يکشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۴
کد مطلب : 88773
فروپاشي ادعاهاي ضد تروريستي سران غرب

آمريكا و انگليس اراده‌اي براي جنگ با داعش ندارند

آمريكا و انگليس اراده‌اي براي جنگ با داعش ندارند

آمريكا و البته متحدانش نظير انگليس در حالي ادعاي با ادعاي مبارزه با داعش به دخالت در عرصه سياسي و نظامي عراق مي‌پردازند كه رفتارهاي آنها از بي‌صداقتيشان در اين عرصه حكايت دارد بويژه اينكه تاريخ دانان آمريكا نيز به نقش اين كشورها در ايجاد و حمايت از داعش تاكيد دارند.
آمريكا و انگليس اين روزها محور دخالت‌هاي غربي در امور عراق شده‌اند و با ادعاي مبارزه با داعش در امور سياسي و امنيتي اين كشور دخالت مي‌كنند چنانكه آنها در حوزه سياسي تجزيه عراق و در حوزه نظامي نيز دخالت و حضور نظامي خود را راهكار نهايي عنوان كرده‌اند. اين در حالي است كه رفتارهاي اين كشورها واهي بودن اين ادعاها را آشكار مي‌سازد.
در ادامه افشاي واهي بودن ادعاي غرب مورخ آمريکايي تصريح کرد گروه تروريستي داعش همانند القاعده محصول سازمان‌هاي اطلاعاتي غرب از جمله سيا است، درست به همان صورت که القاعده محصول کار سازمان سيا و دستگاه‌هاي اطلاعاتي انگليس در دهه هشتاد بود. دکتر استفن گريفين تارپلي تاريخ‌نگار و نويسنده آمريکايي با اعلام اين خبر گفت: «کشورهاي عضو سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) از جمله آمريکا و انگليس و فرانسه از حاميان اصلي و عوامل شکل‌گيري گروه موسوم به دولت اسلامي عراق و شام (داعش) بوده‌اند.
وي گفت: عناصر داعش در اردوگاه‌هاي ناتو در اردن آموزش ديدند، منابع مالي لازم براي اين کار نيز از طريق عربستان سعودي و شاهزاده عبدالرحمان الفيصل تامين مي‌شد که برادر سعود الفيصل وزير امور خارجه عربستان سعودي و برادر شاهزاده ترکي الفيصل سفير سابق عربستان سعودي در آمريکا است.دکتر استفن گريفين تارپلي افزود: اعضاي داعش در پايان سال دو هزار و يازده از ليبي به ترکيه و از آنجا به شمال سوريه آورده شده‌اند. جان مک کين سناتور آمريکايي و نامزد سابق انتخابات رياست جمهوري آمريکا با ژنرال سليم ادريس از سران به اصطلاح ارتش آزاد سوريه ملاقات‌هايي داشته است. در يکي از اين ملاقات‌ها فردي به نام البدري حضور داشت که بعدها به ابوبکر البغدادي معروف شد و رهبر داعش شد و حالا نيز خودش را خليفه ابراهيم مي‌نامد.
از سوي ديگر پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ در گزارشي به قلم "مايکل چوسودوفسکي" تحت عنوان: "جنگ با القاعده از طريق حمايت از القاعده در سوريه: دولت اوباما باني تروريسم است" نوشت: در حالي که باراک اوباما رئيس‌جمهوري آمريکا جا پاي جرج دبليو بوش رئيس‌جمهوري پيشين اين کشور گذاشته و به جنگ با تروريسم متعهد شده است، دولتش هم‌اکنون آشکارا از نيروهاي شبه‌نظامي در سوريه که بخشي از شبکه القاعده هستند حمايت مي‌کند. رئيس‌جمهوري آمريکا آشکارا از جبهه النصره در سوريه که شاخه‌اي از القاعده است حمايت مي‌کند.
روزنامه واشنگتن‌پست نيز در گزارشي با اشاره به تغيير واقعيات ميداني در سوريه و قدرت گرفتن گروه‌هاي تروريستي در خاورميانه،‌ به هشدارهاي سال گذشته مسکو اشاره کرده و نوشته است که محاسبات غرب به شکلي اندوه‌بار غلط از آب درآمده است. در اين ميان يک مقام ارشد دفاعي آمريکا اعلام کرد که ارتش اين کشور در حال بررسي حمله هوايي به سوريه به منظور سرکوب شبه‌نظاميان داعش است.
در اين ميان در اقدامي كه بسياري آن را صرفا نمايشي براي ظاهر‌سازي آمريكا در مبارزه با داعش مي‌دانند شبکه السومريه از حمله جنگنده‌هاي ارتش آمريکا به مواضع گروهک بعثي - تکفيري داعش در شمال غرب موصل خبر داد. در اين ميان در ادامه آشكارتر شدن جدي نبودن آمريكا در مبارزه با داعش سفير «جيمز جفري» سفير سابق آمريکا در عراق در تحليل خطر گروه تکفيري داعش اذعان داشته که جلوگيري از داعش بسيار دشوار است.
نمود ديگر بي‌صداقتي آمريكا در مبارزه با تروريسم را در رويكرد يكجانبه آنها به كردستان عراق مي‌توان مشاهده كرد چنانكه برمر حاکم نظامي آمريکايي سال ۲۰۰۳ عراق از ارسال سلاح‌هاي پيشرفته و سنگين به اقليم کردستان عراق خبر داد.
بي‌صداقتي غرب در مبارزه با تروريسم را در رفتارهاي انگليس نيز مي‌توان مشاهده كرد. در حالي كه جهانيان اذعان دارند كه سوريه محور مبارزه با داعش و تروريسم است و بايد در كنار آن قرار گرفت، مقامات انگليس هرگونه همکاري با سوريه را براي مبارزه با داعش رد کردند.
"فيليپ هاموند" وزير امور خارجه انگليس مدعي شد: "همکاري با دولت بشار اسد رئيس‌جمهور سوريه به جاي اينکه مفيد، عملي و معقول باشد بيشتر زهرآلود است." اين ادعا در حالي مطرح گرديده است كه روزنامه ديلي تلگراف اشتباهات اساسي دولت اين کشور را موجب شکل‌گيري جريان‌هاي تروريستي و اشاعه آنها به جهان دانست.
از سوي ديگر يک عضو انگليسي داعش در گفت‌وگوي صوتي با بي‌بي‌سي سخنان تکان‌دهنده‌اي را بر زبان آورد و انگليس را هدف بمب‌گذاري‌هاي خود خواند. بعد ديگر بي‌صداقتي انگليس در مبارزه با تروريسم را در عدم حمايت آنها از ارتش عراق و معطوف بودن سوال برانگيز به اقليم كردستان عراق مي‌توان مشاهده كرد. دولت انگليس روز يکشنبه ژنرال «سيمون ميال» را به عنوان نماينده امنيتي خود در منطقه کردستان عراق معرفي کرد.
در اين ميان مبارزه ارتش سوريه و عراق با تروريسم بدون حمايت غرب ادامه دارد چنانكه ۵۰ نفر از تروريست‌هاي جبهه النصره - شاخه القاعده در سوريه - در کمين ارتش در درعا کشته شدند. شبکه العربيه گزارش داد گروهک داعش به شکل غيرمنتظره‌اي از مواضع خود در مناطق شمالي حمص عقب‌نشيني کرد.
ارتش سوريه همچنين موفق شد سومين هجوم داعش به فرودگاه نظامي الطبقه در حومه رقه را خنثي کند و حدود ۲۰۰ تروريست را از پاي در آورد.
در عراق نيز منابع خبري اعلام كردند بر اثر وقوع سه انفجار در کرکوک در شمال عراق ۱۸ نفر کشته و ۱۲۰ نفر ديگر زخمي شدند. اين در حالي است كه وزارت دفاع عراق از کشته شدن ۵۰ تکفيري داعش از جمله ۵ تک‌تيرانداز در استان صلاح‌الدين خبر داد. عملكردهاي ارتش عراق و سوريه نشان مي‌دهد كه آنها نيازي به مداخله غرب ندارند و با داشتن تسليحات خود مي‌توانند بر داعش پيروز شوند.

https://siasatrooz.ir/vdcc1mq4.2bq4m8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی