جمعه ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱
کد مطلب : 110174
نشر اکاذیب برای به خیابان کشاندن مردم

از تعطیلی بیمارستان‌ها تا بیکاری ۳۰ درصدی در ایران!

از تعطیلی بیمارستان‌ها تا بیکاری ۳۰ درصدی در ایران!

شاید باورش سخت باشد اما طی سال‌ها و بویژه ماه‌های اخیر، صحبت‌هایی در فضای سیاست و اقتصاد ایران مطرح شده است که نه با آمار و نه با منطق، هیچ خوانش مشترکی ندارد.
صحبت‌هایی که عمدتاً توسط هسته سخت جریان چپ پمپاژ می‌شود و متأسفانه پاسخ مناسب و موسّعی هم در ردّ آنها داده نمی‌شود.
برخی از محافل تحلیلی می‌گویند اصرار چهره‌های جریان سیاسی خاص برای بیان این صحبت‌ها که چیزی شبیه به دروغ‌های پینوکیو و یا اصرار عده‌ای در شام سال ۴۰ هجری بر نماز نخواندن امیرالمؤمنین(ع) است؛ از آنرو صورت می‌گیرد که طرح و برنامه‌هایی برای ایجاد «فتنه اقتصادی» روی میز این جریان پهن است.
و بدیهیست که در فضای ایجاد فتنه حتما بایستی هیمه‌های آتشگیر فراوانی را به هر قیمت جمع‌آوری کرد. همانطور که هیمه «تقلب در انتخابات» در سال ۸۸ گردآوری شد.

از بیکاری ۳۰ درصدی تا تعطیلی بیمارستان‌ها و شکست ایران در جنگ با آمریکا!
آنچه که در ادامه می‌خوانید، بخش‌هایی از اظهارات و سخنان اشاره شده است که توسط معاریف اصلاح‌طلب در ماه‌ها و سال‌های اخیر بیان شده‌اند.
_سعید حجاریان: نرخ واقعی بیکاری در ایران ۳۰ درصد است. [۱]
این در حالی است که نرخ واقعی بیکاری در ایران ۱۲ درصد است که البته همین رقم نیز نسبت به بیکاری ۱۴ درصدی سال ۸۹، به میزان ۲ درصد کاهش یافته است.
آمارهای جهانی هم از کاهش نرخ بیکاری ایران خبر می‌دهند.
_تأکیدات مصطفی تاجزاده و سهیلاجلودارزاده بر شیوع گرسنگی در ایران. [۲]
آنها البته حاضر نشدند بگویند که "نان" در ایران، ارزان‌ترین در جهان است و ایران اسلامی امروز جزو سیرترین کشورهای جهان به شمار می‌رود.
ضمن اینکه «فقر مطلق» که به معنای احتمال گرسنگی است در ایران شیوع ندارد و آمارهای جهانی می‌گوید میزان این سطح از فقر در ایران کمتر از ۳ دهم درصد است.
_ تأکید توییتری یک خبرنگار اصلاح‌طلب بر قحطی دارو از اردیبهشت ۹۸!
گذشت ۳ ماه از آن روز موعود! به وضوح میزان صحت این ادعا را نشان داد.
ضمن اینکه مقامات کشور تصریح دارند که بیش از ۹۰ درصد احتیاجات دارویی ایران از داخل تأمین می‌شود و برای تأمین ۱۰ درصد مابقی نیز راه‌هایی وجود دارد.
_ سعید حجاریان: بعید نیست دست‌اندرکاران دولت فعلی آمریکا در هم‌آوایی با کشورهای خلیج فارس ادعاهایی درباره‌ی جزایر سه‌گانه مطرح کنند و احیاناً در یک درگیری محدود این جزایر را تصرف کنند. در صورت وقوع چنین رخدادی، باید با نیروی دریایی و موشک آن جزایر را پس گرفت که امری است به غایت دشوار. [۳]
ادعای شکست ایران در جنگ با آمریکا در حالیست که ایران اسلامی طی سال‌های اخیر در تمام جنگ‌های نیابتی، آمریکا و متحدانش را شکست داده است.
در عرصه رویارویی مستقیم نیز ماجرای تسخیر پهپاد RQ۱۷۰، دستگیری تفنگداران آمریکا در خلیج فارس، سرنگون ساختن پهپاد گلوبال هاوک و توقیف نفتکش انگلیسی؛ تخمین بهتری از قدرت ایران به دست می‌دهند.
_ ادعای یکسال قبل خبرگزاری ایلنا درباره احتمال تعطیل شدن برخی از بیمارستان‌ها به علت تحریم و کمبود تجهیزات. [۴]
مع‌الوصف گذر زمان اثبات خوبی برای بیهوده بودن چنین ادعاهایی است. اما تبدیل شدن ایران به قطب گردشگری سلامت در منطقه غرب آسیا، افزایش ضریب امنیت دارویی در ایران و افتتاح بیمارستان‌های جدید در کشور نیز نشانه‌های دیگری هستند که نقاب از صورت بزرگنمایی مشکلات برمی‌دارند.
_ علی خرّم، دیپلمات سابق و از چهره‌های نزدیک به دولت: چون «روح برجام» را پیاده نکردیم، چند دهه عقب افتادیم! [۵]
اینکه امید بستن به توافق و رؤیای کودکانه‌ای به نام «لغو تمام تحریم‌ها» سبب مغفول ماندن ظرفیت‌های کشور و کند شدن سرعت پیشرفت کشور می‌شود یا اتکای به داخل، اقتصاد مقاومتی و تعامل معقول و از روی عزت با کشورهای خارجی؛ سؤالی است که پاسخ آن برای عقل سلیم روشن است.
_ روایت فرشاد مؤمنی، اقتصاددان چپ و از چهره‌های نزدیک به دولت از کم شدن مصرف گوشت قرمز در ایران به دلیل فقر و بیکار شدن بیش از ۱ میلیون نفر پس از اِعمال تحریم‌های ۱۳ آبان ۹۷ توسط ترامپ! [۶]
این ادعاها در حالیست که آمار مصرف گوشت، آمار واردات و تولید گوشت در ایران و میزان قدرت خرید یک واحد حقوق برای خرید یک کیلو گوشت نسبت به ۲۰ سال قبل زیاد شده است و مؤمنی هیچگاه حاضر نشد توضیح بدهد با کدام دلیل عقلانی به این کاهش رسیده است.
ادعای او درباره بیکاری نیز هرگز رخ نداد.
_ ۲ مرتبه تأکید اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت بر قرار داشتن ایران در «شرایط ته درّه»! [۷]
پر واضح است کشوری که در شرایط ته درّه باشد قادر به برگزاری انتخابات نیست، در مقابل دشمنان خارجی شکست می‌خورد و با کوچکترین تحریمی نیز دچار سقوط اقتصادی می‌شود.
جدای از این، مقام معظم رهبری بارها و بارها تأکید کرده‌اند که ایران روی ریل پیشرفت و در «شرایط بدر و خیبر» قرار دارد.
_ادعای خبرگزاری دولتی ایران مبنی بر افزایش سرقت به دلیل گسترش فقر! [۸]
کارشناس امنیتی تصریح دارند که افزایش سرقت به دلایل دیگری از جمله فرارسیدن فصول مسافرت، گران شدن اقلامی مثل موبایل و زیاد شدن نقدینگی موجود در دست مردم صورت می‌گیرد.
ضمن اینکه آمارها از فربه شدن قشر متوسط و کاهش مبتلایان فقر مطلق در ایران خبر می‌دهد.
این سؤال نیز همواره مطرح بوده است که چرا افرادی از درون دولت مشغول خراب جلوه دادن اوضاع کشور هستند و آیا میان این افراد و چیزی به نام فتنه اقتصادی، نسبتی هست یا خیر؟

این رمان تراژیک صفحات دیگری هم دارد؛ طرحی برای «فتنه اقتصادی»
آنچه که اشاره شد تنها یک ورق از یک رمان تراژیک قطور است... رمانی که برگ برگ آن مشحون از دروغ‌هایی مثل هزاران بورسیه قانونی، دست نسوز قالیباف در حادثه پلاسکو، فلج شدن ایران بواسطه تحریم‌ها، گرانی گوشت قرمز به دلیل تحریم، لوبیای سحرآمیز بودن برجام، ناامیدی و خشن بودن مردم ایران و... است.
این سخنان در حالی است که مقام معظم رهبری بارها و بارها نسبت به «سیاه‌نمایی»، ‌ ناامیدسازی و بزرگنمایی مشکلات هشدار داده‌اند.
اما گویا این هشدارها در ستاد جریان سیاسی خاص پژواکی ندارد و آنها به سمت هدفی دیگر ره می‌سپارند.
رمان تراژیک اشاره شده که در واقع کنایه‌ای هم به رمان ایتالیایی پینوکیو، نوشته کارلو کلودی دارد البته دارای یک وجه دیگر نیز هست...
و آن، کسانی هستند که بایستی در توطئه بزرگ سیاه‌نمایی و بزرگ‌نمایی مشکلات در کنار رهبر انقلاب قرار بگیرند و نسبت به آگاه‌سازی و تنویر افکار عمومی اقدام کنند.
اگر در مقابل این جهان دروغ‌ها، کسی نباشد که به مردم بگوید اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران هرگز بیش از ۳۰ درصد نیست، ایران اسلامی در برخی شاخص‌های اقتصادی از آمریکا و چین هم جلوتر است و کشورمان در بسیاری از شاخص‌های کارآمدی، نمره مطلوب‌تری نسبت به بسیاری از کشورهای جهان دارد؛ آنوقت بایستی منتظر میوه تلخ دروغ‌های اشاره شده بود.
میوه تلخی که سوگمندانه بایستی گفت عده‌ای منتظر درو کردن محصول آن از کف خیابان‌ها هستند و طی ۱۰ سال گذشته بارها و بارها وعده آن را داده‌اند.
آنها درباره اغتشاشات دیماه ۹۶ که بر اثر همین دروغ‌ها شکل گرفت نیز گفتند که این اغتشاشات پیش لرزه یک رخداد بزرگتر است.

پی نوشت:
۱_mshrgh.ir/۹۷۹۸۳۹
۲_mshrgh.ir/۸۹۱۸۳۱
۳_mshrgh.ir/۹۷۱۴۱۱
۴_mshrgh.ir/۸۹۱۴۵۰
۵_ mshrgh.ir/۹۲۰۱۲۲
۶_ mshrgh.ir/۹۲۷۵۴۲
۷_ mshrgh.ir/۸۱۸۸۹۴
۸_ mshrgh.ir/۹۷۸۴۸۵

https://siasatrooz.ir/vdcbzgb8arhb88p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی