پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۶
کد مطلب : 91373
بشار اسد در دیدار با هیات نمایندگان پارلمان فرانسه:

مبارزه با تروریسم مستلزم اراده واقعی است

مبارزه با تروریسم مستلزم اراده واقعی است

بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه در دیدار با هیات نمایندگان فرانسه تاکید کرد که مبارزه با تروریسم مستلزم اداره سیاسی واقعی و ایمانی عملی است چرا که فایده این مساله به نفع همه بوده همانطور که خطر عدم وجود چنین مساله‌ای همه را تهدید می‌کند.
كشورهاي غربي كه گرفتار تروريسم شده‌اند اكنون گزينه‌اي جز رويكرد به مبارزان واقعي با تروريسم يعني جبهه مقاومت از جمله سوريه ندارند. نمود عيني اين امر سفر هيات پارلماني فرانسه به سوريه است.
اسد در اين ديدار تاکید کرد که سوریه همواره در راستای تحکیم روابط با دیگر کشورها بر‌اساس احترام به حاکمیت کشورها و عدم دخالت در امور دیگران تلاش کرده و می‌کند. اعضای این هیات نیز تاکید کردند که برقراری امنیت و ثبات در منطقه و همکاری با سوریه برای نابودی تروریسم به نفع کشورشان است.
این نخستین‌بار از زمان تعطیل شدن سفارت فرانسه در سوریه در سال ۲۰۱۲ است که هیاتی چهار نفره از پارلمان فرانسه و نمایندگان انجمن‌های بشردوستانه این کشور به دمشق سفر می‌کند. با این حال وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرده که این قانونگذاران نماینده فرانسه نیستند و این وزارتخانه با نزدیک شدن پاریس به دولت اسد مخالف است.
سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه مدعی شد: سفر این قانونگذاران ابتکار عملی از جانب خود آنان است و مطابق با اصل تفکیک قوا انجام شده است. چنین سفری از سوی وزارت امور خارجه دولت فرانسه مورد توافق قرار نگرفته است. در همین راستا نماینده جمعیت "اتحاد بخاطر جنبش مردمی" فرانسه اعلام کرد: ما یک ساعت با بشار اسد گفت‌وگو کردیم و دیدار بسیار خوبی بود.
اخیرا هیاتی از نمایندگان پاکستانی نیز به دمشق سفر کرده و با بشار اسد دیدار کرد. فرانسه تاکنون بارها خواهان برکناری بشار اسد شده و دولت سوریه را به کشتار و خشونت علیه مردم این کشور متهم کرده است.
لازم به ذكر است كشورهاي غربي همچنان در تصور سرنگوني نظام سوريه هستند. بسیاری حمله «داعش» به مناطق آشوری استان حسکه در شمال شرقی سوریه را مقدمه‌چینی آمریکا برای آغاز مرحله‌ای جدید در بحران سوریه می‌دانند که سخت‌تر از مراحل پیشین است.، در این تردید وجود ندارد، عملیات‌هایی که گروه تروریستی تکفیری «داعش» در مناطق مختلف سوریه و عراق دست به آن می‌زند، براساس آموزه‌ها و دستورات دستگاه‌های اطلاعاتی کشورهایی است که این گروه تکفیری را تاسیس کرده و آن را قدرتمند ساختند.
گواه این مدعا حمله داعش به شهر «عین‌العرب» در ریف شمالی حلب است که در آن اهداف استراتژیک واقعی و یا دلیل توجیه‌کننده یا تحقق هدفی عملیاتی یا استراتژیک مشاهده نمی‌شد که بر قدرت میدانی و یا دستاوردهای کیفی از نوع سیاسی آن بیفزاید. مشابه چنین اقدامی را می‌‌توان در حمله روزهای اخیر داعش به روستاهای مسیحی آشوری ریف غربی حسکه ملاحظه کرد و می‌توان آن را همانند حمله داعش به اقلیت‌های عراقی در مناطق موصل و سنجار توصیف کرد تا در‌‌پی آن کشورهای اروپایی با گرفتن ژست‌های بشر‌دوستانه و دادن پناهندگی در کشورهای خود به این اقلیت‌ها در واقع این مناطق را برای گسترش و توسعه نفوذ داعش همواره کردند.
آنچه این ادعا را تقویت می‌کند، مطالبی است که «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خود «گزینه‌های سخت» به آن اشاره و تاکید کرده است که واشنگتن داعش را بوجود آورد تا دولتی سنی در منطقه تشکیل دهد و واشنگتن خود را برای به رسمیت شناختن این دولت به همراه ۱۲۲ کشور دیگر جهان آماده کرده و این تعداد از کشورها برای به رسمیت شناختن یک دولت در منطقه کافی به نظر می‌رسد. اما این پایان کار نیست، بلکه از جهتی دیگر باید به نقشه‌هایی اشاره کنیم که شرکت صهیونیستی «آویگدور» تهیه کرده و در آنها مشاهده شده که داعش مناطقی را مورد حمله قرار داده و تلاش کرده بر آنها سیطره یابد و دولت مورد ادعای خود را بنا کند که در این نقشه‌ها به آن اشاره شده است.
حمله گروه تروریستی تکفیری داعش به روستاهای آشوری سوریه در واقع بازی مجدد این گروه و کشورهای حامی آن با برگه طایفه‌ای در مرحله آینده برای خالی کردن منطقه خاورمیانه از مسیحیان است.
در این راستا بعید نیست که آمریکا به سمت طرح پیشنهاد فرستادن نیروهای پیاده‌نظام به خاک سوریه به بهانه مبارزه با داعش و حمایت از اقلیت‌های این کشور برود؛ شعاری که همانند آن از سوی آمریکا در مناطق مختلف جهان سر داده شده است.
لازم به ذكر است فعالان سوری اعلام کردند که تروریست های داعش دست‌کم ۱۵۰ نفر را از روستاهای مسیحی نشین در شمال شرق سوریه ربودند. در همين حال یک مقام در وزارت دفاع آمریکا در نشستی خبری سهوا به وجود اردوگاه‌های آموزشی نظامی در خاک اردن برای معارضان مسلح سوری اعتراف کرد. واشنگتن تایمز گزارش داد که مقامات وزارت دفاه آمریکا اعتراف کرده‌اند هفته گذشته یکی از مسئولان این وزارت خانه با سهل‌انگاری این اطلاعات را فاش کرده است.
خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، نیز گزارش داد که بر‌اساس گزارش‌های اطلاعاتی در همین زمینه اردن با همکاری ترکیه و عربستان و تحت نظارت سازمان اطلاعات آمریکا (سیا) به افراد مسلح در سوریه کمک می‌کند که در خاک سوریه تردد کنند و به این گروه‌ها همچنین تجهیزات نظامی و سلاح می‌دهد.
با افزایش اندک دمای هوا در جنوب سوریه، ارتش این کشور عملیات خود در جبهه جنوبی را با هدف آزادسازی شهر «الحاره» در جنوب درعا از سر گرفت، در حالی‌که گروه‌های تروریستی در اغلب محورهای عملیاتی این جبهه همچنان زمین‌گیر هستند. از سوي ديگر وزیر فرهنگ سوریه اعلام کرد که قطعنامه سازمان ملل مبنی بر ممنوعیت تجارت آثار باستانی سرقت‌ شده از سوریه بدون همکاری با دولت دمشق قابل اجرا نیست و ترکیه مسئول قاچاق این آثار است.
عصام خلیل، وزیر فرهنگ سوریه بر آمادگی دمشق برای همکاری در زمینه اجرای قطعنامه شورای امنیت در‌خصوص ممنوعیت تجارت آثار باستانی غارت شده از سوریه و عراق تاکید کرد.

https://siasatrooz.ir/vdcc11qo.2bqsm8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی