جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۳
کد مطلب : 111795
نگاهی بر تلاش دشمن برای هدایت اغتشاشات خارجی به داخل کشور

پنهان شدن آشوبگران پشت مردم

پنهان شدن آشوبگران پشت مردم

درحالی که آتش اغتشاشات بنزینی با رهنمودهای مقام معظم رهبری و بصیرت مردم ایران ناکام ماند ، بررسی ها نشان می دهد که آمریکا و اسرائیل و عربستان برای سر ریز کردن اغتشاشات عراق و لبنان به درون ایران برنامه ریزی های متعددی را انجام داده اند.
در یک ماه گذشته مردم در لبنان و عراق اعتراضاتی به شرایط اقتصادی خود داشتند و در این اعتراضات از دولتمردان خود می خواستند در مقابل فساد حاکم بر سیستم حکومتی کشورشان بیاستند.
این اعتراضات همراه با بستن راهها و مختل کردن شریان حیات اجتماعی ، عصبانی کردن مردم و تشدید فشارهای روانی و اجتماعی بود .
این درحالی بود که پس از بالا گرفتن بحران در عراق، رجب طیب اردوغان ، در واکنش به وضعیت عراق و لبنان، از کشانده شدن اعتراضات به ایران خبر داد و به مقامات کشورمان هشدار داد.
اردوغان در این باره گفت : نا آرامی ها در عراق با هدف ایجاد شکاف در جهان اسلام است و حدس می زند چه کسی پشت این ناآرامی ها قرار دارد.
این درحالی بود که پس از وقوع ناآرامی های اقتصادی در ایران و به خوبی مشخص شد که چه کسانی و با چه اهدافی به دنبال تشدید این نا آرامی ها در ایران هستند .
در همان زمان «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای مداخله‌جویانه درباره برخی اغتشاشات و ناآرامی‌ها در ایران ، با ژست حمایتی ، شادمانی را از این مسئله در کشورمان اعلام کرد و چندی بعد نیز «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در حمایت از آشوبها در حاشیه اعتراضات در ایران، با صدور بیانیه‌ای مداخله‌جویانه اعلام کرد: «ایالات متحده در کنار مردم ایران که مدت‌هاست در حال زجر کشیدن هستند، قرار دارد؛ مردمی که به تازه‌ترین بی‌عدالتی رژیم فاسد در قدرت اعتراض می‌کنند. ما تلاش (دولت ایران) برای قطعی اینترنت را محکوم می‌کنیم».
کاخ سفید نیز در بیانیه ای مداخله اعلام کرد: ایالات متحده از اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم ایران پشتیبانی می‌کند. رژیم تهران به گونه‌ای تعصب‌آمیز برنامه‌های جنگ‌افزارهای هسته‌ای و موشکی را دنبال و از تروریسم پشتیبانی کرده است. به این ترتیب، این رژیم کاری کرده که یک ملت سربلند، اکنون مایه عبرت دیگران شوند.
به این ترتیب آمریکایی که خود به دلیل اعمال چند دهه تحریم‌ علیه ملت ایران، سهم بزرگی در محروم کردن مردم ایران از دست‌یابی به بازراهای جهانی در همه زمینه‌ها و به تبع آن کاهش سطح رفاه جامعه داشتند ، حامی مردم ایران شدند.

برنامه ریزی های قبلی
نشریه امریکن هرالد تریبون در تحلیلی به قلم ثریا سپه پور تحت عنوان «اعتراضات در ایران؛ تاکتیک خوشه های خشونت آمریکا » ضمن پرداختن به ناآرامی های اخیر ایران در این باره نوشت : وقتی تظاهرات در هنگ کنگ، عراق، و لبنان شروع شد، من کاملا منتظر تظاهراتی در ایران بودم. تنها در سال ۲۰۱۸، بنیاد ملی دموکراسی آمریکا میلیون ها دلار در این کشورها(و در دیگر جاها) خرج کرد تا برنامه های آمریکا را به پیش ببرد.
سپه پور در این تحلیل تاکید کرده است : نا آرامی ها پس چند روز اعتراض آرام جای تعجب نداشت. مطمئن بودم که تاکتیک حملات خوشه ای غیر متمرکز به اجرا درآمده است . این تاکتیک اولین بار توسط اندیشکده ی RAND به عنوان یک ابزار تاکتیکی و نظامی معرفی شد. این اندیشکده در کتاب Swarming & The Future of Conflict در این باره می گوید : این تاکیک یک دکترین مناسب برای نیروهای شبکه ای است تا بتواند درگیری های عصر اطلاعات را هدایت کنند. این دکترین نوظهور از این واقعیت ناشی می شود که ارتباطات قوی می تواند چندین واحد کوچک مانور ایجاد کند که به گونه ای شبکه بندی می و هر چند ممکن است بسیار توزیع شده به نظر برسند، اما می توانند به هم بپیوندند و ضربات سختی را بر دشمن وارد کنند.
در ادامه این تحلیل آمده است: تاکتیک خوشه ای به جریان اطلاعات قوی بستگی دارد و این اطلاعات شرط لازم موفقیت آن است. با کنترل ارتباطات و ارسال متن برای تظاهرات کنندگان، گروه های تصادفی در یک یا چند نقطه با یکدیگر بسیج می شوند و با افزایش تعداد پیام و تصاویر ارسالی، خشونت نیز افزایش می یابد. این اولین بار نبود که این تاکتیک در ایران به کار گرفته می شد. اما اولین بار بود که مخالفان ایران متعجب شدند. در کمال ناباوری نظام ایران خیلی سریع اینترنت را خاموش کرد تا جلوی شیوع خشونت را بگیرد.

مسئولین چه می گویند
به گفته وزارت اطلاعات برخی از کسانی که در میان شهروندان معترض کشورمان نفوذ کرده اند از گروهک منافقین بوده اند که از خارج از مرزهای ایران مدیریت شده اند.
علی ربیعی سخنگوی دولت نیز در این باره گفت که برخی از آنها حمله کنندگان به بانک ها نقاب داشته اند.
این در حالی است که رهبر انقلاب و مسئولان کشور از اولین روز ماجرا «نگرانی» و «نارضایتی» مردم از اجرای قانون جدید مدیریت سوخت را مورد اشاره قرار داده و رئیس جمهور و سایر مسئولان نیز بر حقّ اعتراض مردم تأکید کردند.
در عین حال برخی از مسئولین، از کشف یک نوع سلاح در اغتشاشات اخیر پرده برداشتند که در حجم وسیعی به داخل کشور قاچاق شده بود.
بعلاوه با بررسی تصاویر مربوط به محموله هایی که ضابطان قضایی اعم از وزارت اطلاعات، ناجا و سپاه، طی یک سال و نیم اخیر کشف کرده اند، مشخص شد استانهای مختلف کشور با حجم وسیعی از کشف و ورود یک نوع سلاح روبه‌رو بوده اند.
سال گذشته بود که رهبر انقلاب پس از ادعای دشمن برای برنامه‌ریزی براندازی در سال ۹۷، در هشداری گفتند که ممکن است غرب سخن از برنامه براندازی در سال ۹۷ بزند، اما برای سال ۹۸ این طرح را اجرا کند.

آثار دخالت های خارجی
دخالت های خارجی ها در این مسائل آنقدر زیاد بود که صدای مسالمت امیز مردم ایران نیز شنیده نشود بلکه حفره ای باز شود برای کسانی که از خارج از مرزهای ایران هدایت می شوند تا در زمان شلوغی و مواقع خاص اعتراضات مردمی را به سمت آشوب و خرابکاری هدایت کنند.
دقیقا در این فضا مداخله کنندگان خارجی با پنهان کردن خود پشت عناصر آشوبگر هزینه هایی به ملت تحمیل کردند که هیچگاه آن را نمی پردازند بلکه برعکس همیشه خود را طلبکار مردم فرض می کنند.
در این میان بسیاری از کارشناسان سیاسی بر این باورند که دشمنان ایران در نظر دارند تا با استفاده از اهرام ناآرامی و آشوب ایران را راضی به مذاکره کنند و به دنیا نشان دهند که مردم ایران زیر بار تروریسم اقتصادی کم آورده و این تظاهرات گواه این ادعا است.
همچنین اروپایی ها نیز برای لاپوشانی های بدعهدی خودشان نسبت به برجام اینبار نارضایتی های مردم ایران را دست آویز بدقولی های خود کرده اندکرده اند.

در نهایت
در نهایت مشکلی که با تدبیر و رهنمودهای به موقع مقام معظم رهبری خاتمه یافت ، باید مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد. نگاه به بررسی این حوادث باید چند بعدی بوده و از سوی مجموعه نظام مورد تحلیل قرار گیرد . حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آذرماه سال ۶۸ خبر از تشکیل سمیناری با عنوان اسلام و تشیع توسط رژیم صهیونیستی و جلساتی توسط اندیشمندان و سیاستمداران امریکایی برای براندازی جمهوری اسلامی در برنامه‌ای ۳۰ ساله، دادند.
ایشان فرمودند: «این‌ها راجع به اسلام، کارشناس و متفکر دارند که می‌نشینند و در باره ملت‌ها و اندیشه‌ها و روحیات و مذاهب گوناگون پرونده‌هایی درست می‌کنند و در مراکز فرهنگی و تحقیقاتی و جاسوسی خود، تمام آن پرونده‌های آرشیو شده را دوباره مطرح می‌کنند و کار‌های تحقیقاتی جدید انجام می‌دهند؛ این که می‌شنویم که در اسرائیل سمیناری تحت عنوان «شناخت اسلام و تشیع در ایران» برگزار می‌شود، به همین معنا و در همین جهت است. در بسیاری از جا‌های دنیا سمینار‌ها و جلسات تحقیقاتی، توسط دنیای غرب و استکبار تشکیل می‌شود و تز‌های گوناگونی برای بازنگری به اسلام مطرح می‌گردد. استکبار همه وجودش را در جهت اداره مطلوب خودش به کار می‌گیرد و کاملاً با فکر حرکت می‌کند و جریانات جهانی را هدایت می‌نماید تا محفوظ بماند، چون می‌داند که اگر فکر و پیش بینی و آینده نگری نکرده و اگر آمار نداشته باشد، ضربه خواهد خورد. عالی‌ترین و متمایز‌ترین دستگاه‌های فکری در اختیار استکبار است، این‌ها از ۱۵ یا ۲۰ سال قبل برای مسائل بلندمدت سرمایه داری، فکر و طراحی می‌کنند و نقشه می‌ریزند تا در آینده، دقیقاً بیست سال دیگر از آن جواب بگیرند.»
اما تأسف بار این جاست که علیرغم گذشت بیش از دو دهه از پروژه ۲۰۲۰ و با توجه به این که شاهد دو مرحله از آن در سال‌های ۷۸ و ۸۸ بوده ایم، التفات چندانی به سخنان ایشان نشد.
در اغتشاشات بنزینی نیز شبکه مذکور که ترکیبی از گروهک‌های مختلف ضد مردمی اعم از مجاهد خلق، سلطنت‌طلب، تجزیه‌طلبان و ... است؛ برای پیش انتخابات مجلس شورای اسلامی و سوء استفاده از فضای انتخاباتی جهت ایجاد آشوب و بلوا در کشور برنامه‌ریزی کردند، که با تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت بنزین و پیش‌بینی اعتراضات احتمالی مردم، زمینه را برای اجرای سریع‌تر طرح آماده دیدند.
مسائلی چون پیگیری و چاره جویی از مشکلات کشور ، توجه به رویکرد های امنیتی با برخورد های سلبی و بدون برنامه ریزی حل نمی شود و باید به خواسته های اقتصادی مردم پاسخ داده شود .

https://siasatrooz.ir/vdcb98b8srhb8zp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی