?>?> نماینده‌ اصلح باید خود را به ویژگی‌‌های شهید سلیمانی نزدیک کند | سیاست روز
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۳
کد مطلب : 112802
نشست « نقش جنبش دانشجویی در انتخابات مجلس»

نماینده‌ اصلح باید خود را به ویژگی‌‌های شهید سلیمانی نزدیک کند

نمایندگان سه اتحادیه سیاسی دانشگاه آزاد در نشستی در خبرگزاری فارس ضمن تاکید بر اهمیت حضور در انتخابات، به بررسی « نقش جنبش دانشجویی در انتخابات مجلس» پرداختند. نشست « نقش جنبش دانشجویی در انتخابات مجلس» با حضور نمایندگان سه اتحادیه سیاسی دانشگاه آزاد سلامی برگزار شد.

نماینده‌ اصلح باید خودش را به ویژگی‌‌های شهیدسلیمانی نزدیک کند
زکیه شعبانی قائم‌مقام سازمان اسلامی دانشجویان ایران ( سادا) در ابتدای این نشست گفت: نمایندگی مجلس، تصدی وزارتخانه یا شغل وزیری نیست که بخواهد در آن چارچوب به مردم قول دهد، بلکه ویژگی مهم یک نماینده مجلس آن است که قول هر کاری به مردم ندهد، سلیقه‌ای عمل نکند، به قوانین آشنا باشد، دشمن‌شناس و شجاع باشد. وی افزود: نماینده مجلس نباید بازنشسته سازمان یا ارگان دیگری باشد،‌ باید مطلع از قوانین مجالس دنیا باشد، احکام شرعی را بداند و رأی دهنده مثبتی در قانون‌گذاری صحیح باشد.
شعبانی تاکید کرد: اگر نماینده‌ای می‌خواهد امروز تأثیرگذار، امیدبخش و راهگشا در مجلس باشد بهتر است خود را با ویژگی‌‌هایی که در وجود سردار سرافراز دل‌ها، شهید سپهبد سردار سلیمانی داشتند نزدیک کند، یعنی خودش را فدای مردم کند نه مردم را فدای خود، معتقد محکم به اصل ولایت فقیه باشد و ایران را یکپارچه ببیند.
قائم‌مقام سازمان اسلامی دانشجویان ایران یادآور شد: مقام معظم رهبری انتخابات را بسیار مهم و مظهر خداباوری و مردم‌باوری و هم مظهر خودباوری می‌دانند و تاکید دارند که جایگاه مجلس، جایگاهی بسیار عالی برای انعکاس نظرات و اراده ملت در وضع قوانین و مقررات و رگه‌های اجرایی است. وی گفت: این که بعضی از مردم می‌گویند ما رأی ندادیم و رأی نمی‌دهیم و اصلا برای هیچ وقت رأی نخواهیم داد این‌ها کسانی هستند که با همین موضع خودشان، بزرگ‌ترین ضربه را به کشور می‌زنند، چون ما باید درست تصمیم بگیریم و اصلح را شناسایی کنیم و به او رأی دهیم و او را وارد مجلس کنیم تا مشکلات مردم کمتر شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به پیام مقام معظم رهبری به تشکل‌های دانشجویی اشاره کرد و افزود: رهبری در پیام خود تاکید کردند که امروز بیشتر از همیشه کشور به عنصر مؤمن حزب‌اللهی نیاز دارد و خواستند که هر چه می‌توانیم بر روی مبانی پافشاری کنیم.
شعبانی تصریح کرد: با توجه به این پیام، دانشجو باید یک عنصر مؤمن واقعی و ولایی باشد، طوری رفتار و کردار خودشان را شکل دهند که خلوص و ایمان در آنها پدیدار شود، باید معرفت‌شان را بالا ببرند و بتوانند بر افراد و محیط، اثرگذار باشند و این‌ها حاصل نمی‌شود مگر آنکه فرد ارتباط خود را با خداوند جدی و محکم کند.
وی گفت:‌مقام معظم رهبری می‌فرمایند: «یکی از مسؤولیت‌های جریان دانشجویی، تلاش برای فهمیدن است، یعنی تفکر.» فرمایشات مقام معظم رهبری بیانگر اهمیت زیاد تفکر و تعمق در مسائل و جریانات و همچنین مبانی اصولی است و یک دانشجوی تشکیلاتی انقلابی باید بتواند از مسائل متفاوت تحلیل درست و اساسی داشته باشند و تحلیل واقعیات را نشر دهند.
قائم‌مقام سازمان اسلامی دانشجویان ایران در خاتمه گفت: در واقع دانشجو باید با این کار نقش عظیمی در روشنگری و بصیرت‌افزایی جامعه ایفا می‌کند و منجر می‌شود که مردم به صورت شفاف با وقایع رو‌به‌رو شوند و آگاهی‌ جمعی افزایش پیدا کند.

نباید قدرت و اجازه حضور در انتخابات را از خودمان بگیریم
احمدرضا عابدزاده عضو شورای مرکزی اتحادیه تشکل‌های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور (اتحادیه اول) در این نشست ضمن تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: در انتخابات یکی از مهمترین مباحث بحث مشارکت است و به اعتقاد ما آن عده‌ای که از عدم مشارکت دم می زند و به نوعی معتقدند نباید در انتخابات شرکت کرد مسیر درستی را پیش نگرفته‌اند. وی تاکید کرد: وقتی از نظر سیاسی و اجتماعی به ماجرای عدم شرکت در انتخابات نگاه می‌کنیم می‌بینیم اینکه بگوییم در انتخابات شرکت نمی‌کنیم و رای نمی‌دهیم یک بحث کاملاً اشتباه و به نوعی بچه‌گانه است. این فعال دانشجویی افزود: بند معتقدم کسانی که رای نمی دهند قبل از اینکه بخواهند خائن به نظام، اسلام، ایران باشند و قبل از همه اینها به خودشان و به شخصیت و آینده خودشان خیانت می‌کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش درباره فعالیت‌های اتحادیه تشکل‌های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هم تاکید کرد:‌ این اتحادیه از سال ۷۹ تشکیل شده و هم اکنون چیزی حدود بیست و دو دفتر در واحدهای دانشگاه آزاد در سراسر کشور عضو این اتحادیه هستند که این تشکل ها در سراسر نقاط کشور پراکنده شده اند.
عابد نژاد در خاتمه یادآور شد: شورای مرکزی اتحادیه اول دانشگاه آزاد اسلامی در دوره های مختلف دارای سلایق گوناگون بودند ولی در اکثر دوره ها به دنبال این بودند کسانی که صلاحیت دارند را حمایت کنند و اینکه همواره پشت نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند و سلیمانی وار تصمیم بگیرند.

مردم کاندیداهای اصلح را به مجلس بفرستند
محمد مهدی سوری قائم مقام مجمع اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن تبریک به مناسبت ورود به چهل و دومین سال پیروزی انقلاب گفت:‌ در انتخابات مجلس باید توجه کنیم که اصلح‌ها وارد مجلس شوند. خوشبختانه امسال شورای نگهبان وظیفه‌اش رو به نحو احسن انجام داد و در تایید صلاحیت ها نهایت دقت را به کار برد و از این پس نوبت مردم است که با دقت نمانیدگان اصلح را انتخاب کنند.
وی با بیان اینکه از این پس انتظارات هم از قوه قضاییه و هم از مجلس شورای اسلامی چندین برابر می‌شود، گفت: ۹۰ نفر از افرادی که در حال حاضر در مجلس شورای اسلامی به عنوان وکلای ملت در حال فعالیت هستند تایید صلاحیت نشده اند باید به صورت جدی پیگیر این موضوع بود که دلایل تایید صلاحیت نشدن این افراد برای مردم به صورت شفاف بیان شود و اگر مفاسدی صورت گرفته با آن برخورد شود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: چه دلیلی دارد افرادی که صلاحیت حضور در انتخابات مجلس آینده را ندارند در حال حاضر در مجلس و فعالیت داشته باشند.
سوری یادآور شد: انتخابات امسال در یکی از حساس‌ترین برهه های تاریخ نظام جمهوری اسلامی در حال برگزاری است اینجاست که باید نشان داد ملت ایران یکپارچه و یکدست به مانند گذشته از نظام حاکم حمایت خواهد کرد و با حضور پر شور در صندوق‌های رای این موضوع به جهانیان نشان داده خواهد شد.
قائم مقام مجمع اسلامی دانشجویان ایران دانشگاه آزاد در بخش دیگری با اشاره به پیام رهبر انقلاب به تشکل‌های دانشجویی افزود: همانگونه که مقام معظم در پیام خود تاکید کردند که بیشتر از هر زمان به عنصر مومن وحزب اللهی نیاز داریم و باید بر مبانی پافشاری کرد فعالین دانشجویی هم باید این پیام را سرلوحه کارشان قرار دهند. وی گفت: در چنین زمانی جنبش دانشجویی باید شفاف سازی و آگاه سازی کنند، نباید عرصه را خالی کنند تا افراد غیرانقلابی روی کار بیایند.
سوری تاکید کرد: در حال حاضر بهترین زمان برای شفافیت در انتخابات است و اگر می‌خواهیم به کاندیدی رای بدهیم باید اول از او بخواهیم که در خصوص اموالش شفاف باشد چرا که شفافیت در اموال نمایندگان مجلس زمینه‌ای می‌شود برای شفافیت کاندیداهای ریاست جمهوری. وی گفت: شفافیت در اموال، شفافیت در عملکرد باعث شفافیت در آراء و برگزاری انتخابات نیز خواهد شد. این فعال دانشجویی تاکید کرد:‌ نباید کورکورانه تصمیم بگیریم. نباید در انتخابات بر حسب طایفه و قوم تصمیم گرفت. انتخاب ما باید فردی باشد که جامعه‌ را درک کند، شرایط را بفهمد، و در قانون گذاری نظر صحیح را بیان و یا حمایت کند. سوری تصریح کرد: مطمئن باشید که هر نماینده‌ای به مجلس راه پیدا کند از قلم نقد فعالان دانشجویی در امان نخواهد ماند.

https://siasatrooz.ir/vdcbg5b85rhb8wp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی