يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۶
کد مطلب : 112604
گزیده‌ای از جلسه روز گذشته خانه ملت

منابع قانونی تأمین مالی تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس تعیین شد

بررسی جزییات طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، اعلام وصول تقاضای استعفای نماینده سروستان، رفع ایرادات شورای نگهبان در لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مهمترین اخبار جلسه علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی بود.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی برگزار شد و بررسی جزییات طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس در دستور کار نمایندگان قرار گرفت.
در جلسه علنی روز گذشته و در جریان بررسی جزییات طرح شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، در مصوبه ای امکانات و منابع قانونی تامین مالی تبلیغات و فعالیت‌های نامزدهای انتخابات مجلس تعیین شد.
همچنین نمایندگان مجلس ساز و کار دریافت و پرداخت کمک مالی نقدی یا غیر نقدی برای تامین منابع مالی فعالیت های انتخاباتی را شفاف کردند.
با تصویب ماده ۵ طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس نیز مقرر شد که از این پس حداکثر هزینه‌ هر نامزد انتخاباتی در هر دوره‌ انتخابات با پیشنهاد وزارت کشور به تایید هیات مرکزی نظارت برسد.
در ادامه این جلسه نمایندگان چارچوب هزینه‌های انتخاباتی هر داوطلب را هم تعیین کردند.
مجلس با تصویب ماده ۷ این طرح در مصوبه ای داوطلبان نمایندگی مجلس را موظف کرد حسابی را جهت نقل و انتقال وجوه و منابع نقدی مربوط به هزینه‌های انتخاباتی تعیین کنند.
نمایندگان مجلس در مصوبه ای دیگر در همین رابطه مقرر کردند کمک‌های مالی دریافتی داوطلبان نمایندگی مجلس در سامانه مالی انتخابات ثبت شود.
با تصویب ماده ۱۰ این طرح مقرر شدد در صورت انجام هرگونه هزینه‌ تبلیغاتی و انتخاباتی خلاف قانون از سوی داوطلبان نمایندگی مجلس، آنها از نامزدی در همه انتخابات‌ها محروم می‌شوند.
در جلسه علنی، امیر حسین قاضی زاده عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نامه استعفای داریوش اسماعیلی از نمایندگی مجلس را قرائت و اعلام وصول کرد.
نمایندگان مجلس در ادامه کار خود ایرادات شورای نگهبان در لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را رفع کردند.
جهت تامین نظر شورای نگهبان همچنین با ۱۳۰ رای موافق، ۱۰ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس، لایحه قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد دائمی شد.
در پی قرائت گزارش کمیسیون آموزش مجلس در گزارشی درخصوص مسائل مرتبط با فرهنگیان و مدارس خارج از کشور هم، مجلس با ارجاع این گزارش به قوه قضاییه برای رسیدگی به تخلفات مربوطه موافقت کرد.
با ۱۵۰ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۷ رای ممتنع از مجموع ۱۹۹ نماینده حاضر در مجلس نیز طرح استفساریه بند «ج» ماده ۱۱۲ قانون برنامه ششم توسعه تصویب شد که بر اساس آن بازنشستگان شاغل در مناطق جنگی از مزایای ایثار برخوردار خواهند شد.
نمایندگان همچنین به بررسی با اولویت طرحی رای دادند که در صورت تصویب نهایی آن کارمندان دولت ذیل قانون خدمات کشوری می‌توانند بیشتر از یک بار مدرک تحصیلی برای اعمال در حقوق‌شان ارائه کنند. 

https://siasatrooz.ir/vdcbg5b8arhb80p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی