?>?> تبدیل مسجد به عشرتکده | سیاست روز
يکشنبه ۴ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۰
کد مطلب : 99799
رژیم صهیونیستی نابودی آثار اسلامی را همچنان ادامه می‌دهد

تبدیل مسجد به عشرتکده

تبدیل مسجد به عشرتکده

در اقدامی نژادپرستانه برای نابودی آثار اسلامی، رژیم اشغالگر صهیونیستی در اقدامی وقیحانه مسجد تاریخی "قیساریه" در فلسطین را به رستوران و میخانه تبدیل کرده است.
قیساریه یکی از تاریخی‌ترین اماکن باستانی فلسطین است که دارای چندین طبقه و آثار معماری زیبا و نادر است. اخیرا مقامات اسرائیلی در اشاره به برخی اکتشافات آثار تاریخی یهودی در این مسجد که ماهیت اسلامی آن را تهدید می‌کند، کار مرمت و صیانت از این مکان تاریخی را در وسط تلاش‌ها برای نشان دادن آثار امپراتوری بیزانس به اتمام رساندند.
اما موقعیت مسجد تاریخی قیساریه به این تلاش‌ها دامن می‌زند چراکه مناره آن مشرف به دریاست و به تنهایی عنوانی برای این مکان بوده و نشانگر سکوت نسبت به هویتش است آن هم پس از اینکه رژیم صهیونیستی روستای فلسطینی با همین نام را در سال ۱۹۴۸ میلادی تخریب کرد.
مسجدی که روزانه پر از نمازگزاران بود به تفریحگاهی برای ده‌ها گردشگر و سرو غذا و نوشیدن انواع مشروبات تبدیل شده است.۲۰ سال پیش "بخش اسرائیلی توسعه جاذبه‌های گردشگری قیساریه" افتتاح این رستوران و میخانه را یکی از دستاوردهای عمرانی می‌دانست.مسجد جامع قیساریه در دوره عبدالملک بن مروان، خلیفه اموی ساخته شد و سپس در دوره مملوک بازسازی و سپس در قرن ۱۹ به دست شهروندان بوسنی فرار کرده از دست مقامات اتریشی مرمت شد.
قیساریه با آثار فراوان اسلامی و بیزانس متمایز می‌شود و در ساحل دریای مدیترانه واقع در جنوب غربی شهر حیفاست.کنعانی‌ها آن را بنا کردند و نام آن را "برج استراتون" نامیدند و هرودوت رومانی روی آن نام "قیصریه" منسوب به قیصر روم را گذاشت.
در همین حال نظامیان رژیم صهیونیستی ضمن یورش به مناطق مختلف کرانه باختری شماری از شهروندان فلسطینی را بدون تفهیم اتهام بازداشت کردند. نظامیان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری یورش برده و منازل فلسطینیان را مورد هجوم قرار دادند. به دنبال این یورش وحشیانه درگیری شدیدی میان نظامیان صهیونیست و جوانان فلسطینی درگرفت. خبر دیگر آنکه تشکیلات خودگردان فلسطین به درخواست رژیم صهیونیستی برای برداشتن یادواره‌ای از یک شهید فلسطینی در شهر جنین پاسخ مثبت داد.
این یادواره متعلق به خالد نزال، شهید فلسطینی است که رژیم صهیونیستی وی را به دست داشتن در عملیاتی که در آن تعدادی اسرائیلی در سال ۱۹۷۴ کشته شدند، متهم کرده بود. در همین حال، محمد ابوغالی، شهردار جنین در مصاحبه با رویترز گفت: دو سنگ هستند که نام شهید روی آن نوشته شده است. اسرائیلی‌ها نسبت به این یادواره‌ها اعتراض دارند و تهدید کرده‌اند که یا ما خودمان این یادواره را برداریم یا خود آنها برای برداشتن آن اقدام کنند. تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت خودش این یادواره را بردارد تا کل میدانی که نام شهید خالد نزال روی آن گذاشته شده، نابود نشود. خالد نزال عضو کمیته مرکزی جبهه دموکراتیک آزادی فلسطین بود که در سال ۱۹۸۶ در آتن ترور شد. اعضای رهبری فلسطین هفته گذشته در قرار دادن یادواره‌ای مشارکت داشتند که روی آن عبارت "میدان شهید خالد نزال (۱۹۸۶-۱۹۴۸)؛ ما باید گل شهداء را به خاطر فلسطین آزاد پاسداری کنیم" ، نوشته شده بود. خبر دیکر آنکه حزب سوسیال‌دموکرات آلمان با تصمیم ارتش برای اجاره پهپاد از رژیم صهیونیستی مخالفت کرد. حزب سوسیال‌دموکرات آلمان قصد دارد تا از اقدام ارتش این کشور مبنی بر تهیه هواپیماهای بدون سرنشین (پهپادهای) نظامی از اسرائیل جلوگیری کند.
احتمال موافقت سوسیال‌دموکرات‌ها با قرارداد اجاره پهپادهای نظامی نوع «هرون TP» از اسرائیل برای استفاده در ماموریت‌های نظامی خارج از کشور، کاهش یافته است.
فراکسیون سوسیال‌دموکرات اعلام کرد که مسلح کردن پهپادها اقدامی است که پشت درهای بسته صورت گرفته است و به همین دلیل چنین توافقی قابل قبول نیست. پرسشی که مطرح است این است که آیا پهپادهای اسرائیلی برای استفاده نظامی آماده هستند یا خیر؟
در این میان در خیانت دیگر ترکیه به فلسطین، وزیر دارایی ترکیه از پرداخت غرامت ۲۰ میلیون دلاری به خانواده‌های قربانیان یورش نظامیان اسرائیلی به کشتی حامل کمک‌های انسان دوستانه به نوار غزه خبر داده است.
رسانه‌های خبری ترکیه به نقل از ناجی اقبل وزیر دارایی این کشور اعلام کردند: اسرائیل در مجموع ۲۰ میلیون دلار غرامت به خانواده‌های قربانیان یورش نظامیان این رژیم به کشتی حامل کمک‌های انسان دوستانه برای مردم فلسطین پرداخت کرده است.
در حمله سال ۲۰۱۰ میلادی نظامیان صهیونیست به کشتی حامل کمک‌های انسانی برای مردم نوار غزه ۱۰ نفر کشته شدند. این غرامت در بین ۱۰ خانواده تقسیم خواهد شد. اسرائیل در حالی این غرامت را پرداخت کرده است که ۹ ماه قبل هم به طور رسمی به خاطر این یورش وحشیانه عذرخواهی کرده بود. عذرخواهی اسرائیل و پرداخت غرامت به خانواده‌های قربانیان، از جمله شروط آنکارا برای آشتی مجدد و برقراری رابطه با اسرائیل بوده است. وزیر دارایی ترکیه گفت: غرامت به خانواده‌های کسانی که جان خود را در حمله به این کشتی از دست داده‌اند، پرداخت شده است. حمله نظامیان اسرائیلی به این کشتی موجب شد تا روابط بین تل‌آویو و آنکارا در سال ۲۰۱۰ میلادی قطع شود. در ژوئن ۲۰۱۶ میلادی دو طرف اعلام کردند که روابط را عادی خواهند کرد. تشدید نگرانی‌های امنیتی در خاورمیانه و قراردادهای گازی سودآور علت اصلی آشتی مجدد اسرائیل و ترکیه به شمار می‌رود.

https://siasatrooz.ir/vdccomqo.2bqoo8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی