چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۲:۲۵
کد مطلب : 105657
نگاهی به تاکید رهبری در حمایت از همه دولت ها

به دشمن گرا ندهید

به دشمن گرا ندهید

رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اقشار مختلف مردم تاکید کردند که "اینهایی که خطاب می‌کنند به دولت که بایستی دولت برکنار بشود و از این قبیل حرفها، اینها دارند در نقشه‌ی دشمن کار می‌کنند."
ایشان افزودند : " دولت باید با قوّت سرِ کار بماند، کارها را باید این دولت انجام بدهد. رئیس‌جمهور، منتخب مردم است؛ مجلس هم منتخب مردم است؛ هم رئیس‌جمهور حق دارد، هم مجلس حق دارد، هر دو حقوقی دارند و تکالیفی دارند؛ تکالیف را باید انجام بدهند، حقوقشان و کرامتشان هم باید حفظ بشود ". این اظهارات گوشزدی به آن گروه از اصلاح طلبان است و به اصطلاح دلسوزان کشور است که اخیراً خواستار کنار گیری دولت شدند و تنها راه نجات آن را این امر عنوان کردند.
اخیراً محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق کشورمان، در پیامی ویدیویی خواستار استعفای حسن روحانی شد و خطاب به وی گفت که مردم دیگر وی را «قبول ندارند» و ادامه حضور او در جایگاه ریاست جمهوری هم به «ضرر» ایران و هم به «ضرر» خود رئیس جمهور است و بهتر است که دیگر «ادامه» ندهد.
این درحالی است که در دولت دوم احمدی‌نژاد وضعیت کشور تعریف چندانی نداشت و بسیاری اور ا به‌ عنوان عامل اصلی فریزشدن مناسبات خارجی، بهم‌ریزی ساختارها، به باد دادن صدها میلیارد دلار، به وجود آوردن بحران ۸۸ و ایجاد سردرگمی در افکار عمومی می‌دانند و خود او باید پاسخگوئی بسیار از مطالب باشد.
اگرچه آنها برای فرافکنی این موضوع همواره منتقدینی را که در واقع خواستار اصلاح امور و نه تغییر دولت بودند به عنوان افرادی که زیر پای دولت روحانی را می کشند معرفی می کردند ، اما اظهارات آنان حکایت از این امر دارد که خواسته آنها برکناری دولت روحانی است.
از جمله این افراد علی عبدالعلی‌زاده وزیر مسکن و شهرسازی دولت اصلاحات بود که با تاکید بر اینکه دولت روحانی باید استعفا دهد، اظهار داشت: وقتی دولت کاری برای مردم نمی‌کند، بهتر است رها کند و برود. علی صوفی وزیر تعاون دولت اصلاحات نیز در این باره گفت :‌ رئیس‌جمهور اگر رئیس‌جمهوری باشد که پای تعهداتش بایستد، ولو اینکه مجبور به کناره‌گیری هم شود، خیلی بهتر است تا اینکه منفعل بوده و اوضاع کشور در حالت بلاتکلیفی باشد.
این درحالی است برنامه اصلاح طلبان حاشیه سازی ها و هجمه آفرینی های تفرقه افکنانه اصلاح طلبان که هر بار به گونه ای در کشورظاهر می شود در شرایط کنونی که کشور درگیر مسائل و چالش های اقتصادی بر برکناری رئیس جمهور تاکید دارد و برنامه عبور از روحانی را اصلاح طلبان تدوین کردند.
آنها بودند که از حتی از بیماری صعب العلاج روحانی و احتمالا استعفاء زودهنگام آن سخن گفتند و نشان دادند که عبور و برکناری از روحانی به نفع آنهاست.
در حقیقت اصلاح طلبان برای به انسداد کشاندن دولت دوازدهم، مدیریت افکار عمومی در برنامه خود قرار دارند. سعید حجاریان در شهریور ماه ۱۳۹۴ اظهار کرده بود: آقای روحانی اگر شکست بخورد بحران در بحران ایجاد خواهد شد. فرض کنید که توافق برجام در یک جایی به لحاظ اجرا شکست بخورد و همه‌چیز هوا شود. روحانی هم استعفا می‌دهد و می‌رود، و یک نفر مثل معجزه‌ی هزاره‌ی سوم سر کار می‌آید.
به این ترتیب از همان ابتدا افکار عمومی را از توجه به مطالبات واقعی خود بازداشتنه و در زمانی که دولت توان پاسخگویی اقناعی به سوالات افکار عمومی را ندارد و اوضاع نابسامان اقتصادی و ناکامی برجام اعتراضات عمومی را به همراه داشته است، پروژه عبور از روحانی را اجرایی کنند.

اتهام به رقیب
جالب اینجا بود که بسیاری از طرفداران دولت حتی با پیشنهاد کناره گیری ان را طرح مخالفان دولت می دانستند از جمله اکبر ترکان از اعضای موسس حزب اعتدال و توسعه در این باره گفت : درحال حاضر ۳ پنجره به روی دولت باز است، یک پنجره موضوع استعفا را مطرح می کند که برخی به دنبال آن هستند، پنجره ای دیگر عدم کفایت است که به مطبوعات کشیده شده و عده ای از مخالفین سنتی روحانی به دنبال عدم کفایت هستند، اما پنجره ای دیگر این است که دولت داوطلبانه و فعالانه نسبت به اصلاحات لازم در کابینه عمل کند و با انرژی جدید به مقابله با چالش ها بپردازد که اگر دولت راه سوم را در پیش نگیرد، مخالفین دولت، راه اول و دوم را عملی خواهند کرد
سعید حجاریان که اصلاح طلبان جایگاه تئوریسینی برای او قائل هستند، در تشریح وضعت دولت روحانی در صورت وخیم شدن اوضاع و ناکامی در برجام چنین اظهار می‌دارد:
«در صورتی که وضعیت گفته شده تشدید شود، راست‌ها چهار سناریو پیش روی دولت روحانی قرار خواهند داد. اولین آنها پیشنهاد استعفاست؛ یعنی روحانی را به استعفا دلالت کنند. دومین سناریو، اِعمال فشار است؛ و بر سر مسائل شخصی رییس‌جمهور مانور دهند. سپس بر مبنای عکس‌العمل روحانی حملات را تشدید کرده و از رییس‌جمهور مشروعیت‌زدایی و نهایتا وی را وادار به کناره‌گیری کنند. سناریوی سوم، طرح عدم کفایت روحانی است؛ به نظر اگر اکثریت مجلس تا پایان سال اوضاع را بحرانی ببینند و نتوانند در برابر فشار مردم تاب بیاورند و به این جمع‌بندی برسند که دولت توانایی حل بحران ندارد، لاجرم و شاید بنا به بعضی صحبت‌ها موضوع عدم کفایت را مطرح می‌کنند.آخرین سناریو از جنس پرونده‌سازی است؛ به این نحو که مجموعه عملکرد روحانی را رصد کنند و فی‌المثل بگویند رییس‌جمهور با اصحاب فتنه سر و ‌سرّی داشته یا در موضوع برجام دو و سه با خارجی‌ها ارتباطی برقرار کرده است، لذا نمی‌تواند سکاندار قوه مجریه باشد.
از سوی دیگر عبدالله ناصری عضو شورای مشورتی اصلاح‌ طلبان و فعال سیاسی اصلاح‌ طلب دراین باره نوشته است: «یک جریان سیاسی خاص با توجه به شرایط فعلی کشور، راهبرد جدیدی را برای جلوگیری از اتمام دوره ریاست‌جمهوری حسن روحانی طراحی کرده است. طرح مباحثی همچون استعفا یا فشار سیاسی بر رییس‌جمهور در همین راستا طراحی و نقل محافل سیاسی و رسانه‌ای شده است.»
رمضانعلی سبحانی‎فر نماینده سبزوار و سخنگوی حزب اعتدال و توسعه نیز معتقد است: «دلواپسان برای نگه داشتن خود در صحنه سناریوهایی از استیضاح وزرا تا رئیس جمهور را دنبال می‎کنند تا خود را در صحنه نگه دارند.»
این ادعاها در حالی مطرح میشد که مویدی برای آن مطرح وجود نداشت و چنین تعابیری در اظهارات منتقدان دولت روحانی هیچ طرح نشده بود. بکارگیری تعابیری چون به استعفا رساندن، اِعمال فشار، طرح عدم کفایت و پرونده‌سازی، بیش از آنکه حاکی از ذهن منتقدین باشد در ذهن اصلاح‌طلبان می‌گذرد! و بازتاب تفکری است که در این اردوگاه در حال قوت است، چرا که صدای "عبور از روحانی" از مدتها قبل از اردوگاه اصلاح طلبان به گوش رسیده است!
منتقدان هیچگاه خواستار برکناری دولت روحانی نشدند بلکه همواره از برنامه ها و رویکردهای دولت انتقاد می کردند و خواستار تغییر تیم اقتصادی دولت بودند.

تاکیدات رهبری بر حمایت از دولت
رهبر معظم انقلاب در این دیدار عنوان کردند که که شما میدانید من از دولت حمایت میکنم؛ بنده از همه‌ی دولتها حمایت میکنم.
این اولین بار نیست که مقام معظم رهبری از دولتها حمایت می کنند. ایشان پیش تر، در ۲۴ تیر در نشستی که با حضور رییس‌جمهوری و اعضای هیات دولت برگزار شد، تیم اقتصادی دولت را میاندار و محور اصلی کار و تحرک در کشور دانستند و همه‌ دستگاه‌ها را به هماهنگی با آن فراخواندند.
ایشان اگر چه همواره تاکید کرده اند که به کسی چک سفید امضا نداده اند اما بارها در فرمایشات خود تصریح کردند که برای مقابله با دشمن وحدت و انسجام ملی مهمترین فاکتور مطرح است.
در شرایط فعلی کشور به وحدت و انسجام ملی نیاز دارد و هرگونه اظهارنظر غیرمعقول سیاسی، دمیدن در آتش تفرقه و گِرا دادن به فرصت طلبان محسوب می شود ، موضوعی که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید داشتند و فرمودند: آنها که می گویند دولت باید برکنار شود در نقشه دشمن نقش آفرین هستند.

ساختار نظام
نباید فراموش کرد که دولت در ساختار نظام از ارکان مهم حاکمیت و سکان دار دستگاه اجرایی کشور محسوب شده و علاوه بر رای موافق و مقبولیت از سوی ملت، مشروعیت خود را از قانون اساسی و تنفیذ رهبری می گیرد.
از این رو کسانی که به نام دفاع جامعه و با غرض ورزی های فردی و جناحی، برکناری دولت و کناره گیری رییس جمهوری را پیش می کشند و بر آن پافشاری می کنند افزون بر انکار رای و حقوق مسلم ملت؛ در یک معنا مشروعیت رییس جمهوری را به واسطه تنفیذ حکم توسط ولی فقیه را نیز زیر سوال می برند.
حمایت از رییس‌جمهور منتخب مردم به مثابه عالی‌ترین مدیر اجرایی کشور یکی از سیاست‌هایی اساسی است که رهبری از آن کوتاه نیامده و این امر به همه جریان‌های اصیل و حامی انقلاب اسلامی توسط معظم‌له گوشزد شده است.
پیشینه این امر و حمایت‌های جدی و تمام عیار رهبری از ریاست جمهوری آقایان هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد، علی‌رغم اختلافات جدی در برخی مسایل و تصمیم‌گیری‌ها حقیقتی نیست که مخالفی برای آن سراغ داشته باشیم. این حمایت را امروز نیز به خوبی می‌توان در کلام و مرام رهبری انقلاب نسبت به دولت دوازدهم می‌توان مشاهده نمود.

در نهایت
در نهایت باید در نظر داشت که در فضای کنونی کشور عقلانیت، تعادل و تعامل آرای سیاسی موجب مقابله با مطامع دشمنان می شود و برای غلبه بر وضعیت نابسامان اقتصادی باید از گرا دادن به دشمن پرهیز کنیم.

https://siasatrooz.ir/vdcbssb8zrhbg0p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی