دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۲
کد مطلب : 113217
دولت انگلیس مجازات عدم همکاری مردم با سیاست‌های ضد کرونایی را اعلام کرد

هزار پوند جریمه و زندان

سران انگلیس همچنان از تعطیل کردن مدارس خودداری می‌کنند
هزار پوند جریمه و زندان

دولتمردان انگلیس در حالی به رغم مطالبه گسترده مردم، همچنان از تعطیل کردن مدارس خودداری می‌کنند که طبق مقررات جدید دولت انگلیس اگر کسی از دادن تست کرونا یا انجام قرنطینه خودداری کند ممکن است به جریمه نقدی یا حبس محکوم شود.
محافل رسانه‌ای انگلیس بویژه بخش‌های فارسی زبان آن تلاش بسیاری دارند تا چنان نشان دهند که در این کشور خبر چندانی از کرونا نیست و با برجسته سازی کرونا در ایران و چین و ایجاد فضای منفی علیه این کشورها به دنبال القا آن را دارند که این کشورها غیر طبیعی و ضد امنیت جهان هستند که دولتمردانشان نیز به فکر مردم نمی‌باشند حال آنکه در درون انگلیس از یک سو شیوع این بیماری در حال گسترش فاجعه آمیزی است و از سوی دیگر دولتمردان این کشور همچنان از مطالبات مردم برای تعطیلی مدارس خودداری می‌کنند در حالی که همزمان جریمه هزار پوندی و یا زندان را برای آنانی که از دستورات سرپیچی کنند تعیین کرده‌اند. در انگلیس افرادی که از دادن تست کرونا یا قرنطینه خانگی جهت مبارزه با ویروس کرونا خودداری کنند ۱۰۰۰ پوند جریمه شده یا زندانی خواهند شد.به نوشته روزنامه «دیلی میل»، اختیارات اضطراری که قرار است این هفته از سوی دولت اعلام شوند به پلیس این اجازه را خواهد داد تا با افرادی که دیگران را به ویروس کرونا آلوده می‌کنند «برخورد منطقی» شود.بر اساس مقررات مراقبت‌های بهداشتی جدیدی که در پایگاه اینترنتی دولت انگلیس منتشر شده است افرادی که مشکوک به ابتلا به این بیماری باشند به مدت ۱۴ روز در بیمارستان یا مکان مناسب دیگری نگه‌داری می شوند.
اما هر کس که تلاش کند از این اقدامات مراقبتی بگریزد ممکن است تحت بازداشت قرار گرفته و سپس به قرنطینه فرستاده شود. هرگونه عدم تبعیت از این مقررات جرم محسوب شده و ۱۰۰۰ پوند جریمه خواهد داشت و اگر فردی از پرداخت این جریمه خودداری کند ممکن است با مجازات حبس روبه‌رو شود.«مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس گفت افراد دارای سن بالای ۷۰ سال باید در خانه‌های خود بمانند و این وضعیت ممکن است تا چهار ماه آینده ادامه پیدا کند. وزیر بهداشت انگلیس نوشت: «برخلاف حملات هر شب، جیره‌بندی و کشته شدن مردم، آن‌ها در کنار هم یک تلاش عظیم ملی را پیش بردند. امروز نسل ما با آزمون مختص به خود روبرو است که مبارزه با یک بیماری جدید و بسیار واقعی است».«سرویس سلامت همگانی» انگلیس در سندی محرمانه درباره احتمال ابتلای ۸۰ درصد جمعیت این کشور به ویروس کرونا هشدار داد. طبق سند محرمانه‌ای که رسانه‌‎های انگلیسی از گزارش «سرویس سلامت همگانی» درباره شیوع ویروس کرونا منتشر کردند، این نهاد درباره احتمال ابتلای هشت میلیون نفر از مردم این کشور و نیاز فوری ۱۵ درصد از جمعیت به بستری شدن هشدار داده است. به نوشته «دیلی میل»، طبق یک گزارش محرمانه اعضای ارشد «سرویس سلامت همگانی» انگلیس (NHS) احتمال اینکه ویروس کرونا تا یک سال دیگر (بهار سال ۲۰۲۱) ادامه یابد و ۷.۹ میلیون نفر در این کشور بر اثر ابتلا به آن بستری شوند، وجود دارد.
در این سند که ابتدا روزنامه «گاردین» آن را رویت کرده است، روسای نهادهای وابسته به سرویس سلامت همگانی انگلیس احتمال می‌دهند که شیوع ویروس کرونا تا ۱۲ ماه دیگر ادامه داشته باشد.در بخشی از این سند محرمانه آمده است: «احتمال می‌رود تا ۸۰ درصد از جمعیت طی ۱۲ ماه آینده به (ویروس) کووید-۱۹ مبتلا شوند و تا ۱۵ درصد جمعیت (۷.۹ میلیون نفر) شاید به بستری شدن نیاز داشته باشند».
مدارس در انگلیس همچنان باز
همزمان با افزایش آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به کرونا در جهان، بیش از ۵۰۰ هزار شهروند انگلیس با امضای توماری مراتب اعتراض خود را به سیاست دولت بوریس جانسون برای باز نگه‌داشتن مدارس اعلام کرده و خواستار اقدام فوری دولت دراین رابطه شدند.در این تومار الکترونیکی که توسط فردی به نام «سامی آبوت» روی تارنمای پارلمان انگلیس ایجاد شده، امضاء کنندگان تاکید کرده‌اند که دانش‌اموزان از ترس ابتلا به کرونا قادر به تمرکز روی تحصیل خود نیستند.
آنها با بیان اینکه مدارس هرچه دیرتر تعطیل شوند، ویروس کرونا بیشتر شایع می‌شود، ابراز امیدواری کرده‌اند که دولت یا پارلمان در این زمینه اقدام لازم را هرچه سریع‌تر معمول دارد.براساس آخرین آمار منتشر شده بیش از ۵۷۳ هزار نفر تومار یاد شده را امضاء کرد و آمار آن به سرعت رو به افزایش است.طبق رویه‌های سیاسی، اگر شمار امضاهای یک تومار از ۱۰ هزار نفر بیشتر شود دولت انگلیس بایستی به آن پاسخ گوید و اگر از ۱۰۰ هزار نفر فراتر برود، درخواست مطرح‌ شده در نشست مجلس عوام به بحث گذاشته خواهد شد.در تحولی دیگر گاوین ویلیامسان، وزیر آموزش انگلیس نیز قرار است در جمع حدود هزار نفر از مسئولان مدارس، روز جمعه در کنفرانس سالانه انجمن مدیران مدارس و دانشگاه‌ها سخنرانی کند.بیشتر کشورهای اروپایی در چند روز گذشته علاوه بر تعطیل اعلام کردن مدارس، تجمعات و گردهمایی‌های عمومی بیشتر از ۵۰۰ نفر را لغو کرده‌اند.
با این حال بوریس جانسون پنجشنبه گذشته در نشست خبری مشترک با مشاوران پزشکی دولت اعلام کرد که دولت این کشور برنامه‌ای برای بستن مدارس و تعطیلی تجمعات ندارد.وی افزود که سیاست‌های جدید بر اساس شرایط در صحنه اتخاذ خواهد شد و تا وقتی نیاز نباشد، برنامه های محدود کننده اعمال نمی‌شود.نخست وزیر انگلیس معتقد است که اعمال محدودیت‌های زودتر از زمان مناسب آن، مردم را در بلندمدت خسته خواهد کرد. 

فرانسه کنترل مرزها را محکوم کرد
رئیس جمهوری فرانسه که به رغم موج گسترده کرونا در این کشور یک شنبه انتخابات محلی با حضور ۵۰ میلیون نفر را برگزار کرد، در رفتاری قابل تامل، اقدام‌های کنترل مرزها توسط برخی از کشورهای اروپایی را محکوم کرد.
آلمان دیروز با هدف مهار شیوع کرونا، کنترل مرزهایش را با اتریش، دانمارک، فرانسه، لوکزامبورگ و سوئیس در دستورکار قرار داد.مقامات آلمان اعلام کردند که به دنبال اجرایی کردن کنترل مرزها، تنها افرادی که دلایل معتبر برای سفر دارند از جمله رانندگان کامیون انتقال کالا می توانند از مرزها عبور کنند.پیشتر مقام‌های آلمان با بستن مرزهای خود با اتریش، سوییس و فرانسه برای کنترل شیوع ویروس کرونا موافقت کرده‌ بودند.«امانوئل مکرون» دیروز در گفت و گوی تلفنی با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و دیگر مقام‌های اتحادیه اروپا، اقدام هایی یکجانبه کنترل مرزی که توسط برخی از کشورهای اتحادیه اروپا به منظور تلاش در کنترل شیوع ویروس کرونا انجام داده‌اند را محکوم کرد.بحث و گفت و گو میان رهبران فرانسه و آلمان پس از آن انجام شد که برلین در تلاش برای مهار شیوع کرونا اقدام‌های کنترل مرزی خود با اتریش، سوئیس، فرانسه، لوکزامبورگ و دانمارک را انجام داد.کاخ الیزه اعلام کرد که «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه یک ناهار کاری در قالب شورای دفاع خواهد داشت. این امر می‌تواند منجر به اقدام‌های جدیدی برای مقابله با کرونا شود.مکرون پیش از این نشست، با رئیس کمیسیون اروپا، صدراعظم آلمان و رئیس شورای اروپا در مورد کنترل‌های تقویت شده احتمالی در مرزهای اروپا گفت و گو کرد. در این میان گفته می‌شود با افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در فرانسه به ۵۴۲۳ تن و میزان فوتی‌ها به ۱۲۷ نفر، دولت این کشور درصد اعمال محدودیت‌ها در زمینه مسائلی از قبیل رفت و آمدها در فرانسه است.
دولت فرانسه به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا، در تدارک برای اعمال مقررات جدید و اعمال محدودیت‌ها در زندگی روزمره ساکنان این کشور است.منابع مطلع به رویترز خبر دادند، دولت فرانسه در آستانه صدور یک فرمان به منظور اعمال محدودیت‌های نسبی در این کشور است؛ فرمانی که معنای آن اعمال محدودیت‌های بیشتر در عرصه عمومی فرانسه است.این منابع البته خبر دادند، هنوز مشخص نیست که دولت (فرانسه) تصمیم نهایی خودش را درباره صدور فرمان به مردم این کشور برای باقی ماندن در خانه‌هایشان و یا اینکه این فرمان برای چه مدت پا برجا است، گرفته باشد.دفتر امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد، رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر با هم درباره اعلام محدودیت‌ها در فرانسه صحبت کرده‌اند و در صورت تشدید وضعیت بهداشتی در کشور باز هم صحبت خواهند کرد. یک منبع مطلع به رویترز خبر داد، قرار است اجرای فرمان مد نظر دولت در رابطه با اعمال محدودیت‌ها در فرانسه از نیمه شب امشب آغاز شود.«ادوارد فیلیپ» نخست‌وزیر فرانسه روز شنبه دستوراتی برای مقابله با ویروس کرونا در کشور صادر کرده بود. طبق این فرمان، وی دستور تعطیلی همه رستوران‌ها، مشروب‌فروشی‌ها و سینماها در فرانسه را صادر کرد و همچنین از شهروندان فرانسوی خواست عبور و مرور و فعالیت‌های غیر ضروری خود را کاهش دهند.به رغم فرمان نخست‌وزیر فرانسه، روز گذشته حضور گسترده مردم در پارک‌ها و اماکن عمومی این کشور از پاریش گرفته تا مارسی سبب نگرانی مقام‌های دولت درباره افزایش شیوع ویروس کرونا شد.
«مارین لوپن» رهبر حزب افراطی «جبهه ملی» فرانسه به دنبال شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای اروپایی از دولت این کشور خواسته بود، مرزهایش با دیگر کشورها را ببندد.گمانه‌زنی‌ها درباره اعمال محدودیت‌های جدید در فرانسه در شرایطی مطرح شده که کرونا در این کشور تاکنون ۱۲۷ فوتی داشته و ۵۴۲۳ نفر را هم مبتلا کرده است. «ژروم سالامون» رئیس سازمان بهداشت عمومی فرانسه در مصاحبه با شبکه رادیویی «فرانس اینتر» درباره شیوع ویروس کرونا در این کشور هشدار داد.وی با تاکید بر اینکه شیوع کرونا در فرانسه بسیار نگران‌کننده و به سرعت اوضاع در حال وخیم شدن است، تصریح کرد: «تعداد موارد ابتلا در هر سه روز، دو برابر می‌شود». این مقام ارشد بهداشتی فرانسه افزود: «تعداد افزادی که به شدت حالشان وخیم است و به کمک‌های پزشکی نیاز فوری دارند، به صدها نفر رسیده است».
لازم به ذکر است با افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شرق اروپا، اقدامات پیشگیرانه نظیر محدودیت تردد درون شهری و بستن مرزها در حال اعمال است.با افزایش تدابیر دولت‌های اروپای شرقی جهت مبارزه با ویروس کرونا، مرز بین روسیه وبلاروس بسته شده و تردد و کسب‌وکار در پایتخت اوکراین محدود می‌شود.«میخاییل میشوستین» نخست‌وزیر روسیه در خصوص بسته شدن مرزهای این کشور با بلاروس گفت: «ما به انجام هر اقدامی در راستای محافظت از کشورمان در برابر این تهدید ادامه می‌دهیم. ما اقداماتی جامع را برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا اتخاذ کرده‌ایم». در کشور بلاروس تا کنون ۳۶ مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است اما کسی در اثر این بیماری جانش را از دست نداده است.در مجارستان، «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر این کشور در جلسه پارلمان گفت، تمامی سفرهای شخصی بین مرزهای این کشور و کشورهای همسایه ممنوع می‌شود. از سوی دیگر سخنگوی دولت مجارستان اعلام کرد اولین قربانی بیماری «کووید-۱۹» در این کشور، مردی ۷۵ ساله است. شمار مبتلایان در این کشور نیز به ۳۹ نفر رسیده است.

https://siasatrooz.ir/vdccs1qsm2bqsi8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی