سه شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۹
کد مطلب : 90301
سخنراني شاهزاده ملكه بريتانيا در آمريكا همزمان با سركوب نژادپرستانه سياه‌پوستان

حيوانات براي سران آمريكا و انگليس از انسان‌ها مهمتر هستند

حيوانات براي سران آمريكا و انگليس از انسان‌ها مهمتر هستند

در اقدامي كه نشانگر بي‌اهميت بودن جان انسان‌ها براي سران آمريكا و انگليس مي‌باشد، با وجود سرکوب معترضان آمریکایی، رئیس‌جمهور آمریکا و شاهزاده انگلیسی پیرامون احترام به حقوق حیوانات در واشنگتن دیدار و گفت‌وگو کردند.
دوک کمبریج زمانی به آمریکا و شهر نیویورک سفر کرده است که معترضین به کشتار و قتل رنگین‌پوستان در آمریکا،‌ توسط نیروهای امنیتی این کشور در حال سرکوب شدن، هستند.
پرنس ویلیام که چند روزیست در سفر به آمریکا به سر می‌برد،‌ با «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در واشنگتن دیدار و گفت‌وگو کرد.‌ دیدار ویلیام و اوباما پیش از سخنرانی دوک کمبریج برای بانک جهانی با موضوع جرایم حیات‌وحش انجام گرفت. حین سخنرانی، پرنس ویلیام جرایم علیه حیات‌وحش را شکل خائنانه‌ از فساد و جرم در دنیای امروز نامید. پرنس ویلیام در حالی به آمریکا و شهرهای نیویورک و واشنگتن سفر کرد که از هفته پیش شهرهای مختلف آمریکا من جمله صحنه اعتراضات مردمی علیه تبعیض‌نژادی و خشونت پلیس در قبال رنگین‌پوستان این کشور است.
پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا با قتل سیاهان بی‌سلاح در شهرهای مختلف این کشور و نیروهای قضایی با حکم آزادی افسران قاتل، مدت‌هاست خشم مردم را برانگیخته‌ و معترضین به این بی‌عدالتی و خشونت و تبعیض را همواره سرکوب می‌کنند.
وی زمانی از شخصیت و انسانیت در احترام به حیوانات صحبت می‌کند که انسانیت برای رنگین‌پوستان آمریکایی رعایت نشده و همواره حقوق انسانی آن‌ها زیر پا گذاشته می‌شود.
سخنان اوباما و وليعهد انگليس در حمايت از حيوانات در حالي مطرح شد كه اعتراضات مردم آمریکا علیه نژادپرستی به کنگره و کاخ سفید نیز رسید. معترضان با سر دادن شعار "به من بگویید دموکراسی شبیه چیست" نیروهای امنیتی را به تشکیل دیواره دفاعی در واشنگتن مجبور کردند.
در همین حال اعتراضات در سایر شهرها از جمله نیویورک، برکلی و اوکلند ادامه دارد. معترضان از خیابان کنیتکت به سمت میدان دوپونت در واشنگتن حرکت کردند. طبق اعلام پلیس واشنگتن، عده‌ای از معترضان تحصن خوابیده در پیاده‌روها برگزار کردند و این در حالی بود که دمای هوا بسیار پایین بود. برخی از تظاهرکنندگان نیز پلاکاردهای "نمی‌توانم نفس بکشم" به همراه داشتند و برخی شعار می‌دادند: "به من بگویید دموکراسی شبیه چیست". پلیس کنگره ده‌ها تن از معترضان را که قصد داشتند به سمت ساختمان اصلی حرکت کنند، متوقف کرد و صفی از نیروهای امنیتی در برابر آنها تشکیل داد.
معترضان نیز شانه به شانه یکدیگر ایستادند تا به دلیل مرگ سیاه‌پوستان به دست پلیس سوگواری کنند. معترضان تاکید کردند که به دنبال آن هستند تا تحقیقات بین‌المللی درباره خشونت پلیس آمریکا انجام شود. اعتراضات در سراسر آمریکا در‌پی صدور حکم تبرئه برای افسران سفیدپوست پلیس که عامل کشتارهایی در نیویورک و فرگوسن ایالت میسوری بودند، به راه افتاد. فریاد "دست‌ها بالا، شلیک نکن" در کنگره آمریکا به گوش می‌رسید اما پس از آن معترضان شعار "مشت‌ها بالا، مقاومت می‌کنیم" سر دادند. تظاهرات معترضان به نژادپرستی نیروهای امنیتی آمریکا در حالی پی گرفته شد که تصاویر منتشر شده از شهر «برکلی» ایالت کالیفرنیا نشان می‌دهد پلیس با خشونت دست به سرکوب معترضان زده است. در ادامه نقض حقوق بشر در آمريكا رئیس‌جمهور آمریکا طی دستوری به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا شنود تلفن شهروندان این کشور را برای سه ماه دیگر تمدید کرد.
در همين حال در استانه انتشار گزارش سنا درباره شیوه‌های بازجویی «سیا» از مظنونین و استفاده از روش‌های شکنجه علیه آنها، کاخ سفید از افزایش تدابیر امنیتی در اطراف مراکز دیپلماتیک آمریکا در اطراف جهان خبر داد. گزارش‌ها حاکی از آن است که احتمالاً این گزارش جزئیات عملیات سیا علیه القاعده پس از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را علنی کند. گزارش سنا علاوه بر تشریح جزئیات شیوه‌های جنجالی سیا برای کسب اطلاعات از مظنونان تأکید خواهد کرد که این شیوه‌ها به نتایج مفیدی منجر نشده است.
کل گزارش ۶ هزار صفحه‌ای که توسط کمیته اطلاعاتی سنا تهیه شده محرمانه باقی خواهد ماند و خلاصه‌ای شامل ۴۸۰ صفحه از آن توسط اعضای دموکرات این کمیته منتشر می‌شود.
«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا پس از پیروزی در انتخابات سال ۲۰۰۹ برنامه بازجویی‌های سیا را متوقف کرد و اذعان کرده است که شیوه‌های به کار رفته علیه زندانیان القاعده معادل شکنجه بوده است. لازم به ذكر است انتشار اين گزارش نه براي امور حقوق بشري بلكه به دليل رقابت ميان دموكرات‌ها و جمهوري‌خواهان است. مقامات ارشد جمهوری‌خواه با انتقاد از خبر انتشار گزارشی مبنی بر روش‌های بازجویی در سازمان سیا این تصمیم را غیرمعقول خواندند.
مارکو روبیو و جیم ریچ دو سناتور آمریکایی تصمیم به انتشار این گزارش را یک تلاش تک حزبی از سوی دموکرات‌های کمیته اطلاعاتی سنا اعلام کرده و آن را جدی و سازنده ندانستند.
در آستانه انتشار گزارش کمیته اطلاعاتی سنای آمریکا درباره شکنجه‌های سازمان سیا در دوران جورج بوش، جمهوری‌خواهان کنگره و کاخ سفید بر سر انتشار آن و خطرات احتمالی وارد مجادله شده‌اند. نشریه نیویورک‌تایمز در گزارشی از درگیری جمهوری‌خواهان و کاخ سفید بر سر گزارش شکنجه سازمان سیا خبر داد.
به نوشته این نشریه، در آستانه انتشار گزارش سنای این کشور در مورد کاربرد شکنجه از سوی دولت ایالات متحده - که شامل جزئیاتی است که می‌تواند بخشی از پنهان‌ترین اعمال سازمان سیا پس از واقعه یازده سپتامبر سال ۲۰۰۱ را آشکار کند - دولت اوباما و منتقدان جمهوری‌خواه آن روز دوشنبه بر سر علنی کردن این گزارش و خطری که ممکن است از سوی عکس‌العمل دیگر کشورها ایجاد شود با یکدیگر وارد مجادله شدند. نیویورک‌تایمز آورده رئیس‌جمهور آمریکا با عدم حمایت جدی از موضوع ممنوعیت شکنجه به نوعی همانند رئیس‌جمهور پیش از خود که عاملان صدور مجوز برنامه شکنجه مورد عفو قرار داده بود، در همین مسیر حرکت می‌کند.

https://siasatrooz.ir/vdccs1qo.2bqxx8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی