانس سینمایی ۱۱ صبح سینما آزادی است و به نوعی افتتاحیه این فیلم سینمایی به حساب مي‌آید، هیچ جای نگرانی نیست و از امروز صبح علاقه‌مندان به فیلم محمد رسول‌الله(ص) مي‌توانند این فیلم را در سینماهای سراسر کشور تماشا کنند.
وي افزود: کسانی که بلیت فیلم را پیش خرید کرده اند، شماره تلفن همراه خود را نزد سینماداران گذاشته‌اند و سینماداران در روزهای متفاوت با آن‌ها تماس مي‌گیرند و روزی را که مي‌توانند برای تماشای فیلم به سینما بروند به آنها اعلام مي‌کنند. فرجی تاکید کرد: افرادی که بلیت امروز را پیش خرید کرده‌اند روز خاصی به منظور مشاهده فیلم برای آن‌ها مشخص نشده است، بلکه طبق هماهنگی‌ها با آن‌ها تماس گرفته مي‌شود.

سينماهايي كه ميزبان هستند
فيلم «محمد رسول‌الله(ص)» قرار است در نقاط مختلف كشور به اكران دربيايد.
۴۰ سینما در تهران و سینماهای قدس، سپاهان و ساحل در اصفهان، تربیت و ونوس در قم، هویزه، سیمرغ، پیروزی، آفریقا و قدس در خراسان، ۲۲ بهمن، سفیدرود و میرزا کوچک‌خان در گیلان، حلال و گل سرخ در بندر انزلی، ساحل آفریقا، هلال، قدس و نخل در خوزستان و هجرت و ساویز در البرز و همچنین شهرستان‌های شیراز،‌ خرمشهر، بندر انزلی، آستارا، لاهیجان، آمل، بابل، بابلسر، چالوس، تنکابن، گناباد، بیرجند، سبزوار، شهر کرد، کاشان، فولاد شهر و شاهین شهرآماده نمایش این فیلم هستند.

فیلم محمد(ص) تصویر خشونت‌آمیز از اسلام را اصلاح می‌کند 
امروز افتتاحیه جشنواره مونترال کانادا با نمایش فیلم «محمد رسول‌الله» مجید مجیدی آغاز به کار خواهد کرد.
در همین راستا مجید مجیدی در مصاحبه‌ای که با خبرگزاری فرانسه داشت گفت: افراطی‌ها و تکفیری‌هایی مانند داعش نام اسلام را دزدیده‌اند. مجیدی ادامه داد: در دنیای غرب تفسیر نادرسی از اسلام شکل گرفته است که تصویری خشونت‌آمیز از اسلام را نشان می‌دهد و ما باور داریم که این رفتارها به دین اسلام هیچ ارتباطی ندارد.
کارگردان فیلم «محمد» تصریح کرد: فیلم «محمد» بخش اول یک سه‌گانه در مورد زندگی پیامبر است. این فیلم از زمان پیش از تولد ایشان آغاز شده و تا دوران نوجوانی وی ادامه پیدا می‌کند. وی افزود: برخی از کشورها مانند عربستان سعودی با این فیلم مشکل دارند اما بسیاری از کشورهای اسلامی مانند ترکیه، اندونزی، مالزی و کشورهای زیادی در جنوب شرقی آسیا درخواست پخش فیلم را داشته‌اند.

واکنش رسانه‌های خارجی به مصاحبه مجیدی
این مصاحبه مجيدي با واکنش‌های مختلفی روبرو بوده است. برخی رسانه‌های خارجی ضمن اشاره به بخش‌هایی از این مصاحبه واکنش‌های مختلفی نسبت به آن داشته‌اند که در زیر می‌خوانیم:
شبکه فرانس ۲۴ که بخش زیادی از گزارشش را به مخالفت‌هایی که با فیلم «محمد رسول‌الله» شده، اختصاص داده سعی کرده با استفاده از تیتر منفی به سراغ مصاحبه مجیدی رفت، «فیلم ایرانی درباره زندگی حضرت «محمد» خشم‌ها را برانگیخت».
شبکه دولتی فرانسه با سوگیری در خبر و درج عبارت مخالفت بسیاری از مسلمانان با نشان دادن چهره پیامبر یک خبر دروغ و غیر‌واقع از فیلم را دستمایه متن خبر کرد و نوشت: فیلم «محمد» که گرانقیمت‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است از روز چهارشنبه در ۱۴۳ سینمای ایران اکران می‌شود. این فیلم حماسی دینی اخیرا از سوی تعداد زیادی از مسلمانانی که با به تصویر کشیدن چهره حضرت محمد‌(ص) مخالفند، انتقادهایی داشته است.
فرانس ۲۴ در ادامه، اختلاف‌افکنی در بین مسلمان را هدف قرار داده و با اشاره به مخالفت‌های دانشگاه الازهر قاهره با فیلم «محمد رسول‌‌الله» افزود: فیلم ۴۰ میلیون دلاری که درباره دوران کودکی حضرت محمد‌(ص) است، از سوی روحانیون سنی که مدعی‌اند تصویر چهره پیامبر ممنوع (حرام) است، به شدت مورد خشم واقع شده است. آنها نه تنها با تصویر چهره پیامبر که با تقلید صدای او نیز مخالفند.
روزنامه بریتانیایی «دیلی استار» نیز با تیتر دو پهلوی «فیلم حماسی ایرانی «محمد» سعی در تغییر چهره اسلام دارد» به سراغ مصاحبه «مجیدی» با خبرگزاری فرانسه رفت. این روزنامه گزارش خود را اینگونه آغاز کرد: کارگردان گران‌ترین پروژه تاریخ سینمای ایران، «محمد»، ابراز امیدواری کرده است که این فیلم چهره خشن اسلام را بهبود ببخشد، ولی در عین حال این ریسک وجود دارد این حماسی دینی علی‌رغم آنکه چهره پیامبر اسلام را به تصویر نکشیده است، خشم بسیاری از مسلمانان را برانگیزد.
این روزنامه بریتانیایی در ادامه خبر خود با دور شدن از پیام وحدت‌بخش فیلم بین مسلمانان جهان، ضمن اشاره به بخش‌هایی از مصاحبه «مجیدی»، نوشت: در حالی‌که ایران از کاریکاتورهایی که درباره پیامبر اسلام توسط هفته‌نامه فرانسوی «شارلی ابدو» منتشر شد، ابراز انزجار کرده است ولی شیعیان که بخش زیادی از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند، در مجموع نسبت به تصویر کشیدن چهره‌های دینی، نسبت به اهل‌سنت، راحت‌تر برخورد می‌کنند.
رسانه‌هایی چون جاکارتا پست، بیزینس اینسایدر، مالازین اینسایدر و یور میدل ایست با تیتر فیلم حماسی محمد یا عظیم‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران سعی در تغییر چهره اسلام دارد، خبر مصاحبه «مجیدی» با خبرگزاری فرانسه را منتشر کرده‌اند.

https://siasatrooz.ir/vdcb8ab9.rhbfspiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی

کاش کمی هم فقط کمی، به خودمان و گذشته خودمان توجه می کردیم . متاسفم برای خودمان که نه عرب هستیم و نه عجم . اصلا ما کی هستیم؟