?>?> رجز‌خوانی‌های اون و دونالد | سیاست روز
يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۰
کد مطلب : 98970
تنش‌های موشکی و هسته‌ای کره شمالی و آمریکا همچنان ادامه دارد

رجز‌خوانی‌های اون و دونالد

رجز‌خوانی‌های اون و دونالد

آمریکا در حالی با آزمایش بمب هسته‌ای به دنبال قدرت نمایی بوده که کره شمالی نیز با آزمایش موشکی و برگزاری رژه سراسری به این تهدیدات واکنش نشان داد تا تنشها میان دو کشور همچنان در اوج بماند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور فرانسه برای کم نیاوردن در برابر کیم جون اون رئیس کره شمالی رویکرد هسته‌ای و نظامی در پیش گرفته چنانکه وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد اولین مرحله از آزمایش‌های مربوط به پرتاب بمب هسته‌ای «ب‌۶۱-۱۲» را با موفقیت به اتمام رسانده است.
«اداره ملی امنیت هسته‌ای» وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد آزمایش پرتاب این بمب را از یک جنگنده اف‌۱۶ در «پایگاه نیروی هوایی نلیس»، واقع در شهر لاس‌وگاس در ایالت «نوادا» انجام داده است.
این آزمایش که اولین مرحله از مراحل سه گانه برای آماده کردن کیفی بمب هسته‌ای «ب‌۶۱-۱۲» برای استفاده است برای ارزیابی کارکردهای غیرهسته ای این سلاح و همچنین توان هواپیمای مذکور برای پرتاب بمب انجام شد. در مقابل کره شمالی برای نخستین بار موشک‌های بالستیک خود با قابلیت شلیک از زیردریایی را به نمایش گذاشت. کره شمالی همزمان با مراسم رژیم نظامی گسترده در پیونگ‌یانگ، پایتخت این کشور، برای نخستین بار موشک‌های بالستیک خود را با قابلیت شلیک از زیردریایی به نمایش گذاشت. تلویزیون دولتی کره شمالی تصاویری از موشک‌های بالستیک «پوکوک سونگ-۲/ Pukkuksong-۲» با قابلیت شلیک از زیردریایی را نشان داد که روی کامیون‌هایی مسقر شده بود و مقابل کیم جونگ اون، رهبر این کشور، در حال حرکت بود. کره‌شمالی به آمریکا هشدار داد به «جنون نظامی» خود پایان دهد؛ چراکه در غیر این صورت با اقدام تلافی‌جویانه پیونگ‌یانگ روبرو خواهد شد.
این در حالیست که شبکه‌های تلويزيونی العربيه و الميادين از شليک موشکی بالستيک از يک زير دريايی کره شمالی خبر داده‌اند. در بحبوحه تنش‌ها در شبه جزیره کره، در مراسمی با حضور «کیم جونگ اون» به مناسبت سالروز تولد موسس کره شمالی، رژه نظامی برگزار شد.
در این میان در راستای عدم تحریک چین در حمایت از کره شمالی، رئیس‌جمهور آمریکا، از کاربرد عنوان «اخلالگر ارز» برای چین اجتناب کرده اما این کشور را در فهرست کشورهایی که بایستی از لحاظ اقدامات ارزی تحت نظر قرار بگیرند، قرار داده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا در گزارشی که برای کنگره این کشور ارسال کرده نام کشورهای چین، ژاپن، کره جنوبی، تایوان، آلمان و سوئیس را در فهرست «کشورهای تحت نظارت» قرار داده است. دونالد ترامپ، چند روز پیش در مصاحبه با وال‌استریت ژورنال اظهاراتی کاملاً متناقض با موضع‌گیری‌های دوران رقابت‌های انتخاباتی گفت که چین را کشور اخلالگر ارزی نمی‌داند. ترامپ در آن مصاحبه قوی بودن دلار آمریکا، فعالیت‌های فعلی چین و همچنین توسعه راهبرد جدیدی برای مهار کره شمالی دلیل این چرخش در مواضع خودش اعلام کرد.
در این میان رئیس کمیسیون امور بین‌المللی شورای فدراسیون روسیه (مجلس سنا)، گفت: اقدام های آمریکا نشان می دهد، این کشور بیشتر از کره شمالی صلح و آرامش جهانی را تهدید می‌کند.
آمریکا ناوگروه تهاجمی خود را روانه سواحل شبه جزیره کره کرده که می‌تواند آمادگی برای حمله گسترده احتمالی علیه کره‌شمالی باشید. کنستانتین کاساچیف رئیس کمیسیون امور بین‌المللی شورای فدراسیون روسیه دیروز شنبه در فیس بوک خود نوشت: غیرقابل پیش‌بینی بودن اقدامات آمریکا در برابر کره‌شمالی، از این کشور بیشتر صلح و آرامش جهانی را تهدید می‌کند. کاساچیف افزود: نگران کننده‌ترین وضعیت پیرامون اقدامات دولت آمریکا این است که نمی توان اطمینان یافت تهدیدها برای انجام اقدام نظامی جدید (حمله یا لشکرکشی) توخالی یا واقعی است. وی ادامه داد: به همین دلیل، اخبار مبنی بر آماده شدن آمریکا برای حمله پیشگیرانه به کره شمالی را در صورت کسب اطلاعات آمادگی پیونگ یانگ برای آزمایش هسته‌ای، باید کاملا جدی تلقی کرد. مقام پارلمانی روس همچنین گفت: اکنون به هیچ روی نمی‌توان در مورد مقاصد واقعی آمریکا پیش بینی قطعی کرد. آمریکا در تازه‌ترین اقدام، کشتی‌ها و ناوهای جنگی خود را به سمت آبهای شبه جزیره کره گسیل کرده و ناوگروه تهاجمی «کارل وینسون» این کشور از نیروی دریایی فرمان گرفته است تا در غرب اقیانوس آرام و نزدیک شبه جزیره کره لنگر بیندازد. واشنگتن حتی تهدید کرده که در صورت آزمایش موشک‌های با برد بلند توسط کره شمالی، آنها را ساقط می‌کند که تهدیدهای این کشور را در پی داشته است.

https://siasatrooz.ir/vdccxoqo.2bq4m8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی