دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۸
کد مطلب : 91453
ماليات‌دهندگان آمريكايي همچنان قرباني هزينه‌هاي دوستي دولتمردانشان با اسرائيل مي‌شوند

رفيق ناباب بلاي جان آمريكايي‌ها

رسوايي ژنو؛ راز مشترك كاخ سفيد،كنگره و تل‌آويو
رفيق ناباب بلاي جان آمريكايي‌ها

ماليات‌دهندگان آمريكايي در حالي همچنان ميلياردها دلار هزينه دوستي دولتمردانشان با اسرائيل كه به رفيقي ناباب براي كشورشان مبدل شده مي‌پردازند كه پس از هفته‌ها راز هوچي‌گري مشترك كاخ سفيد، كنگره و تل‌آويو عليه جمهوري اسلامي ايران آشكار شد.
باراك اوباما در سال ۲۰۰۹ در حالي وارد كاخ سفيد شد كه وعده تغيير را مطرح كرد. برخي بر اين گمان بودند كه تغيير يعني پايان دادن به سياست‌هاي مخرب بوش و رويكرد عقلايي به مسائل داخلي و خارجي آمريكا. اما گويا اين تغيير صرفا تاكتيكي بوده و استراتژي همان ديوانگي دوران بوش بوده است. عينيت اين امر را در مواضع سران كاخ سفيد در حمايت از رژيم صهيونيستي مي‌توان مشاهده كرد.
شورای امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه و در آستانه ورود نخست‌وزير رژیم صهیونیستی به آمریکا با صدور بیانیه‌ای به تشریح حمایت‌های بی‌سابقه دولت باراک اوباما از رژیم تل‌آویو پرداخت.
در ابتدای این بیانیه آمده است: «از زمانی که اسرائیل در سال ۱۹۴۸ بنیانگذاری شد، ایالات متحده قاطعانه به عنوان نزدیک‌ترین متحد خود در خاورمیانه، کنار آن ایستاده است. ایالات متحده به عنوان اولین کشوری که اسرائیل را به رسمیت شناخت، روابطی عمیق و ناگسستنی با اسرائیل ایجاد کرده است.»
«طی دوره رئیس‌جمهور اوباما، تعامل آمریکا با اسرائیل به سطحی بی‌سابقه رشد کرده و تقویت شده است. از دیدارهای مداوم سران دو طرف گرفته تا کسب اطمینان از اینکه اسرائیل همچنان بالاترین حجم کمک‌های خارجی ایالات متحده را دریافت می‌کند، رئیس‌جمهور عمیقا بر کمک به اسرائیل جهت حفظ قدرت و امنیتش، متعهد بوده است.» وی در اولین بند آمریکا را «مدافع سرسخت» اسرائیل خوانده و نوشته است: «رئیس‌جمهور اوباما توان دفاعی اسرائیل را به روش‌هایی قاطع و بی‌سابقه، تقویت کرده است.»
به گفته میهان، از سال ۲۰۰۹ یعنی ابتدای فعالیت اوباما، آمریکا بیش از ۲۰.۵ میلیارد دلار از حمله بودجه موسوم به «اعتبار نظامی خارجی» به اسرائیل کمک کرده است. همچنین تنها در سال مالی ۲۰۱۴، دولت اوباما خواستار تخصیص بودجه ۳.۱ میلیارد دلاری برای کمک‌های نظامی به اسرائیل شده است.
این بیانیه می‌افزاید: «رئیس‌جمهور تاکنون ۲.۹ میلیارد دلار برای تأمین بودجه برنامه و سامانه‌های دفاع موشکی، به اسرائیل کمک کرده است. از سال ۲۰۱۱، ایالات متحده بیش از ۱.۳ میلیارد دلار تنها برای سامانه گنبد آهنین، به اسرائیل کمک کرده است، که ۲۲۵ میلیون دلار آن به صورت پرداخت فوری در تابستان امسال بوده است.» به اذعان میهان، آمریکا تنها در سال گذشته با ۱۸ قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه اسرائیل، مخالفت کرده است. وی می‌افزاید: «سال گذشته، در ۵ مورد، ایالات متحده تنها کشوری بود که به تمهیدات ناعادلانه ضداسرائیلی در شورای حقوق بشر سازمان ملل، رأی "منفی" داد.»
«حامی صلح»، «شریک اقتصادی» و «حامی آوارگان و پناهجویان» سه بند دیگر بیانیه کاخ سفید در مورد حجم حمایت‌های دولت اوباما از اسرائیل هستند.
اين آمارها در حالي منتشر شده كه به اذعان تحليلگران سياسي و نظامي آمريكا، رژيم صهيونيستي در ازاي اين همه كمك كاركردي براي آمريكا نداشته است. از يك‌سو جنايات اين رژيم رسوايي براي آمريكا و حقوق بشر ادعايي آن شده است و از سوي ديگر در منطقه نيز نتوانسته كاري براي آمريكا انجام دهد كه ناتواني در برابر مقاومت نمودي از آن است.
در همين حال صهيونيست‌ها براي تامين منافع خود در كنار خسارت‌هاي مالي و معنوي براي مردم آمريكا؛ با ايجاد شكاف ميان جمهوري‌خواه و دموكرات مانع از حركت كنگره و كاخ سفيد در چارچوب حل مشكلات مردم شده‌اند چنانكه كنگره و كاخ سفيد در مجموعه‌اي از مسائل سرشاخ شده‌اند.
در اين ميان يك خسارت سنگين صهيونيست‌ها براي آمريكايي‌ها داشته‌اند و آن اينكه براي منافع خود حتي هژموني آمريكايي را نيز به بازي گرفته‌اند. به عنوان مثال در مذاكرات هسته‌اي ايران و ۱+۵ آمريكا در حالي سعي دارد تا خود را محور اصلي و تنها تصميم‌گيرنده معرفي نمايد كه سران صهيونيست‌ها با هوچي‌گري و ادعاهاي تبليغاتي برآنند تا خود را بالاتر از آمريكا معرفي نمايند كه سفر نتانياهو به آمريكا بخشي از اين بازي است.
درد مشترك كنگره، كاخ سفيد و تل‌آويو
با توجه به كمك‌هاي كاخ سفيد به صهيونيست‌ها و ابراز ارادت گسترده كنگره به صهيونيست‌ها و اين حقيقت كه صهيونيست‌ها و كنگره آمريكا هيچ جايگاهي در مذاكرات ندارند و اين ۱+۵ و جمهوري اسلامي ايران هستند كه تصميم نهايي را مي‌گيرند و كنگره آمريكا و صهيونيست‌ها هرگز از جايگاه جهاني براي تاثيرگذاري بر مذاكرات برخوردار نيستند اين سوال مطرح مي‌شود اين همه هوچي‌گري در باب سفر نتانياهو به آمريكا و برجسته شدن مواضع ضد ايراني صهيونيست‌ها چيست؟
براي پاسخ به اين پرسش دو خبر مهم بايد در نظر گرفته شود. اول اينكه رژيم صهيونيستي در حالي ۲۶ اسفند انتخابات برگزار مي‌كند كه نتانياهو نخست‌وزير صهيونيست‌ها دستانش خالي‌خالي است.
نظرسنجي‌ها نشان مي‌دهد که نتانياهو و حزب ليکود به دليل ناکامي‌هاي داخلي و شکست‌هاي بيروني نظير ناکامي در جنگ ۵۱ روزه غزه، شکست در برابر حزب‌الله و سوريه به رغم حمايت‌هاي گسترده از تروريست‌ها، تشديد فضاي ضد صهيونيستي در اروپا و رويکردهاي جهاني به پذيرش کشور فلسطين و ناتواني در جلب نظر ۱+۵ براي تقابل با ايران و ده‌ها شکست ديگر زمينه‌ساز سقوط نتانياهو را فراهم مي‌سازد. با توجه به ساختار افراطي حاکم بر ساکنان اراضي اشغالي، نتانياهو مانند بسياري از جريان‌هاي صهيونيستي، محور برنامه‌هاي خود را بر اصل جنگ و نظامي‌گري استوار کرده است. تاکيد بر حمله به غزه، اقدام نظامي عليه سوريه و لبنان، ادعاي گزينه نظامي عليه ايران به صورت يک‌جانبه از جمله اين رفتارهاي نتانياهو مي‌باشد. وي اکنون با حضور در آمريکا با ايجاد فضاي رسانه‌اي و هوچي‌گري عليه ايران سعي دارد تا خود را تنها گزينه موثر و نهايي براي افراط‌گرايي حاکم بر رژيم صهيونيستي عنوان نمايد.
دوم آنكه ديروز نشست شوراي حقوق بشر در ژنو آغاز گرديده در حالي كه از محورهاي نشست را بررسي پرونده رژيم صهيونيستي تشكيل مي‌دهد. انزواي جهاني صهيونيست‌ها به شدت افزايش يافته در حالي كه موج اعتراض‌هاي جهاني به جنايات اين رژيم يعني نابودي نتانياهو در آستانه انتخابات و از سوي ديگر محكوم شدن صهيونيست‌ها در مجامع جهاني. بازشدن پرونده نژاد‌پرستي حاكم بر ساختار سياسي، امنيتي و قضايي آمريكا كه در ماه‌هاي اخير ده‌ها سياه‌پوست را به دست پليس به قتل رسانده و قاتلان تبرئه شده‌اند و رسوايي ارسال تسليحات آمريكايي براي داعش ضد بشريت و ده‌ها جنايتي كه آمريكا در آن مشاركت دارد موج جهاني عليه حقوق بشر ادعايي آمريكا را به همراه خواهد داشت. رسوايي حقوق بشر درد مشترك اين روزهاي آمريكا و صهيونيست‌ها است كه با هوچي‌گري و فضاسازي رسانه‌اي و حاشيه‌سازي به دنبال پنهان‌سازي آن هستند.
الف ) اعتراف سوال‌برانگيز
اعتراف به تلفات صهيونيست‌ها در جنگ غزه بخشي از اين طراحي براي متهم‌سازي مقاومت و مظلوم‌نمايي صهيونيست‌ها است. شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی روز یکشنبه تاکید کرد که بیشتر نظامیان صهیونیست معلول، دچار ناشنوایی و بیماری‌هاي روحی و روانی شده‌اند. این شبکه به نقل از یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در پایان جنگ علیه غزه ، ۵۰۳ نظامی شرکت‌کننده در این جنگ شکایت‌هایی را به وزارت جنگ تسلیم کرده و خواستار دریافت غرامت بابت معلولیت شدند. کارشناسان بر این باورند رژیم صهیونیستی برای سرپوش گذاشتن جنایات خود در نشست حقوق بشر در ژنو که البته یکی از محورهای این نشست پرونده جنایات صهیونیست است به این اعتراف اقدام نموده است. این آمارسازی در حالی صورت مي‌گیرد که در طول جنگ غزه، آمارهای مربوط به کشته‌ها و ویرانی‌هاي این جنگ نشان مي‌دهد بیش از ۲۲۳۰ فلسطینی در این جنگ به شهادت رسیده‌اند که بیشتر شهدا غیرنظامی هستند و از این میان ۵۷۸ تن از آنها کودک و ۲۶۱ نفر زن بوده‌اند. در این جنگ همچنین بیش از ۱۰ هزار غیرنظامی زخمی شده‌اند. حتی اموات در غزه نیز از حملات در امان نماندند.
نشر اين حقايق در نشست حقوق بشر نه تنها رسوايي براي صهيونيست‌ها بلكه براي آمريكا و كشورهاي اروپايي نظير انگليس و فرانسه نيز مي‌باشد. بنابراين طيفي از صهيونيست‌ها، آمريكايي‌ها و سران اروپا با هوچي‌گري حاشيه‌اي به دنبال كمرنگ‌سازي اين رسوايي و حتي پرونده‌سازي عليه مقاومت هستند.
در چارچوب همين جوسازي خبرگزاری رویترز با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی و اسرائیل، نوشته است که دو طرف به دنبال کاهش تنش در روابط خود هستند. تبليغاتي بودن سفر نتانياهو به آمريكا زماني آشكارتر مي‌شود كه ليوني رهبر حزب «هاتنوعا» و وزیر سابق دادگستری رژیم صهیونیستی بر این باور است میان سخنرانی نخست‌وزير این رژیم در کنگره و چاپ آگهی تبلیغاتی علیه مشاور امنیت ملی آمریکا در روزنامه نیویورک‌تایمز ارتباط وجود دارد. در ادامه جوسازي رسانه‌اي در باب سفر نتانياهو روزنامه نیویورک تایمز نوشت: باراک اوباما رئيس‌جمهور آمریکا و دو مقام ارشد امنیتی این کشور قصد دارند پیش از سخنرانی نخست‌وزير اسرائیل در کنگره، به طور علنی درباره توافق دیپلماتیک با ایران صحبت کنند.
ب) هوچي گري عليه ايران
بعد ديگر تحركات صهيونيستي - آمريكايي براي پنهان‌سازي جناياتشان عليه فلسطين و منطقه را در تحركات ضد ايراني آنان مي‌توان مشاهده كرد. آنها در فضاي رسانه‌اي و با برجسته‌سازي مسائلي همچون تهديد هسته‌اي ايران، تقلاي نتانياهو و برخي سناتورها براي مقابله با ايران و در نهايت بازي آيپك براي برجسته‌سازي نام ايران به عنوان تهديد اول صهيونيست‌ها مي‌توان مشاهده كرد.
سران لابی صهیونیستی «آیپک» یکشنبه شب اعلام کردند که افزایش فشارها بر ایران، تنها اولویت آن‌ها در سال‌جاری خواهد بود. «برد گوردون» مدیر سیاستگذاری و امور دولتی آیپک در ابتدای این نشست با اعلام اینکه تمام تمرکز عوامل لابی‌گر این سازمان امسال صرف «جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای» می‌شود، سه اولویت را در این راستا اعلام کرد.بر‌اساس این طرح که فعلا تا پایان ماه مارس از دستور خارج شده، کنگره تلاش خواهد کرد تا با کسب دو سوم آرا و در نتیجه ناتوان کردن باراک اوباما رئیس‌جمهور از وتوی طرح، تحریم‌هایی را به تصویب برساند که در صورت شکست مذاکرات اجرایی می‌شوند.
به نوشته روزنامه وال‌استریت‌ژورنال، «هاوارد کور» مدیر اجرایی آیپک در مورد نقش کنگره گفت: «کنگره نقش حساسی دارد. نقش کنگره، با حصول توافق به پایان نمی‌رسد. کنگره باید توافق را مورد ارزیابی قرار دهد.» آيپك در حالي سعي كرد تا بخشي از طرح آمريكايي - صهيونيستي براي دور ساختن افكار عمومي از نشست ژنو را عهده‌دار شود كه يك واقعيت را بايد در نظر داشت و آن اينكه با شكست‌هاي سنگين صهيونيست‌ها در فلسطين و منطقه تماما به خاطر الگوي مقاومتي است كه برگرفته از جمهوري اسلامي است. بر اين اساس محور بودن ايران براي آيپك يك اصل بديهي است اما اينكه آيپك توان مقابله با توان هسته‌اي را دارد يك دروغ بزرگ است چرا كه آيپك اصلا هيچ جايگاهي ندارد كه بخواهد بر مذاكرات تاثير گذار باشد.
توهم صهيونيستي - آمريكايي براي برجسته‌سازي نام آيپك به عنوان تصميم‌گير جهاني زماني بيشتر نمود مي‌يابد كه سناتور «لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه آمریکایی و نویسنده یکی از طرح‌های تحریمی ضد ایران در این نشست سازمان ملل را به قطع کمک‌های مالی در صورت عدم اتخاذ مواضع همسو با رژیم صهیونیستی تهدید کرد.
ادامه فضاسازي صهيونيست‌ها زماني است كه یک مقام ارشد رژیم‌صهیونیستی همزمان با ورود نخست‌وزیر این رژیم به واشنگتن، گفت نتانیاهو در سخنرانی‌ای در کنگره، جزئیاتی را که از توافق با ایران می‌داند، علنی خواهد کرد. اين ادعا در حالي مطرح شده كه كري در كنگره رسما اعلام كرد هيچ توافقي صورت نگرفته و گمانه‌زنان نيز رفتارشان بدون سند است. صهيونيست‌ها بر آنند تا چنان نشان دهند كه همه‌كاره مذاكرات هستند. اين در حالي است كه صهيونيست‌ها هيچ جايگاهي در معادلات جهاني ندارند و امروز در بدترين شرايط انزوا هستند همچنين كنگره صرفا پارلمان آمريكاست و حق تصميم‌گيري براي جهان را ندارد. در ضمن اگر كنگره به دنبال افراط‌گرايي صهيونيست‌ها بروند اين ايالات متحده است كه مقصر ناكامي مذاكرات معرفي مي‌گردد. بینر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نيز به كمك صهيونيست‌ها آمده چنانكه وي می‌گوید به نظر نمی‌رسد توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و گروه ۱+۵ به اندازه کافی خوب باشد.
وي در حالي تلاش كرده تا خود را حامي صهيونيست‌ها معرفي نمايد كه كارشناسان اين رفتارها را تبليغاتي و نشات گرفته از تقابل ميان جمهوري‌خواهان و دموكرات‌ها مي‌دانند كه آن هم هزينه صهيونيست‌ها براي مردم آمريكا به دليل دوستي دولتمردانشان با صهيونيست‌ها است. به عنوان نمونه "جاشوا لندیس" تحلیل‌گر و استاد دانشگاه "اوکلاهما" عنوان کرد: دلیل حمایت جمهوری‌خواهان از سخنرانی نتانیاهو در کنگره جلبِ حمایت یهودیان آمریکایی است. وی افزود: "جمهوری‌خواهان به طُرق مختلف سعی دارند تا حمایت و رأی یهودیان را به دست آورند." هوچي‌گري صهيونيست‌ها تا بدان‌جا پيش مي‌رود كه "نفتالی بنت" رئیس حزب "خانه یهود" و وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت: برد موشک‌های ایران به نیویورک خواهد رسید.
در ادامه جوسازي‌ها عليه ايران جان کری در بخشي از سخنانش در نشست حقوق بشر ژنو از ماموریت نماینده ویژه حقوق بشر سازمان ملل در ایران حمایت کرد. وي تاكيد كرده بود كه به حمايت از صهيونيست‌ها در اين نشست خواهد پرداخت.

خسته شدن مردم آمريكا
آنچه در مجموع رفتار آمريكايي‌ها و صهيونيست‌ها مشاهده مي‌شود آن است كه سران آمريكا همچنان گرفتار رفيق ناباب خود يعني صهيونيست‌ها هستند و در اين راه نيز همچنان در حال قرباني ساختن منافع مردم آمريكا هستند. به رغم تمام تبليغات سران آمريكا و صهيونيست‌ها، نگاه مردم آمريكا به ادامه روابط كشورشان با اين رژيم منفي است چنانكه پلیس امریکا پنج معترض را که علیه جنایات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزير اسرائیل در واشنگتن تظاهرات کرده بودند، بازداشت کرد. این اعتراضات از سوی موسسه حامی صلح «کد پینک» و دیگر گروه های ضد اسرائیلی سازماندهی شده بود. معترضان همچنین در روز اول کنفرانس سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک)، یکی از قدرتمندترین لابی‌های طرفدار اسرائیل در امریکا تحصن کردند. معترضان در حالی که ماسک‌های نتانیاهو به صورت زده بودند و پلاکاردهایی با مضمون «نتانیاهو جنایتکار جنگی است» در دست داشتند، برقراری عدالت و برابری را برای فلسطینی‌ها و پایان دادن به آپارتاید اسرائیل را خواستار شدند. فعالان ضد اسرائیلی تعطیلی کنفرانس سه روزه آیپک را خواستارند چراکه بر این باورند که آیپک جنایات اسرائیل را توجیه می‌کند. آنها برای پیگیری این خواست خود همچنین صفحه‌ای در شبکه اجتماعی توئیتر به آدرس #ShutDownAIPAC باز کرده‌اند.
در همين حال بر‌اساس جدیدترین نظرسنجی انجام شده تقریبا نیمی از آمریکایی‌ها معتقدند که رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نباید از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سخنرانی در کنگره آمریکا دعوت به عمل می‌آورد. نگاه منفي مردم آمريكا روي اعضاي كنگره نيز تاثير گذاشته است چنانكه حدود سی و پنج تن از اعضای دمکرات کنگره آمریکا، به علاوه رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور این کشور، سخنرانی نتانیاهو را تحریم کردند.
واقعيت آن است كه هوچي‌گري آمريكايي و صهيونيستي در باب سفر نتانياهو و مسئله مقابله آنها با ايران صرفا يك فريب عليه افكار عمومي است كه هدف نهايي آن برهم زدن تمركز تيم هسته‌اي ايران، قدرت‌نمايي حبابي نتانياهو در جهان براي كسب راي در داخل و مهمتر از همه پنهان‌سازي پرونده‌هاي ضد بشري آمريكا و صهيونيست‌ها در نشست شوراي حقوق بشر است.

https://siasatrooz.ir/vdcbfab9.rhb8spiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی