يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۸
کد مطلب : 107989

ویژگی‌های زیردریایی پیشرفته فاتح

نخستین زیردریایی نیمه‌سنگین ساخت ایران تحت عنوان "فاتح" با حضور رئیس‌جمهور، فرمانده کل ارتش، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین کشوری و لشکری با صدور فرمان الحاق توسط رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به ناوگان نیروی دریایی ارتش پیوست.
زیردریایی کاملا بومی فاتح توسط متخصصان و دانشمندان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با همکاری نیروی دریایی ارتش و دانشگاه‌ها و مراکز دانش‌بنیان طراحی و ساخته شده است. نقش اصلی این زیردریایی مقابله با یگان‌های شناور سطحی و زیرسطحی با استفاده از اژدر و موشک است. این زیردریایی می‌تواند به صورت انفرادی و یا گروهی (به همراه سایر زیردریایی‌ها، یگان‌های شناور و تجهیزات ساحلی) عمل کند.
ماموریت مهم دیگر این زیردریایی قابلیت مین‌ریزی در دریاست و چنانچه تهاجم آبی خاکی به سواحل کشور متصور باشد، از این کلاس زیردریایی در فاصله مناسب از ساحل به عنوان یگان جلودار، با هدف مقابله با یگان‌های آبی خاکی حامل نفر و تجهیزات دشمن استفاده می‌شود. از دیگر ماموریت‌های حائز اهمیت زیردریایی فاتح در زمان صلح، عملیات تجسس و جمع‌آوری اطلاعات می‌باشد.
این زیردریایی دارای قابلیت ممتاز در اجرای عملیات چریکی بوده و قادر است در بنادر و نقاط محدود سواحل وارد شده و به انتقال نیروی مخصوص بپردازد. زیردریایی فاتح به لحاظ ابعاد بدنه و پروانه، هوشمندی دستگاه‌ها و سامانه‌ها، مناسب اجرای ماموریت‌های محوله است.
زیردریایی فاتح، ابرسامانه‌ای با بیش از ۴۱۲هزار قطعه و نتیجه تلاش ۴ میلیون و ۲۰۲ هزار نفر ساعت متخصصان توانمند داخلی می‌باشد که در صنایع دریایی وزارت دفاع با همکاری نیروی دریایی ارتش و مبتکران دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور طراحی و آماده شده است. تسنیم

https://siasatrooz.ir/vdcbwzb89rhbg9p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی