چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۳
کد مطلب : 108690
کشور مدعی حقوق بشر در روز کارگر پادگان نظامی شد

فرانسه مهد سرکوب کارگران

فرانسه مهد سرکوب کارگران

روز جهانی کارگر در حالی در بسیاری از کشورها برگزار شد که در فرانسه با دخالت هزاران پلیس به صحنه سرکوب کارگران مبدل شد.
فرانسه که در ماه‌های اخیر صحنه اعتراض های مردمی به نظام سرمایه‌داری بوده در روز کارگر نیز صحنه اعتراض به سیاست‌های دولتمردان شد در حالی که به فرمان ماکرون رئیس جمهور تدابیر نظامی و امنیتی عملا ایم کشور را به پادگان تبدیل کرد. ده ها هزار پلیس ضد شورش، ژاندارم، نیروهای امنیتی و آتش نشانان و گروه های امداد در سطح پاريس با تجهیزات پیشرفته دیده می شوند که مشغول بازرسی افراد و خودروها هستند.
در روز جهانی کارگر، فرانسه از ترس گسترش بلوا و ناآرامی به پادگانی کاملا نظامی تبدیل شد. ده ها هزار پلیس ضد شورش، ژاندارم، نیروهای امنیتی و آتش نشانان و گروه های امداد در سطح شهر با تجهیزات پیشرفته دیده شدند که مشغول بازرسی افراد و خودروها بودند.امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه دستور برخورد شدید با معترضان به نظام سرمایه داری در روز کارگر را صادر کرده است. در سراسر فرانسه به ویژه پاریس جشن روز کارگر به تظاهرات گسترده همه مخالفان دولت اعم از جنبش ضدسرمایه داری و سندیکاها و احزاب مخالف علیه سیاست های دولت تبدیل شد. جشن روز جهانی کارگر امسال در فرانسه هیچ شباهتی به جشن ندارد چرا که همه مخالفان دولت، کارگران ، و احزاب به جنبش ضدسرمایه داری پیوسته اند.
به گفته منابع رسانه ای تعداد زیادی از افراد دستگیر شدند. وزارت کشور فرانسه درباره تعداد بازداشتی ها خبری منعکس نکرده است اما فقط در توئیتر چند تصویر از سلاح های سرد نامتعارف مانند چاقو و قمه و پنجه بوکس و مواد آتش زاد را نشان داده است. کارگران و معترضان به نظام سرمایه داری با رد هر گونه فضا سازی رسانه ای دولت و همه رسانه های فرانسه که علیه آنان فعالیت می کنند اعلام کرده اند ما حاضریم امنیت تظاهرات دیروز را خودمان به عهده بگیریم و نیاز به لشکرکشی و پلیس بازی دولت فرانسه نیست. رسانه های فرانسه دیروز را روز بزرگ آزمون امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه بیان می کنند.
امسال به علت ادامه اعتراضات جنبش ضد سرمایه‌داری که از حدود ۶ ماه قبل آغاز شده، روز کارگر بسیار متفاوت از سال‌های گذشته است؛ فعالان این جنبش و سندیکا‌های کاری و کارگری و همه احزاب مخالف دولت ماکرون در فراخوانی واحد اعلام کرده اند در تظاهرات بزرگ نسبت به سیاست‌های دولت فرانسه شعار دادند.
از روز سه‌شنبه بیشتر بانک‌ها، فروشگاه‌ها و اماکن تجاری به ویژه برند‌های بزرگ و معروف (که از نظر جنبش ضد سرمایه‌داری نماد سرمایه‌داری هستند) همه ویترین‌ها و ورودی‌های خود را تخته کرده و با استخدام محافظان ویژه به مقابله با خرابکاری‌های احتمالی پرداخته‌اند. تاکنون در جریان حدود ۶ ماه تظاهرات‌های ضدسرمایه‌داری در فرانسه که هر شنبه در سراسر این کشور برپا می‌شود بیش از ۱۰ نفر کشته و ۱۳ هزار نفر هم بازداشت یا زخمی شده‌اند. از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۲۸ پلیس خودکشی کرده‌اند که به گفته کارشناسان این آمار بسیار وحشتناکی است.
لازم به ذکر است شنبه معترضان جلیقه‌زرد در پاریس و سایر شهرهای فرانسه برای بیست‌وچهارمین هفته متوالی تظاهرات اعتراضی خود را برگزار کردند. به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، اعتراضات این هفته فرانسه در حالی آغاز شده است که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه به‌منظور رفع مشکلات مردم فرانسه، کاهش مالیات بر درآمد را وعده داده است. شمار شرکت‌کنندگان در تظاهرات هفته گذشته جلیقه‌زردها به ۶۰هزار نفر رسید که ۹۰۰۰ نفر آن در پاریس تجمع کردند. پلیس ۱۲۶ نفر را دستگیر کرد. این در حالی که پاسخ دولت فرانسه به مطالبات مردمی سرکوب و بازداشت‌های گسترده بوده است. شمار معترضان جلیقه زرد‌ها در هفته گذشته به ۲۷ هزار و ۹۰۰ نفر در پاریس رسید. تظاهرات در فرانسه، از ۱۷ نوامبر سال گذشته میلادی در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی مکرون آغاز شد و همچنان ادامه دارد. بر اثر این اعتراضات تاکنون ۱۰ نفر کشته و ۸ هزار نفر زخمی یا بازداشت شده‌اند. حدود ۲۰ نفر هم بر اثر اصابت گلوله تفنگ فلش بال به چشمشان بینایی خود را از دست داده‌اند.

https://siasatrooz.ir/vdcb9wb8grhbg0p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی