?>?> سرکوب تظاهرات کارگران در اروپا | سیاست روز
يکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۹
کد مطلب : 117899
روز کارگر در فرانسه، آلمان با آشوب و درگیری برگزار شد

سرکوب تظاهرات کارگران در اروپا

سرکوب تظاهرات کارگران در اروپا

بحران کرونا و ناوتوانی دولت‌های اروپایی در مقابله با آنها در حالی بر بحران‌های این قاره افزوده است که به مناسبت روز کارگر در پایتخت‌های آلمان، فرانسه و ترکیه تظاهرات برگزار شد و نیروهای پلیس با سرکوب و دستگیری معترضان جواب این اعتراضات را دادند.
معترضان به سیاست‌های دولت‌های آلمان، فرانسه و ترکیه در قبال کارگران، اول می به مناسبت «روز جهانی کارگر» در پایتخت این کشورها علیه سیاست‌های این دولت‌ها در قبال کارگران و اوضاع معیشتی آنها تظاهرات برگزار کردند.به نوشته «دویچه وله»، معترضان روز جهانی کارگر در برلین پایتخت آلمان با پرتاب بطری، ترقه و سنگ به سمت نیروهای پلیس اعتراض خودشان را به مواضع دولت این کشور در قبال کارگران ابراز داشتند.بنا بر اعلام پلیس برلین، پنج هزار نفر در تظاهرات روز کارگر در پایتخت آلمان شرکت کردند اما مسئولان برگزاری این تظهارت با رد اعلامیه پلیس خبر دادند که حدود ۲۰ هزار نفر در این تظاهرات حاضر شدند.برخی منابع محلی در آلمان از قبیل روزنامه نگار روزنامه «تاگس اشپیگل» از بروز برخی درگیری‌‍‌ها میان نیروهای پلیس و معترضان در برلین خبر دادند.
در برخی مناطق پایتخت آلمان، معترضان با آتش برپا کردن، آتش زدن سطل‌های زباله و بستن برخی جاده‌ها اعتراض خودشان را علیه مواضع دولت در قبال کارگران و وضعیت معیشت آنها ابراز کردند.
دولت آلمان هم با اعزام پلیس ضد شورش و اعمال مقررات منع آمد و شد به تظاهرات روز کارگر پاسخ داد و معترضان را سرکوب کرد.به گزارش «دویچه وله»، تظاهرات روز جهانی کارگر در فرانسه و ترکیه هم خبرساز شده و نیروهای پلیس تعدادی از معترضان را دستگیر کردند.طبق این گزارش، هزاران فرانسوی از مناطق مختلف این کشور خود را به پاریس رساندند و در تظاهرات روز کارگر شرکت کردند.
به گزارش دویچه وله، میان نیروهای پلیس فرانسه با معترضان «آنارشیست‌» موسوم به «بلوک سیاه» درگیری‌های صورت گرفت و نیروهای امنیتی حداقل ۳۴ نفر از معترضان را دستگیر کردند.
معترضان اقدام به شکستن شیشه‌ پنجره‌های برخی بانک‌ها، آتش زدن سطل‌های زباله و پرتاب اشیاء مختلف به سمت نیروهای پلیس کردند و نیروهای امنیتی هم با شلیک گاز اشک آور آنها را سرکوب کردند.
تظاهرات روز کارگر در استانبول با واکنش نیروهای پلیس ترکیه مواجه شد. خبرها حاکی است که ۲۱۲ نفر از معترضان در استانبول و ۱۱ نفر در آنکارا دستگیر شدند. مقام‌های دولت ترکیه با هشدار درباره همه گیری ویروس کرونا هرگونه برگزاری تظاهرات و تجمعالت را ممنوع اعلام کرده بودند.
در همین حال تعداد زیادی از مردم بلژیک با تجمع در پایتخت این کشور به محدودیت‌های کرونایی اعتراض کردند که با دخالت پلیس این تظاهرات به خشونت کشیده شد. چند صد نفر از مردم بلژیک روز شنبه با تجمع و تظاهرات در مرکز شهر «بروکسل» به محدودیت‌های قرنطینه‌ای مرتبط با همه‌گیری ویروس «کووید۱۹» اعتراض کردند.نیروهای امنیتی بروکسل با معترضان برخورد کردند که در پی این مداخله، تظاهرات به خشونت کشیده شد.بر اساس این گزارش، تظاهرات‌کنندگان برای اعتراض به محدودیت‌های جدید کرونایی، از تمام بخش‌های بلژیک در پایتخت این کشور جمع شده بودند.پلیس بروکسل در بیانیه‌ای مدعی شد تظاهرات‌کنندگان از دستورالعمل‌های بهداشتی در رابطه با فاصله‌گذاری اجتماعی از جمله استفاده از ماسک بهداشتی پیروی نکرده بودند.
نیروهای امنیتی که به لباس‌های ضد شورش مجهز بودند، برای متفرق کردن معترضان از توپ آب‌پاش، گاز اشک‌آور و اسپری فلفل استفاده کردند.بلژیکی‌ها در حالی به محدودیت‌های کرونایی اعتراض دارند که این کشور با حدود ۹۹۰ هزار مبتلا و بیش از ۲۴ هزار و ۲۰۰ فوتی بر اثر این ویروس، در رتبه بیست‌وهفتم کشورهای آلوده به کووید۱۹ قرار دارد. لازم به ذکر است در روز جهانی کارگر، هزاران نفر در شیکاگو و نیویورک به منظور دفاع از حقوق کارگران به خیابان‌ها آمدند.هزاران نفر در روز اول ماه مه برای حمایت از حقوق کارگران در مرکز شهر شیکاگو، راهپیمایی کردند. تظاهرکنندگان در این راهپیمایی خواستار توجه به حقوق کارگران شدند و استفاده از مهاجران به ویژه مهاجران مکزیکی را به عنوان نیروی کار ارزان قیمت، محکوم کردند.در نیویورک نیز هزاران نفر به خیابان‌ها آمدند. تظاهرکنندگان در حالی که اشک می‌ریختند از مدیران عامل شرکت‌ها خواستند کارگران اخراج شده را مجدد استخدام کنند. 

https://siasatrooz.ir/vdccomqso2bqs48.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی