?>?> ادامه سرکوب‌گری‌ نظامیان میانمار و آوارگی مسلمانان | سیاست روز
پنجشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۶
کد مطلب : 101049

ادامه سرکوب‌گری‌ نظامیان میانمار و آوارگی مسلمانان

دولت و ارتش میانمار این روزها که سران کشورهای جهان در مجمع عمومی در نیویورک جمع شده‌اند، به نسل کشی ادامه می‌دهد.
آتشی که دولت و ارتش میانمار به جان مسلمانان روهینگیایی انداخته هنوز دودش بلند است و دولت میانمار این روزها نیز در حالی که سران کشورهای جهان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک جمع شده‌اند به نسل‌کشی مسلمانان ادامه می‌دهد. هیچ سازمان خیریه دولتی، محلی یا بین‌المللی به مسلمانان روهینگیا در بنگلادش برای ساخت اردوگاه‌های آوارگان کمک نمی‌کند. مسلمانان روهینگیا در بنگلادش برای ایجاد امکانات اولیه بهداشتی نیز باید خودشان دست به کار شوند. آنان نه تنها برای خودشان چادرهایی برپا کرده‌اند که از بارش شدید باران در امان بمانند، بلکه در ساخت سرویس‌های بهداشتی یا محل‌هایی برای استحمام نیز هیچ‌کس به آنان کمک نمی‌کند.
تنها چیزی که آنان می‌خواهند، مصالح ساختمانی است که خودشان این کار را انجام دهند. یکی از آوارگان مسلمان روهینگیا گفت: داشتن سرویس‌های بهداشتی و همچنین مکانی برای استحمام، به ویژه برای بانوان، بسیار ضروریست. قبلاً ما باید مسافت‌های بسیار طولانی را طی می‌کردیم که به اردوگاهی در مجاورت اینجا برسیم تا بتوانیم از سرویس‌های بهداشتیِ آن اردوگاه استفاده کنیم. این در حالی است که اکنون خودمان در حال ساخت این سرویس‌های بهداشتی و محل‌های استحمام برای این اردوگاه هستیم.
رهبر میانمار این مسئله را رد کرده است که در قبال ارتش و فرماندهان نظامی نرمش نشان داده است. در حالی که سازمان ملل رسماً ارتش میانمار را به پاکسازی قومی در استان راخین متهم کرده است، آنگ سان سوچی رهبر میانمار دیروز هرگونه نرمش در برابر ارتش را رد کرد و گفت: روابط من با ژنرال‌ها عادی است و هدف من دستیابی به آشتی ملی بوده است.
ولی رهبر میانمار در نخستین سخنرانی خود درباره بحران مسلمانان روهینگیا حاضر نشد به اتهامات مربوط به پاکسازی قومی توسط نیروهای امنیتی اشاره کند و این مسئله با واکنش سرد بین‌المللی روبه‌رو شده است. به دلیل انتقادات بین‌المللی علیه میانمار بعد از خشونت‌های ارتش این کشور علیه اقلیت مسلمان، دانشگاه بریستول اهدای مدرک افتخاری به رهبر دوفاکتوی میانمار را مرور و موسسه یونیون عضویت افتخاری او را تعلیق می‌کند. موسسه یونین اعلام کرد جایزه سوچی به دلیل گذران دوران زندانی سیاسی‌، می‌شود. از سوی دیگر نخست‌وزیر بنگلادش از میانمار خواست تا شرایط بازگشت ۴۲۰ هزار مسلمان روهینجایی فراهم کند.

https://siasatrooz.ir/vdcc0sqso2bqxx8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی