?>?> ترفند برخی خبرنگاران اصلاح‌طلب برای پناهندگی! | سیاست روز
سه شنبه ۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۱
کد مطلب : 96791
از بازداشتی فتنه ۸۸ تا درگیری با نماینده ارومیه

ترفند برخی خبرنگاران اصلاح‌طلب برای پناهندگی!

ماجرا شاید ساده و پیش پا افتاده باشد اما همین ماجرای ساده اینگونه آغاز شد که خبرنگاری از یک روزنامه دولتی به سراغ یک نماینده می‌رود و درباره تشکیل فراکسیون آذری‌زبان مجلس می‌پرسد و اینگونه مطرح می‌کند که تشکیل چنین فراکسیونی باعث قومیت‌گرایی می‌شود و دیگر نمایندگان هم دست به این کار خواهند زد.
البته آنگونه که روایت شده و صدایی هم از پرسش و پاسخ این دو منتشر شده، باز هم ابهام در آن مجادله و درگیری وجود دارد.
واکنش تند آقای قاضی‌پور نسبت به آن خبرنگار می‌توانست آرام‌تر و منطقی‌تر باشد، اما عصبانیت او باعث شد سوء‌استفاده مناسب از چنین اتاقی شود.
الف.ب اکنون خبرنگار روزنامه دولتی ایران است. روزنامه‌ای که خود یکبار با چاپ کاریکاتوری باعث کدورت خاطر هموطنان آذری‌زبان ایران شد و حتی می‌رفت تا به یک تنش تبدیل شود.
نکته مهم این ماجرا در این است که خبرنگار مذکور، در جریان فتنه ۸۸ بازداشت شده بود. او یکی از فعالان فتنه سبز بود و در یک روزنامه زنجیره‌ای اصلاح‌طلبان مشغول به کار بود.
هدف از تحریک یک نماینده مجلس که نسبت به زبان و قوم خود تعصب دارد و همگان هم آن را می‌دانند، چیست؟
هم‌اکنون بر سر همین موضوع رسانه‌های خارجی و برخی رسانه‌های داخلی آن را دامن می‌زنند. اکنون خوراک خوبی برای چند روز رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی آماده شده است تا بتوانند از آن برای خدشه وارد کردن به کشور و مجلس  بهره ببرند.
اگر به یاد داشته باشید، برخی از خبرنگاران اصلاح‌طلب برای اینکه خود را بیشتر مطرح کنند و سر زبان‌ها بیفتند، دست به کارهایی می‌زدند که یک نمونه آن تحریک یک مصاحبه شونده است که می‌تواند نماینده مجلس باشد.
معصومه علی‌نژاد معروف به مسیح علی‌نژاد در حال حاضر ساکن انگلستان است. او از عوامل سرویس جاسوسی انگلستان بوده و ارتباط نزدیکی با گروهک تروریستی منافقین و سلطنت‌طلبان دارد.
این فرد خودفروخته هم دست به اقدامی زد که باعث شد پس از آن از ایران برود و پناهنده شود.
خبرنگاری را از سال ۱۳۷۸ با روزنامه‌ «همبستگی» آغاز کرد و بعد از آن خبرنگار پارلمانی خبرگزاری «ایلنا» در مجلس ششم بود که به دلیل بی‌احترامی به قوانین و سرقت اسناد اداری محرمانه، از مجلس هفتم اخراج شد.
وی دست آخر به روزنامه «اعتماد ملی» ارگان رسمی حزب یکی از سران فتنه پیوست و در سیاه‌نمایی از اوضاع کشور و اهانت به مردم و رئیس‌جمهور قانونی کشور کم نگذاشت و قابل ذکر است که در همین روزنامه، مردم را به دلفین‌های گرسنه و رئیس‌جمهور را به مربی تربیت دلفین‌ها تشبیه کرد، که برای ربودن لقمه‌ای غذا از دست مربی، صدا از خودشان در می‌آورند و حرکات دلفریب نمایشی انجام می‌دهند.
او پس از آن که فتنه‌انگیزی‌های خود را انجام داد تن به وطن‌فروشی داد و از ایران گریخت و پناهندگی را به راحتی دریافت کرد.
نمونه دیگر عکاس چند خبرگزاری داخلی بود که با سوءاستفاده از یک دعوا در محل کارش، از اتریش پناهندگی دریافت کرد.
وی در بهمن‌ماه ۱۳۹۳ برای دریافت پناهندگی از اتریش با قلب واقعیت از یک دعوای ساختگی در محل کار، عنوان کرد که تغییر روند رسیدگی به پرونده ضرب و شتم وی دلیل خروجش از ایران بوده است در حالی که وی خود در دادسرا پرونده داشت و متهم اصلی بود.
او عکاس حق‌التصویر چند خبرگزاری داخلی بود که خود وی در آن زمان در مصاحبه با رسانه‌های ضدانقلاب اذعان کرد که با رسانه‌های مختلف همچون خبرگزاری فارس، مهر و برنا همکاری داشت و با سوء‌استفاده از موقعیت خود پناهندگی دریافت کرد.
یکی از ترفندهایی که برخی برای پناهنده شدن و پذیرش پناهندگی انجام می‌دهند، ورود به مسائلی است که می‌تواند با توجه ویژه از آن سوی مرزها در رسانه‌های فارسی‌زبانی مانند بی‌بی‌سی و صدای آمریکا روبه‌رو شود.
با توجه به اینکه همگان اعتقاد دارند که رفتار آقای قاضی‌پور قابل دفاع نیست اما نمی‌توان نوع برخورد و رفتار تحریک‌آمیز خبرنگاری که در فتنه سال ۸۸ به خاطر فعالیت‌های ضد انقلابی بازداشت شده بود، نادیده گرفت. حتی سابقه او در فتنه ۸۸ می‌تواند به عنوان یک سابقه منفی در ماجرای درگیری با نماینده ارومیه مورد توجه قرار گیرد.
شواهد و قرائن و دیده‌ها و شنیده‌های خبرنگاران و حاضران در مجادله نشان می‌دهد که آقای خبرنگار قصد عصبانی کردن آقای قاضی‌پور را داشت. تأکید و اصرار چندباره خبرنگار باعث عصبانی شدن نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی می‌شود که البته باید از این اتفاق خودداری می‌کرد؛ چون خبرنگار همین را می‌خواست و به هدفش هم رسید.
حال بماند که الف.ب از اطلاعات لازم برخوردار نیست و خبر ندارد که تصوف و صوفی‌گری در زمان صفویه به وجود نیامده است بلکه چند قرن پیش از صفویه، صوفی‌گری شکل گرفته بود.
و اما دیروز در صحن مجلس دو اتفاق دیگر هم افتاد، ابتدا چند تن از نمایندگان مجلس از طیف اصلاح‌طلب به جایگاه خبرنگاران رفتند و از خبرنگاران مجلس دلجویی کردند.
و همچنین قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه هم در تذکر شفاهی بر احترام ویژه خود برای خبرنگاران تأکید کرد.
وی گفت:‌ روز یکشنبه یکی از خبرنگاران با سماجت سؤال بد می‌کرد که موجب شد با شوخی واکنش نشان دهم تا به سرعت بتوانم به ملاقات مردمی برسم.
نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی دیروز در تذکری شفاهی در صحن علنی مجلس گفت: در مورد موضوع ناخوشایندی که روز یکشنبه بین من و یکی از اصحاب رسانه به وجود آمد این توضیح ضروری است که من به واسطه پیگیری مستمر مسائل و مشکلات مردم از صحن علنی به دیدار مردمی در دفترم با سرعت راهی بودم.
وی افزود: خبرنگاران محترم در بین راه پرسش کردند و من جواب دادم. ولی یکی از خبرنگاران عزیز با سماجت سؤال بد می‌کرد که واکنشی همراه با شوخی از طرف من بروز کرد.
قاضی‌پور گفت: از آنجایی که می‌خواستم سریع به ملاقات مردمی برسم مثل تراکتور از هر چه سر راهم بود رد می‌شدم که ناخوشایند بود.
در هر صورت برای بررسی چنین اتفاقاتی همه جوانب باید در نظر گرفته شود. هم سوابق نماینده مردم ارومیه و هم سوابق الف.ب به عنوان یک خبرنگار.

https://siasatrooz.ir/vdcb8zb9.rhb09piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی