?>?> توصیه‌هایی به مسئولان | سیاست روز
يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۲
کد مطلب : 103299
سیاست مجازی

توصیه‌هایی به مسئولان

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: در قدیم از دو تدبیر نام می‌بردند؛ تدبیر منزل و تدبیر مدن. امروزه از علم سیاست و اقتصاد در حکمرانی نام می‌برند. از گذشته تاکنون ثابت شده است که کشورداری و حل مشکلات معیشتی مردم بدون فهم علمی و تدبیر، ممکن نیست؛ ولی دیده شده است که غرور و تکبر دولتمردان، اجازه درک مشکلات و مواجهه با مسائل را از آن‌ها می‌گیرد؛ بنابراین مسئولان کشور ما باید بیش از آن که سخن می‌گویند، گوش دهند و بیش از آن که قول می‌دهند، عمل کنند؛ که البته شرط آن تواضع و فروتنی و به قول جبهه ای‌ها خاکی بودن است. خودکامگی و تکبر، فهم و درایت را از انسان می‌ستاند. نشستن بر صندلی قدرت نباید حال آدم‌ها را تغییر دهد و باعث فاصله از مردم شود.

شیطان و انسان دربند
وحید یامین‌پور مجری برنامه جهان‌آرا در کانال تلگرامی خود نوشت: شيطان آرام آرام به گونه‌ای ساختار انسان را می‌بندد كه انسان غير از اين كه حالا مواظبت بر ضوابط نمى‌كند؛ نسبت به طلب دنيا بى‌حيا مى‌شود؛ به اين معنى كه آن نفس لوّامه [ملامت‌گر] را بيرون می‌كشد لذا هر كار بدى می‌كند، دیگر هيچ ناراحت نيست. در خيلى صفات ديگر هم اين طور است. غالبا افرادى كه نستجيرباللّه‏ مبتلا به زنا شده باشند، از يك سرى جاهاي سیرشان، نفس لوّامه برداشته می‌شود. لذا يك علائمى كه بعضى از بزرگان گفته‌اند این است که اگر ديديد كسى دلش شور می‌زند و می‌رود به سمت نماز جماعت، اين علامت خوبى است. معلوم می‌شود اين يك سرى مشكلات را ندارد و يك سرى آلودگى‌ها را پيدا نكرده است. يك سرى كارهایی كه ما می‌كنيم، شيطان يك حالتى براى ما پيش می‌آورد که نسبت به خوبی‌ها و بدی‌ها بی‌تفاوت می‌شویم. بدترين نوع تسلط شيطان، بى‌تفاوت شدن نسبت به خوبى و بدى است. آخرش انسان بايد يك حالتى در او باشد كه خوبى را با تمام وجود به سمتش شتاب كند و دوست داشته باشد.

تو می‌گردی!
داریوش سجادی در کانال تلگرامی خود نوشت: مطالبه رفراندوم توسط حسن روحانی در خوش‌بینانه‌ترین حالت مُبین ناآشنایی بالاترین مقام اجرایی کشور با ماهیت دمکراسی در یک نظام دین‌محور است! مزید اطلاع آقای روحانی باید به ایشان گوشزد کرد نقطه تمایز «دمکراسی عرفی» با «دمکراسی دینی» در حد فاصل «دمکراسی خواست‌سالار» با «دمکراسی مصلحت‌سالار» پرتوگرافی می‌کند. فی‌الواقع در دمکراسی عرفی است که دولتمرد صرفا و حسب ظاهر خود را تامین‌کننده خواست‌های شهروند می‌کند تا از این طریق مانائی خود در اتاق قدرت را با خوش‌رقصی و خوش‌خرامی مطابق مطالبات و خواست‌های شهروندان تضمین نماید. برخلاف دمکراسی عرفی در یک نظام دین‌محور قبل از خواست شهروند این منافع کشور و مصالح شهروند است که تشخیص و تحصیل آن بمنظور نیل به استلزامات و احتیاجات جامعه دینی را دولتمردان در قامت فرزانگان و نخبگان جامعه عهده‌داری می‌کنند.
آقای روحانی! سال‌ها پیش هم‌قطاران پیشین‌تان مانند امروز شما عوامانه پیشنهاد برگزاری رفراندوم بمنظور بهبود مناسبات با آمریکا را دادند و در همان تاریخ به سهم خود این نکته را گوشزد کردم که بحث رابطه با آمریکا یک موضوع کاملا تخصصی است که کمال عوام‌فریبی است چنانچه این بحث تخصصی را محول به «آری یا نه» گفتن شهروندان نمائید! این مانند آن است که واشنگتن نیز حمله نظامی به ایران را محول به رفراندوم کند و در آن صورت مطمئن باشید به اعتبار سال‌ها سیاه‌نمایی از ایران توسط رسانه‌های غربی بالای ۸۰ درصد مردم آمریکا دستور جنگ با ایران را صادر می‌کند.

https://siasatrooz.ir/vdcb9fb89rhbg5p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی