چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۷
کد مطلب : 71690

سخنی با خواص دلسوز

چند سالی است که بدلایل مختلف پدیده (خوب یا بد) لیست دهی در زمان انتخابات کشور، مخصوصا در انتخابات مجلس شورای اسلامی و...

چند سالی است که بدلایل مختلف پدیده (خوب یا بد) لیست دهی در زمان انتخابات کشور، مخصوصا در انتخابات مجلس شورای اسلامی وخصوصاً در تهران مرسوم شده است. احزاب و تشکلهای گوناگون در مدت زمان کوتاه قبل از انتخابات اقدام به تهیه لیست افراد مورد نظر خود كرده و آنها را به عموم ارائه می کنند. دلایل و توجیهات مختلفی نیز از طرف بانیان آن لیست ها نیز مطرح می شود که هر کدام جای بحث دارد. دلیل برجسته‌ای که از سوی برخی دلسوزان مطرح می شود عبارت است از مشاوره دهی، نجات از سردرگمی، شفاف سازی، و ... که بحق تا حد زیادی چنان است.
دین مبین اسلام همواره از مشورت و مشاوره دادن به دیگران حمایت و آن را تایید کرده است. البته، تعدادی نیز معتقدند که دادن لیست جویدن لقمه و قرار دادن آن در دهان مردم است، لذا مردم را تنبل بار می‌آورد و بهتر است این رویه نباشد.
از طرفی، برخی نیز پا را از این هم فراتر گذاشته و می گویند چون مردم وقت یا امکان کافی در اختیار ندارند، دارای بصیرت و شناخت نیستند، اهل سیاست و درایت هم نیستند و ... در لحظه آخر به هر لیستی که دستشان افتاد رای می دهند كه این کار نقش تخریبی دارد.
بطور یقین، القای چنین تفکراتی، هر چند اندک، توهین به شعور و بصیرت مردم فهیم ما، بخصوص مردم محترم تهران بوده و هدفی جز دلسرد کردن آنها ندارد. مردم عزیز ما، از همان اوایل انقلاب که به ندای امام راحل و عظیم الشان خود، حضرت امام خمینی (ره)، لبیک گفتند شعور و بصیرت بالای خود را نشان دادند و همواره نیز به درایت خود می افزایند.
البته، عملکرد و نحوه برخورد مردم، مخصوصا مردم تهران، با برخی لیست های گروه های مغرض نیز مهر باطل بر این مدعی است. "نه" بزرگ ملت به لیست های احزاب چند نفره در چند انتخاب گذشته نشان از توجه نکردن به لیست های اینچنینی است.
اما سخنی با خبرگانی که به فرموده رهبر عزیرمان، حضرت آیت الله خامنه‌ای، قرار است در قالب لیست به مردم عزیز مشاوره بدهند. از آنها انتظار می رود طوری مشورت بدهند که، خدای ناکرده؛
۱. شبهه سهم خواهی، برادربزرگتری بودن، منفعت طلبی و بفکر خود بودن از خروجی آنها به مشام نرسد.
۲. افراد بدون برنامه، طرح، ناکارآمد و نالایق در لیست قرار نگیرند.
۳. افرادی که در سال های گذشته با سابقه غیراصولی امتحان خود را پس داده اند به لیست آنها راه نیابند.
۴. به قیمت راضی کردن و دل افراد قلیلی را بخود جلب کردن، قلوب مردم را از خود دور نکنند.
۵. فقط رضایت خداوند متعال را در نظر بگیرند و به مصلحت مردم فکر کنندو افراد دارای برنامه را مورد توجه قرار دهند.
حال که قرار است برای مردم نقش افکارساز را بازی کنید، منفعت کلی و عمده مردم را مد نظر قرار دهید. بفرموده رهبرمان تاکنون کارهای بسیاری صورت گرفته است، اما کارهای زیربنایی بسیاری هم بجا مانده و از طرف دیگر برخی دیگر کارها، مانند مدیريت صحیح امور آموزشی، اقتصادی، فرهنگی و نظایر آن، دائمی و پیوسته بوده و زمان ابطال ندارد. لذا به افرادی که بین شما نماینده ندارند، اما برنامه و طرح های بنیادی دارند و با نیت کار آمده‌اند نیز توجه کنید.
لیست اعلام شده از طرف جبهه متحد اصولگرا نشان اندکی از عجله دارد، کمی سهم خواهی در آن پیداست و برخی گزینه ها نشان از راضی کردن وبجا آوردن نظر افراد خاص را دارد. برخی از افراد هم که در مجلس قبل نیست بودند و فقط روز انتخابات پیدا بودند و در طول چهار سال گذشته با بهترین ردیاب ها و دستگاهای استراق سمع هم قابل ردیابی نبودند...
حال که قرار است خبرگان و معتمدین مردم شوید، که هستید، کسی را از خود ناامید نکنید. 

محمد جواد زنگنه اینانلو- مدرس دانشگاه

https://siasatrooz.ir/vdccxeqm.2bqso8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی