پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۴
کد مطلب : 97278

بوی تعفن فساد در ارکان حکومتی آمریکا

اخلاق و فرهنگ در برخی جوامع آنقدر به زوال کشیده شده است که حتی نامزدهای انتخابات...

اخلاق و فرهنگ در برخی جوامع آنقدر به زوال کشیده شده است که حتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، چشم در چشم یکدیگر به رسوایی‌های اخلاقی و جنسی همدیگر می‌پردازند.
آمریکا که خود را داعیه‌دار مدیریت جهانی وکدخدا می‌پندارد، به این حد از فساد اخلاقی رسیده است که رؤسای جمهوری که قرار است انتخاب شوند و مدیریت کشور را در اختیار بگیرند، بدون هیچ ضابطه‌ای برای ریاست جمهوری نامزد می‌شوند و پا به کاخ سفید می‌گذارند. برای حاکمیت آمریکا مهم نیست که کسی که قرار است انتخاب شود، آیا از نظر اخلاقی صلاحیت دارد یا نه.
مناظره‌های دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا (هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ) را اگر دیده باشید به اوج این بی‌اخلاقی‌ها که با فساد عجین گشته می‌توان پی برد.
چنین نظام و حاکمیتی با این وضعیت اسفناک و اسفبار اخلاقی در میان سردمدارانش، چگونه می‌تواند به عنوان رهبر جهان عمل کند؟
حاکمیت آمریکا هر کجا که دست گذاشته است، آنجا را به ویرانه‌ای تبدیل کرده که بازگشت به شرایط پیش از هجوم به این کشور اگر محال نباشد بسیار مشکل است.
سیاست‌های آمریکا در حوزه فرهنگی هم وضعیتی بسیار بدتر از تهاجم نظامی را برای مردمان جهان رقم زده است.
آمریکا در ظاهر، خود را یک جامعه مذهبی مسیحی نشان می‌دهد، اما آیا آموزه‌های حضرت مسیح این است که در منتظره‌های نامزدهای انتخابات دیده می‌شود؟ سیاستمداران این کشور عملکرد خود را زیر پرچم مذهب پنهان می‌کنند و حتی با سوء استفاده از آن دست به اقداماتی می‌زنند که دنیا را به قهقرا کشانده است. چه توقعی می‌توان از نظام و حاکمیتی داشت که نامزدهای ریاست جمهوری ایالات متحده مشهور به فساد اخلاقی و جنسی هستند و آن را در میان مردم و در انظار در مقابل دوربین‌های شبکه‌های گوناگون تلویزیونی بیان می‌کنند و هیچ شرم و حیایی هم در سخنان آنها دیده نمی‌شود.
سران کشوری که به خانواده خود خیانت می‌کنند و حتی با خیانت‌های خود به کشورشان، برای پیشبرد اهداف شیطانی گام برمی‌دارند، قابل اعتماد هستند؟
جمهوری اسلامی ایران ۳۸ سال است که در تقابل با آمریکا قرار دارد و هیچگاه به حاکمیت این کشور اعتماد نداشته است، حتی هنگامی که بر سر موضوع هسته‌ای به مذاکره نشست، بی‌اعتمادی به این رژیم فاسد بیشتر از پیش آشکارتر شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روزگذشته در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور درباره وضعیت اخلاقی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا فرمودند: «رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا و موضوعات مطرح میان دو کاندیدا، نمونه بارز و آشکار از نتایج نبود معنویت و ایمان در صاحبان قدرت است. در هفته‌های آینده یکی از این دو کاندیدای فعلی انتخابات آمریکا که حرف‌ها و وضعیت آنها را می‌بینید، رئیس جمهور کشوری خواهد شد که دارای قدرت و ثروت و بیشترین سلاح اتمی و بزرگترین رسانه‌های دنیا است.»
اما شاید از خود بپرسید که چرا مردم آمریکا نسبت به این اوضاع آمریکا و فسادهای اخلاقی گسترده در حاکمیت خود هیچ واکنشی نشان نمی‌دهند؟
پاسخ به این پرسش را که شاید در ذهن بسیاری از مردم نقش بسته باشد از زبان یک استاد دانشگاه آمریکایی می‌دهیم.
«یان بردما» استاد دموکراسی، حقوق بشر و روزنامه‌نگاری در کالج آمریکایی «بارد» در مقاله‌ای در سایت «پراجکت سیندیکیت» نوشته است؛ «مشکل این است که بسیاری از رأی دهندگان، به طور رقت‌انگیز، بی‌سواد هستند، این باعث می‌شود اظهار نظرات کلینتون در نگاه آنها مغرورانه به نظر برسد. افسوس اصلی این است که ایالات متحده بیش از اندازه، مردم نسبتاً بی‌سوادی دارد. در میان کشورهای توسعه یافته، آمریکا از نظر سواد، دانش عمومی و علم در رتبه‌های پایین قرار دارد.
این استاد دانشگاه در مقاله خود به رأی دهندگان اشاره می‌کند و به کل مردم آمریکا اشاره ندارد. شاید او یکی از افرادی باشد که هیچگاه در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده است، چرا که از اوضاع و شرایط حاکمیت کشور خود آگاه است.
اما در ایران، مردم آگاه و بصیر کشورمان قطعاً و یقیناً برداشت و تحلیل درستی از آمریکا و سیستم حاکمیتی آن دارند. آگاهی آنها از اوضاع فساد ساختاری در آمریکا باعث شده است تا تن به ذلت آمریکا ندهند. بوی تعفن فساد اخلاقی در آمریکا که در ریشه آن است، هر جامعه آگاه و بابصیرتی را از این منبع فساد و تعفن دور می‌کند. حاکمیت آمریکا مانندچاه و گندآبی است که تنها موش‌ها و جانورانی که در چنین شرایطی زندگی می‌کنند به سوی آن جلب می‌شوند.

مولف : محمد صفري
https://siasatrooz.ir/vdcc4iqo.2bqmm8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی